Yalnız orta saha için haber çıkmıyor. Bu saatten sonra o kiralama işleri de çok kolay değil büyük takımların kiralık verecekleri oyuncuların çoğu çoktan ayrıldı takımlarından. Niyet var ama ''transferi kapattık'' açıklaması da gelebilir Sturridge'den sonra. Ya da o bile gelmeden(en kötü ihtimal).
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru söylüyorsunuz size katılıyorum lakin şurda ayrılıyoruz sizle niye bu adam ve niye 2 yabancı varken 3.forvet de yabancı?Yukarıda da yazdım bu adam Sakatlanma yönünden İngilterenin Pektemek'i, hatta taraftarlar oyuncu değişilikşiği sırasında sakatlanıp oyundan çıktı şeklinde dalga bile geçiyorlarmış kendisi ile. Ben sıcak bakmıyorum birçok handikapı barındırıyor. Ama yine de hayırlısı.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
bu takım uzun lig mücadelesini kaldıracak olgunlukta değil henüz ama çok güzel olumlu sinyaller veriyor
bu sene yeni gelen transferler oturur o yüzden şampiyonluk düşünmeyin.
uzun vadede sıkıntı çekeriz.
Ünal hoca oyuncu değişiklikleri sıkıntı
eğer hoca benim kafamda olan sistemi uygularsa şampiyonlar ligine gitme şansımız var bu ihtimal zor değil ancak şampiyonluğu kaldırabilecek olgunlukta değiliz.
dediğim gibi seneye şenlenir buralar ahmet başkan dikkatli zekice hamleler yaparsa
Başkanımız uefada final görmeyi hayal ederdim demiş ama bazen gaza gelip konuşuyor uçmamak lazım hepimiz isterizde mali durum ve olgunlaşma süreci ortada ileride mümkünde başkanım şu anda bu imkansız."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet son yabanci hakkimizda olsa Forvetle dolmali, bizim saglam piskopat buldugunu atan kendi de oynayan takimida oynatan, sapkadan tavsan cikaran, hani olur ya bazi maclarda 90 dakikada yarim pozisyona girersin ha iste o yarim pozisyondan tam 1 gol cikaracak 1 adama ihtiyacimiz var, hic olmadi beinsport reklamlarinda formasiyla bizi temsil etsin o bile yeter, 6s o kaliteli forvetlerle 5 kurusluk top oynamadan bilmem kac puan farkla ne sampiyonluklar aldi, eger 1 takimda herhangi bir mevkiye cömertlik yapilacaksa o mevki kesinlikle santrafor mevkii olmali ben bunu bilir bunu söylerim.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen hemen başlandı en iyisi biziz havalarına
iyi futbolla bu işler yürümüyor bu hala bizim taraftar kavrayamadı
belki de gerçekten en iyi futbolu biz oynuyoruz ama bu yeterli değil.
görün bakın gs yine zirve yarışında olacak bjk, hatta fb de.
Ah ulan 3-5 hakemi de ayartabilir lobiye ulaştık, şimdi oluruz mu diyeceğiz??
Ben takım olarak iyiyim.
Geçen senenin sonlarından beri üzerine koyarak daha iyiyim.
En büyük rakip denilen Gs 'nin Falcao'yu alsa da kan kaybettiğini düşünüyorum.(Bu yarışta olmayacaklar demek değil)
Futbol olarak, takım bütünlüğü olarak daha iyiyim.
Belki de değil, en iyisini oynuyoruz.
Prag bunları elek ederdi.
Şimdi bunlar varken, heveslenmeyelim, birileri kadar hakem satın alacak lobim yok diye umutsuz mu yaşayalım?
Vallahi ben o kadar lobi sahibi olmamızı istmiyorum.
İyi olalım, şampyonluğa oynayalım. Şerefsizlikle alacaklarsa da alsınlar. O onların şerefsizliği olur.
Aynı şekilde mukabele edecek gücü istemiyorum.En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 16.08.2019, 23:05.
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSistem fb sampiyon olsun ister, bu sene feneri gazlayacaklar cunku son kursunlari attilar eger sampiyonluk gelirse en az 1 milyar TL kasalarina girecek ve kurtulacaklar ama eger sampiyon olamazlarsa bu kez ciddi anlamda iflas bayragini ceker ve uzun sure de toparlayamazlar.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam 10 numarayı siz, 3.forveti hoca istiyor olay bu. Eğer 2 forvet oynatmayacak olsa 10 numara aldırırdı.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet son yabanci hakkimizda olsa Forvetle dolmali, bizim saglam piskopat buldugunu atan kendi de oynayan takimida oynatan, sapkadan tavsan cikaran, hani olur ya bazi maclarda 90 dakikada yarim pozisyona girersin ha iste o yarim pozisyondan tam 1 gol cikaracak 1 adama ihtiyacimiz var, hic olmadi beinsport reklamlarinda formasiyla bizi temsil etsin o bile yeter, 6s o kaliteli forvetlerle 5 kurusluk top oynamadan bilmem kac puan farkla ne sampiyonluklar aldi, eger 1 takimda herhangi bir mevkiye cömertlik yapilacaksa o mevki kesinlikle santrafor mevkii olmali ben bunu bilir bunu söylerim.
Kesinlikle
Yorum
-
İçinizde ticaret yapan illa ki vardır. Bir malı pazarlarken veya alırken minik, jest ,beden dili fiyat belirlemede önemlidir. Aşırı aşık gözükürseniz malı fahiş fiyata iteler satıcı, aynı şekilde iflas etmeye yüz tuttuğun belli olursa alan kelepire bağlar malı...
Diğer taraftan eldeki mal marka ise az tozunu alır altındaki kaliteyi ortaya çıkarır kullanırsın veya hiç silmez uzun yıllar saklarsın gardropta.
