Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Klymenoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sosa 34 yaşında 3+1 çok degil mi? Zaten sınırına yaklaşmış 1+1 bence yeterdi.
    sosa 1,5 milyon avro maaşla 2 yıl daha oynar kabul ederse

hem idmanlarda hemde maçlarda gençler tecrübesinden ve oyun bilgisinden birşeyler kapar.sosa 34 yaşında ve fiziğine dikkat eden bir oyuncu.kilo aldığı görülmemiştir.
    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İnstagramda Tayyip Özer ile anlaştığımız haberleri var. Çocuk san uçakta foto atmış Trabzon etiketi ile. Adresi ozer10_
      Allah aşkına topçu mu ki bu?
      Hakkında hiç birşey bulunmuyor, instasıda Galatasaray maçlarına gittiği hikayelerle dolu..

Yorum

• İlk olarak koknar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gignac gelmez.
        reis adam meksikada tigres takımnda 4 milyon euro kazanırken bu parayı bırakıp gelmesi hayal ötesi olur
        En son redbul tarafından düzenlendi; 01.07.2019, 00:23.

Yorum

• Abi Gignacı alacak para nerde Allah aşkına imkansız ötesi cidden olabilecek şeyleri konuşalım bence...
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gignac Gelmeyecek
            Obi mikel Gelmeyecek
            Bosnalı Gelmeyecek
            Campi gelmeyecek
            Halil Dervişoğlu gelmeyecek

Mehmet Topal gelecek
            Adebayor Gelecek
            Yumlii Gelecek.

Bu bir ters totemdir.
            yahu ne obi mikeli.ne gignacı.ne adebayoru. ne halili ne m.topalı.biraz gerçekçi olalım.biz 100.000 euro için ana forvetimizi kaybettik.bizim vereceğimiz en fazla bonservis 1 milyon euro.en fazla yıllık 1.5 milyon euro verebiliriz.bu sebeple gerçekçi olalım.boşuna gaza gelip sonra üzülmeyelim.inşallah işimize yarayabilecek 1 forvet ve 1 stoper alabiliriz.

Yorum

• Belkide Gignac son sezonlarını Avrupa kupalarında oynayarak tamamlamak ister maaş da fedakarlık yapar Biraz pembe düşünelim

Yorum

• İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Transfermarkt bile tanimiyor bu cocugu?
                Bende bulamamıştım ilk gördüğüm zaman dedim normal vatandaş herhalde ama fotoları da paylaşılmaya başlandı. Ya Trabzonlu diye yanlış anlaşıldı yada amatör daha
                Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yahu ne obi mikeli.ne gignacı.ne adebayoru. ne halili ne m.topalı.biraz gerçekçi olalım.biz 100.000 euro için ana forvetimizi kaybettik.bizim vereceğimiz en fazla bonservis 1 milyon euro.en fazla yıllık 1.5 milyon euro verebiliriz.bu sebeple gerçekçi olalım.boşuna gaza gelip sonra üzülmeyelim.inşallah işimize yarayabilecek 1 forvet ve 1 stoper alabiliriz.
                  Hugo dan 3-4 gömlek üstün futbolcu alınacaksa paraya kıymak gerekiyor. Çok zannetmiyorum
                  TRABZONSPOR
                  iyi ki varsın Eren Bülbül...
                  İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Hayal kurmaya gerek yok. Walter, Campi, Berg üçlüsünü paket yapıp arkamıza yaslanalım. Bir de şu Bosnalı eleman gelsin kulübede otursun, tamam işte.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eğer remi ve campi olursa;
                      Remi bedava
                      Campi 1-1,5 arası olur. Veya daha ucuz bir kiralama formülüyle olabilir.
                      Dolayısıyla en fazla parayı forvete bırakıyor yönetim...

Yorum

• Adam milyonları götürdü zaten belki son sezonlarını Avrupa kupası kazanmak için falan oynar. Zaten en az 2.5 falan ister bizden vergi falan da az.

Yorum

• Balkan - Doğu Avrupa - Güney Amerika taraflarından Teofilo vari bir forvet bekliyorum. Gignac eski noelden kalma hayalet gibi, tatlı bir anısı var lakin gerçekçi değil. Hem maliyeti, hem de takıma uyumu soru işareti.
                          “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Şuan bu hafta içi üç transfer bitecek gibi bir hava var. Bu transferlerin kampa yetişmesi demek aynı zamanda. O yüzden olmaz bu iş. İmkansız yani..

Yorum

• Coolank abiye saygım sonsuz ama ben yüksek maaşlı bir forvet alamayız görüşünü gerçekçi buluyorum.
                              Bordo-Mavi

Yorum

• Yonetim yanlis yapiyor Stopere 2 orta sahaya 1 tane toplam 3 kqlbur üstü adam alip Forvete de Halik Ekuban Salihi emanet etmeliydi, Gignac, Mikel falan gerek yok, artik baska turlu bir takim olduk biz.
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Yükleniyor...
                                X