firmino ne vurdu be liverpool bomba gibi bu sene şeytanın bacağını kıracak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk Futbolunun Dozeri: Cemil Belgeseli
2 gün önce bein sports`da yayınlanmıştı.İyi Seyirler
Dozer Cemil yetistiren bir camiadan malesef no97ler de çikiyor.
Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
Premier ligin güç ve fizik ağırlıklı hal alması tadını kaybettiyor bence nerede mesele o eski piresli bergamplı henryli djunbergli arsenal şimdiki takımları izliyorum hep atlet gibi oyuncular.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
Yorum
-
Şu an 12 yabancı var kadroda, toplam 14 hakkımız var, Onazi zaten yok, Campi'nin de önemli maçlarda kadroda olmayacağını düşünürsek, 2 yabancı daha alabiliriz.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 17.08.2019, 19:03.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefirmino ne vurdu be liverpool bomba gibi bu sene şeytanın bacağını kıracak.
Yorum
-
alex'in gelmeden öncesine biraz bakayım dedim foruma maşallah saniyede bir mesaj yazılmış hepsini tekrar okuyamadım tabi ama okuduklarımdan sonra işin özü şu olmuş
İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforum yıldız transfer isteyenlerin ağlama duvarına dönmüş.
ama şu mesaja takıldım;
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİngiltere ligini yakından takip eden birisi olarak aşırı yanlış ve boş bir transfer yaptık. Böyle vasat ve kötü bir forveti almamıza inanılmaz şaşırdım. Hedef uefa ve türkiye'de şampiyonluk olacaksa bu norveçli ile olmaz. İllaki ingiltere ligini aranızda izleyenler vardır nasıl oyuncu olduğunu bilirler. yatabare, n doye bile daha faydalı olur.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolculuğunu bilmiyoruz ama modellik kesin yapar, takım cast ajansına döndüyakından takip edip bilmemek çok ilginç
sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
Simon Jordan has launched a stinging attack on Daniel Sturridge, describing him as a ‘problem player’ and a ‘divisive influence’ on young players. The 29-year-old England international is still yet…
aslında önemli bir detay
‘Not in any parallel universe would I sign Daniel Sturridge,’ Jordan told talkSPORT. ‘Not for me. I wouldn’t even give him a pay-as-you-play deal.
‘I wouldn’t want Sturridge in my dressing room or at my training ground around younger players.
‘I think the conventional wisdom in the game is that Daniel Sturridge is a troubled, problem player.
‘He’s a very, very, very talented footballer but he’s a divisive influence. Jurgen Klopp has never had him since day one he arrived at Liverpool.’
The 29-year-old Sturridge is weighing up offers from Turkey and the MLS for his next move.
He has interest from more than 13 clubs across the globe. Turkish club Fenerbahce are willing to offer a three year contract worth £60,000 a week while rivals Besiktas and Trabzonspor are also keen.
Marseille, Eintracht Frankfurt, Real Betis and Atalanta have also expressed an interest.
burayı bilmeniz önemli bu kısımda :
crystal palace'ın sahibi sağlam gömmüş bildiğin. bu haber yeni sayılır iki günlük haber.paralel evrende bile onu almam ve imzalamam maç başına çıkıp oynama karşılığı bile para vermem diyor.iyi topçu ama kendisinin ayrıştırıcı çatışmacı ve kötü bir etkisi var diyor kısaca iyi bir örnek olmaz diğer topçulara diyor.
En son erenslash tarafından düzenlendi; 17.08.2019, 19:34."Annuit cœptis"
Yorum
-
Yahu sıkıntı orada değil üstadım.
Bunlar doğuştan içi geçmiş tipler, bardağın dolu tarafını hiçbir zaman görmeyenler.
Alex i alırsın , bu kim ne , ne golü var ne başarısı der.
Sturridge ile ilgilenirsin, bu ne yahu bizden başkası niye istememiş der.
Mesele bizim istememiz.
Biz alıyoruz ya, Messi olsa b.ktur.
Bu ruh hastası psikolojiyi de forum fikri özgürlükleri diye açıklıyorlar.
Özgür fikri altyapınızı sevsinler.
Az ötede gölge etmeyin...
Transfer dönemi yönetim felaket beceriksiz.
GS 3 fener 2 kat daha kuvvetli.
Bizden bir halt olmaz.
Fikren özgürsünüz.
Ruhunuz bağlanmış ama...
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa kral ilk izlenim çok önemli bu adam cidden çok vasat belli yani beklemenin bir çözüm olacağını düşünmüyorum inşallah yanılırım...
Yorum
-
Twittercılara yem attım bakalım yiyecekler mi
Yorum
Yorum