Mal ortada Sturridge'de. Sakatlığı ağır değilse önemli değil, bu oynatılmaması sonucu insanın kendisini "salması" sonucu ortaya çıkan "kas yorgunluğu"ndan gelir....Az spor yapanlar bilir. Sürekli ve düzenli (saat uyumu, beslenme) yapılan sporda güç dolayısı ile form denilen şey ortaya çıkar. 1 ay sal, 1 yıl öncesine döner vücut, öyle nankördür. (5 yıl amatör boks yaptım)
Neticeten iş maddi (antrenman) olarak tamamen teknik ekipte; psikolojik olarak adaptasyon işi yönetimde.
Aynı şeyi Advijaj için söyleyebiliriz ki aynı saik ile yapılmış hamle.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 16.08.2019, 23:08.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Trabzonspor Sparta Prag full maç isteyenler çoktu. Bir +repinizi alırım.
https://www.pscp.tv/w/1DXxyNqQwOWKM (ilk yarı)
https://www.pscp.tv/w/1yNxavLMdngKj (ikinci yarı)
Yorum
-
biz şu anda en iyisiyiz ama uzun vadede ne olacak? sonuç önemli.maç tempolarımız belli.ben aslında olumlu düşünen bir insanım renktaş ama objektif ve mantıklı bakmak lazım olumlu gördüğüm taraf şu bu kadro üstüne koyarak ilerlerse bazı eksikleri tamamlarsa evet harika işler olacak.ama olgunlaşma süreci yaşıyoruz hocam.biz iyi futbolu kendimize göre iyi oynamıyoruz çünkü Trabzonsporumuz istanbulun çekindiği bir takım ben kıyas kabul etmiyorum istanbulu çünkü istabul eski istanbul değil bitmiş.ama bir destekle şampiyon oluyorlar başak geçen sene ne yaptı? kendi ayağına sıktı belkide kirli işler döndü kim bilir...gs fb bjk zirve yarışında olur ve oldurulacak bazı müdahalelerle de mümkün bu özellikle fb ve gs a destek verecekler kesin.bjk ucundan alır ama fb ve gs çok destek alır bu sene.kendi ayağına sıksalar bile küme düşürürler mi bu takımları ? asla istanbul takımları oyun olarak sonradan toplarlar birde transfer sezonu bitmedi daha.İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen hemen başlandı en iyisi biziz havalarına
iyi futbolla bu işler yürümüyor bu hala bizim taraftar kavrayamadı
belki de gerçekten en iyi futbolu biz oynuyoruz ama bu yeterli değil.
görün bakın gs yine zirve yarışında olacak bjk, hatta fb de."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru söylüyorsunuz size katılıyorum lakin şurda ayrılıyoruz sizle niye bu adam ve niye 2 yabancı varken 3.forvet de yabancı?Yukarıda da yazdım bu adam Sakatlanma yönünden İngilterenin Pektemek'i, hatta taraftarlar oyuncu değişilikşiği sırasında sakatlanıp oyundan çıktı şeklinde dalga bile geçiyorlarmış kendisi ile. Ben sıcak bakmıyorum birçok handikapı barındırıyor. Ama yine de hayırlısı.8. Kuşatma
Yorum
-
Hem oyuna yön veren hem de skora etki eden bir 10 numara..
Birebiri olan sprinter fırsatçı yetenekli bir forvet..
6 numaraya en yakın isim Doğan..Hoca ona da şans vermeyecekse oyunu tutacak dinamizm getirecek bir 6 numara..
Bunlar olursa şampiyon olmamak için sebep yok..
Sturridge iyi güzel ama bizim için doğru isim değil gibi duruyor..
Yorum
-
umut kelimesi benim için 2010-2011 den sonra bitti..
ligimizde kirli düzeni biliyorsunuz bu dedikleriniz olmazsa şampiyonluk imkansıza yakın.
ben de sizin gibi sürekli pozitif düşünmek isterdim ama maalesef o heyecan lig için yok bende.
o yüzden yazılarımda sürekli avrupa ligine vurgu yapıyorum. orada ilerlemeyi tek hedef görüyorum.
orada yarı final ya da final görmek şampiyon olmaktan daha değerli olur benim için emin olun ki bu potansiyelimiz ile avrupa liginde final görmek şampiyonluktan daha gerçekçi geliyor bana. bu sadece futbol oynamakla alakalı da değil.,altyapı ve genç oyuncularımız içinde avrupada büyük takımlara açılan bir kapı olacak. ve tabi bizim de para kazanmak borcumuzu kapatmak ve potansiyelli gençlerin cazibe merkezi haline gelmemiz de cabası
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar olarak neye göre analiz yapıp umut besleyeceksiniz?
Ah ulan 3-5 hakemi de ayartabilir lobiye ulaştık, şimdi oluruz mu diyeceğiz??
Ben takım olarak iyiyim.
Geçen senenin sonlarından beri üzerine koyarak daha iyiyim.
En büyük rakip denilen Gs 'nin Falcao'yu alsa da kan kaybettiğini düşünüyorum.(Bu yarışta olmayacaklar demek değil)
Futbol olarak, takım bütünlüğü olarak daha iyiyim.
Belki de değil, en iyisini oynuyoruz.
Prag bunları elek ederdi.
Şimdi bunlar varken, heveslenmeyelim, birileri kadar hakem satın alacak lobim yok diye umutsuz mu yaşayalım?
Vallahi ben o kadar lobi sahibi olmamızı istmiyorum.
İyi olalım, şampyonluğa oynayalım. Şerefsizlikle alacaklarsa da alsınlar. O onların şerefsizliği olur.
Aynı şekilde mukabele edecek gücü istemiyorum.En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 16.08.2019, 23:19.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
Yorum