Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• burada aşağı çekerseniz daniel sturridge video olarak radyoda spor yorumcusunun 15 ağustosta yorumları var

özet şu iyi topçu ingilterede tüm takımlarda iyi olabileceğini düşünüyorum hala diyor
    En son erenslash tarafından düzenlendi; 17.08.2019, 19:26.
    "Annuit cœptis"

Yorum

• Hadi be olm Daniel baydın bizi ya. Abi parada anlaştık anası geldi her şey yolunda gitti bu adam bence Trabzon'a gelmemek için evrenden ufak bir işaret falan bekliyor.

Edit:@erenslah ''The Turkish club are thought to be confident of getting Sturridge to sign despite his apparent reluctance to relocate to Trabzon.'' Aga şunu keşke okumasaydım ya Adam son güne kadar seçeneklerini değerlendirmek isteyen bir profesyonel deyip geçiştirebilirlerdi, ağır olmuş
      En son battle symphony tarafından düzenlendi; 17.08.2019, 19:34.

Yorum

• Mario Balotelli, Serie A'nın yeni ekibi Brescia ile sözleşme imzaladı.29 yaşındaki forvet, İtalyan ekibindeki ilk sezonunda 2 milyon euro garanti ücret kazanacak.Brescia'nın küme düşmesi halinde Balotelli serbest kalacak

Yorum

• Ulan Pukki...

Böyle bir adamı nasıl kaçırdık geçen sene ...

3 tane Sturridge'e bedel futbolcu.

Yorum

• daniel zaten Trabzona gelmek istemiyor gelirse para için gelir bu kesin

o enayi de biz oluruz
            "Annuit cœptis"

Yorum

• Gençlerbirliği şu ana kadar çok kötü. Lige yeni çıkan takımın ilk maçında tribünlerin bomboş olması da ayrı komedi.
              KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gençlerbirliği şu ana kadar çok kötü. Lige yeni çıkan takımın ilk maçında tribünlerin bomboş olması da ayrı komedi.
                Ne zaman tribünleri olduki o klubün

Yorum

• City 15 dakikadır Tottenham'a top göstermedi, çok farklı seviyede bu takımlar, kazara Avrupa'da denk gelsek facia yaşatırlar bunlar bize.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• evet haklısın hocam. radyo spikeri ve ingiliz klubu palacesın sahibi baya gömmüş bir de o ek tuz biber oldu ama çin liginde şu bu ortadoğu liglerinde de oynar muhabbeti çekiliyor haberde.gelmesin zaten bize para için gelir gelirse .balotelli olsa bu nazı çekerdim.
                    İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hadi be olm Daniel baydın bizi ya. Abi parada anlaştık anası geldi her şey yolunda gitti bu adam bence Trabzon'a gelmemek için evrenden ufak bir işaret falan bekliyor.

Edit:@erenslah ''The Turkish club are thought to be confident of getting Sturridge to sign despite his apparent reluctance to relocate to Trabzon.'' Aga şunu keşke okumasaydım ya Adam son güne kadar seçeneklerini değerlendirmek isteyen bir profesyonel deyip geçiştirebilirlerdi, ağır olmuş
                    "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      City 15 dakikadır Tottenham'a top göstermedi, çok farklı seviyede bu takımlar, kazara Avrupa'da denk gelsek facia yaşatırlar bunlar bize.
                      De bruyne nin asistini gördün mü ?

Yorum

City 15 dakikadır Tottenham'a top göstermedi, çok farklı seviyede bu takımlar, kazara Avrupa'da denk gelsek facia yaşatırlar bunlar bize.
                        Yorumu gördüm maçı açtım gol oldu

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet haklısın hocam. radyo spikeri ve ingiliz klubu palacesın sahibi baya gömmüş bir de o ek tuz biber oldu ama çin liginde şu bu ortadoğu liglerinde de oynar muhabbeti çekiliyor haberde.gelmesin zaten bize para için gelir gelirse .balotelli olsa bu nazı çekerdim.
                          Abi o kalibredeki her futbolcu anca para için gelir. Balotelli de öyle. Zaten bilinen bir gerçek de haberde öyle yazmayaydı iyiydi. Bu yıl gelsin şampiyonluk, Avrupa'da en azından çeyrek final, seneye de Şampiyonlar Ligi falan o zaman ekonomi de düzelir; izlediğimiz 3-4 milyonluk genç oyuncuları kadromuza daha rahat katarız. Referansımız da yaptığımız satışlar olur. Şimdilik böyle idare edicez artık.

Yorum

Sayende 2 gol izledik eyvallah
                            Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              De bruyne nin asistini gördün mü ?
                              İlk olarak AlperenAltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yorumu gördüm maçı açtım gol oldu
                              Görmem mi enfesti, bu arada City kalecisi fazla öne çıkma meraklısı bir de rahatlık var, golü de yedi

Çok güzel maç oluyor, imkanı olanlar kaçırmasın. S Sport yorumcuları da baya kaliteli bu arada.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Oxychen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sturridge değil daha büyük bir bomba bekliyorum.
                                İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                suarez ??
                                İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aubameyang
                                Alkol aldik mi gencler?
                                Yahsi Bati 51:28

Yorum

Yükleniyor...
                                X