Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar sizce walter mı yoksa mikel mi?
bu arada adebayor, gignac gibi isimler bana pek sıcak gelmiyor.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
[MENTION=11753]coolank[/MENTION]
kaç stoper alınacak abi ?Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
[MENTION=11753]coolank[/MENTION] Halil için uğraşılıyor mu hala abi gelir miİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
André-Pierre Gignac
Golcü gibi golcü keşke olsa lakin olmayacak. Sözleşmesi devam ediyor. Bizde para yok. Hiç yok.
Gece gece hayal kurmaya gerek yok.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaw şu adama kötü veya yaramaz filan diyin
Ama çöp demeyinyaw insaf insaf çöp demek
Bosnalı Mirsad kontenjanı
Olur böyle arada
Ben duyduğumuzu yazalım
Not : ihtimal vermiyorum
Gignac harbi harbi bitiyor derler
Bence adeboyar olur)))
Sakat derler tim için
Bu arada 2-3 genç oyuncu alınacak
Ahmet ve Halil olur umarım
Heeeee ben şunu isterim
Çöp dediğiniz oyuncu da uyar ama topala bi şi demem