Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• firmino ne vurdu be liverpool bomba gibi bu sene şeytanın bacağını kıracak.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Türk Futbolunun Dozeri: Cemil Belgeseli

2 gün önce bein sports`da yayınlanmıştı.İyi Seyirler
      Nereden nereye....
      Dozer Cemil yetistiren bir camiadan malesef no97ler de çikiyor.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Premier ligin güç ve fizik ağırlıklı hal alması tadını kaybettiyor bence nerede mesele o eski piresli bergamplı henryli djunbergli arsenal şimdiki takımları izliyorum hep atlet gibi oyuncular.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Nikola Kalinic, Monaco ile anlaştı! ajansspor

Yorum

• Badou Ndiaye bugün yine kadroda yoktu

Op 17 August 2019 volg je Engeland Championship voor Stoke City tegen Derby County met live scores, opstellingen en H2H-statistieken. Bekijk meer voetbalstatistieken op Soccerway.
            .

Francesco
            Totti

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Badou Ndiaye bugün yine kadroda yoktu

https://nl.soccerway.com/matches/201...ID=HP_MS_01_08
              Gönderecekler herhalde.

Yorum

• Umarım bu yağmur yarın için zemini etkilemez yoksa başımıza bela olur. Pas oyunumuz bozulur, çalım atmak zorlaşır bunların yanında zaten yorgunuz daha da efor sarfetmemiz gerekir ve ekstra bir yorgunluk ve güç kaybına neden olabilir. Sakatlık ihtimalini aklıma bile getirmek istemiyorum

Yorum

• Şu an 12 yabancı var kadroda, toplam 14 hakkımız var, Onazi zaten yok, Campi'nin de önemli maçlarda kadroda olmayacağını düşünürsek, 2 yabancı daha alabiliriz.
                  En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 17.08.2019, 19:03.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    firmino ne vurdu be liverpool bomba gibi bu sene şeytanın bacağını kıracak.
                    Yalnız hocam ilk yarıda da karşı karşıya kaçırdı

Yorum

• alex'in gelmeden öncesine biraz bakayım dedim foruma maşallah saniyede bir mesaj yazılmış hepsini tekrar okuyamadım tabi ama okuduklarımdan sonra işin özü şu olmuş

İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      forum yıldız transfer isteyenlerin ağlama duvarına dönmüş.
                      resmen kin kusulmuş yahu videolardan izleyip demediğini bırakmamış bazı arkadaşlar umarım hatalarını anlarlar ve yine aynı durumu yaşamazlar zira videolardan bakıp futbolcu alınmaz.

ama şu mesaja takıldım;

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İngiltere ligini yakından takip eden birisi olarak aşırı yanlış ve boş bir transfer yaptık. Böyle vasat ve kötü bir forveti almamıza inanılmaz şaşırdım. Hedef uefa ve türkiye'de şampiyonluk olacaksa bu norveçli ile olmaz. İllaki ingiltere ligini aranızda izleyenler vardır nasıl oyuncu olduğunu bilirler. yatabare, n doye bile daha faydalı olur.
                      İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Futbolculuğunu bilmiyoruz ama modellik kesin yapar, takım cast ajansına döndü
                      bu nasıl bir çelişki yahu yakından takip edip bilmemek çok ilginç
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Simon Jordan has launched a stinging attack on Daniel Sturridge, describing him as a ‘problem player’ and a ‘divisive influence’ on young players. The 29-year-old England international is still yet…

aslında önemli bir detay

‘Not in any parallel universe would I sign Daniel Sturridge,’ Jordan told talkSPORT. ‘Not for me. I wouldn’t even give him a pay-as-you-play deal.
                        ‘I wouldn’t want Sturridge in my dressing room or at my training ground around younger players.
                        ‘I think the conventional wisdom in the game is that Daniel Sturridge is a troubled, problem player.
                        ‘He’s a very, very, very talented footballer but he’s a divisive influence. Jurgen Klopp has never had him since day one he arrived at Liverpool.’
                        The 29-year-old Sturridge is weighing up offers from Turkey and the MLS for his next move.
                        He has interest from more than 13 clubs across the globe. Turkish club Fenerbahce are willing to offer a three year contract worth £60,000 a week while rivals Besiktas and Trabzonspor are also keen.
                        Marseille, Eintracht Frankfurt, Real Betis and Atalanta have also expressed an interest.

burayı bilmeniz önemli bu kısımda :

crystal palace'ın sahibi sağlam gömmüş bildiğin. bu haber yeni sayılır iki günlük haber.paralel evrende bile onu almam ve imzalamam maç başına çıkıp oynama karşılığı bile para vermem diyor.iyi topçu ama kendisinin ayrıştırıcı çatışmacı ve kötü bir etkisi var diyor kısaca iyi bir örnek olmaz diğer topçulara diyor.

En son erenslash tarafından düzenlendi; 17.08.2019, 19:34.
                        "Annuit cœptis"

Yorum

• Yahu sıkıntı orada değil üstadım.

Bunlar doğuştan içi geçmiş tipler, bardağın dolu tarafını hiçbir zaman görmeyenler.

Alex i alırsın , bu kim ne , ne golü var ne başarısı der.
                          Sturridge ile ilgilenirsin, bu ne yahu bizden başkası niye istememiş der.

Mesele bizim istememiz.
                          Biz alıyoruz ya, Messi olsa b.ktur.

Bu ruh hastası psikolojiyi de forum fikri özgürlükleri diye açıklıyorlar.
                          Özgür fikri altyapınızı sevsinler.

Az ötede gölge etmeyin...

Transfer dönemi yönetim felaket beceriksiz.
                          GS 3 fener 2 kat daha kuvvetli.
                          Bizden bir halt olmaz.

Fikren özgürsünüz.
                          Ruhunuz bağlanmış ama...

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya kral ilk izlenim çok önemli bu adam cidden çok vasat belli yani beklemenin bir çözüm olacağını düşünmüyorum inşallah yanılırım...
                            İlk izlenim önemli falan değil sıradan bir hazırlık maçı bu üstüne bir de campi kondisyon idmanı yedi. İşiniz gücünüz adam yermek size kalaa kanga yı hemen alalım çok iyi oynadı bir maç

Yorum

• Zargo oynuyor Gençlerbirliği'nde.

Yorum

• Twittercılara yem attım bakalım yiyecekler mi

Yorum

Yükleniyor...
                                X