Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hadi be olm Daniel baydın bizi ya. Abi parada anlaştık anası geldi her şey yolunda gitti bu adam bence Trabzon'a gelmemek için evrenden ufak bir işaret falan bekliyor.
Edit:@erenslah ''The Turkish club are thought to be confident of getting Sturridge to sign despite his apparent reluctance to relocate to Trabzon.'' Aga şunu keşke okumasaydım yaAdam son güne kadar seçeneklerini değerlendirmek isteyen bir profesyonel deyip geçiştirebilirlerdi, ağır olmuş
En son battle symphony tarafından düzenlendi; 17.08.2019, 19:34.
Yorum
-
İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGençlerbirliği şu ana kadar çok kötü. Lige yeni çıkan takımın ilk maçında tribünlerin bomboş olması da ayrı komedi.
Yorum
-
evet haklısın hocam.radyo spikeri ve ingiliz klubu palacesın sahibi baya gömmüş bir de o ek tuz biber oldu ama çin liginde şu bu ortadoğu liglerinde de oynar muhabbeti çekiliyor haberde.gelmesin zaten bize para için gelir gelirse .balotelli olsa bu nazı çekerdim.
İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi be olm Daniel baydın bizi ya. Abi parada anlaştık anası geldi her şey yolunda gitti bu adam bence Trabzon'a gelmemek için evrenden ufak bir işaret falan bekliyor.
Edit:@erenslah ''The Turkish club are thought to be confident of getting Sturridge to sign despite his apparent reluctance to relocate to Trabzon.'' Aga şunu keşke okumasaydım yaAdam son güne kadar seçeneklerini değerlendirmek isteyen bir profesyonel deyip geçiştirebilirlerdi, ağır olmuş
"Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCity 15 dakikadır Tottenham'a top göstermedi, çok farklı seviyede bu takımlar, kazara Avrupa'da denk gelsek facia yaşatırlar bunlar bize.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCity 15 dakikadır Tottenham'a top göstermedi, çok farklı seviyede bu takımlar, kazara Avrupa'da denk gelsek facia yaşatırlar bunlar bize.
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet haklısın hocam.radyo spikeri ve ingiliz klubu palacesın sahibi baya gömmüş bir de o ek tuz biber oldu ama çin liginde şu bu ortadoğu liglerinde de oynar muhabbeti çekiliyor haberde.gelmesin zaten bize para için gelir gelirse .balotelli olsa bu nazı çekerdim.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCity 15 dakikadır Tottenham'a top göstermedi, çok farklı seviyede bu takımlar, kazara Avrupa'da denk gelsek facia yaşatırlar bunlar bize.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDe bruyne nin asistini gördün mü ?İlk olarak AlperenAltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYorumu gördüm maçı açtım gol oldu
Çok güzel maç oluyor, imkanı olanlar kaçırmasın. S Sport yorumcuları da baya kaliteli bu arada.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Oxychen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSturridge değil daha büyük bir bomba bekliyorum.İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesuarez ??İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAubameyangYahsi Bati 51:28
Yorum
Yorum