Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mikel bu saatten sonra gazlanmaz... kuçka 2 olur , net...

Aaron Wan-Bissaka, 27, from DR Congo ➤ West Ham United, since 2024 ➤ Right-Back ➤ Market value: €24.00m ➤ * Nov 26, 1997 in London, England

man united da bayiliyor sag beklere para saçmaya... geçen sene ne oldugu belli olmayan diogo dalot çöpüne 25m€ verdiler, porto b topçusu idi bir de =) simdi de 55m€ veriyorlar Bissaka'ya... manyak bunlar,,, +5m€ da bonus var sanirim... Palacace manyak kadro kurabilir o paralarla...

Ve yeni golcümüz,, biri formamizi giydirsin buna :

10._gignac-625x1024.jpg
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ugurcan
      JP47- Transfer - Campi - Novak
      Mikel - Sosa
      Abdüs - Yusuf - Wakaeme
      Gignac
      HY67...

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Obi Mikel ve Gignac ile anlaşır gibi olsak Gs ve Bjk adamlara zıplar direk kesinlikle problem çıkar o transferlerde
        Hele Gignac'ta kesin öyle olur... Halil'de bile pustluk yapan serefsiz itler
        İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Obi Mikel'in ismi kalmış sadece yazıktır yahu, bugün izledik adam sadece yürüyor o ayaklarla topa vuracak mecali yok
        Aynen öyle,, çöpün teki,,, kuçka 2 olur, net

Yorum

• coolank'ın yazdığına göre Campi, Andjusic, Obi Mikel oluyor. Campi yerine Obi Mikel gibi isim yapmış birini, Obi Mikel yerine de Remi Walter olsun isterdim. Bakalım önümüzdeki günler ne getirir bizler için...

Yorum

• transferde scout yanılgılarından biride oyuncuların set hücumuna yatkın olup olmamasıdır.

set hücumuna yatkın oyuncular genelde 10 numara vari dediğimiz oyuncu tiplemeleridir.bunlar hücumun her bölgesinde oynayabilirler.

guardiola olayı daha ileri götürdüğü için misal m.city de sol beke ziçenko yu koymuştur.

bizim pas oyunu oynayabilmemizin nedenlerinden biride 5 adet 10 numara vari oyuncu ile sahaya çıkmamızdır(vakayeme sosa parmak yazıcı ömür)

çelsi de conte moses i kanat beki olarak kullanırken fb gitti onu açık oyuncusu rolünde kullandı.yan rol oyuncusunu başrol oyuncusu yaparsan set hücumunda arızalar meydana gelir.valbuena ile moses zıt oyuncu tiplemeleridir.

pas oyunu dar alanda zeka ve meziyet isteyen bir vakıa

küçük takımlardan büyük takıma gelenlerin elenmelerinin nedeni biraz budur.

misal max kruse transferi halen soru işaretidir.neden? kruse o istatistikleri nerede yaptı?bremende mönşıngılahbahta yada wolsburfta.peki bremende oynarken bremene karşı rakipler kapanıyor mu?yok.karşılıklı oynuyorlar.ama bayern münihe karşı rakipler 10 kişi defans yapıyor aga.

diyeceksin ki münihte oynamak avantajlı çok hücumcu ile oynuyorsun.zor dostum zor.dar alanda rakiplerin nefesini hissederek oynamak meziyet yetenek zeka gerektiriyor.
            ha bu tespit max kruse nin büyük takım topçusu olup olmadığını belirtmez.bu tespit balıklama atlamamak ve henüz test edilmediğini gösterir.

kıssadan hisse: youtube da videolarını izlediğimiz oyuncuların hareketlerine bakıp hemen balıklama atlamamak lazım.bremenle frankfurtun oynadığı maçta giddili geldili oyunlarda oyuncuların skor ve istatistik üretebildiği düzenleri soru işareti koyarak değerlendirmek gerekiyor.sonra buraya gelince bunlara noldu deniliyor.moses ı 10 numara vari hücum oyuncusu zannediyorlar.çoh enteresan.
            TEKKEBALL

Yorum

• Gignac bana da hayal gibi geliyor ama kaynak coolank olunca yerimde duramayrım
              Sosa dediğinde burada , yok artık coolank demiştim ve Sosa şuan bizde. Nasıl alacağız kafam oraya basmıyor. Kiralık mı gelecek acaba öyle bi durumda?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mikel bu saatten sonra gazlanmaz... kuçka 2 olur , net...

Aaron Wan-Bissaka, 27, from DR Congo ➤ West Ham United, since 2024 ➤ Right-Back ➤ Market value: €24.00m ➤ * Nov 26, 1997 in London, England

man united da bayiliyor sag beklere para saçmaya... geçen sene ne oldugu belli olmayan diogo dalot çöpüne 25m€ verdiler, porto b topçusu idi bir de =) simdi de 55m€ veriyorlar Bissaka'ya... manyak bunlar,,, +5m€ da bonus var sanirim... Palacace manyak kadro kurabilir o paralarla...

Ve yeni golcümüz,, biri formamizi giydirsin buna :

[ATTACH]17326[/ATTACH]
                Bana da gazlanmaz gibi geliyor ama iki tane Nijeryalı var kadroda + Ünal Karaman faktörü var, hoca gaz işini iyi beceriyor, belli olmaz. Transferi yapacak adamlar onun hesabını da yapıyordur.

Yorum

• Gignac futbolu bırakmamıştır dimi 2 sezon idare eder mi bizi gelse

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bana da gazlanmaz gibi geliyor ama iki tane Nijeryalı var kadroda + Ünal Karaman faktörü var, hoca gaz işini iyi beceriyor, belli olmaz. Transferi yapacak adamlar onun hesabını da yapıyordur.
                    Gazlayacaksak Gignac için sartlari zorlayip getirelim, ilk 2 garantinin garantisi

Yorum

• Bilgim yok, fikrimi yaziyorum.
                      Bu hafta dis transfere start verildi.
                      Menajer onerisi olan topcularla anlasildi haberleri piyasaya suruldu.
                      Asil hedeflerle ugrasmasin basin, fiyatlari artmadan halledelim oyunculari diye.

Adebayor'u az evvel Emre Vural yalanladi.
                      Obi Mikel'i menajeri yalanlamis twitterdan, Serkan Askin'in haberinin altinda...

Yolun sonunda...
                      Campi
                      Walter
                      Fiyatta anlasilirsa Berg gelir...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        coolank'ın yazdığına göre Campi, Andjusic, Obi Mikel oluyor. Campi yerine Obi Mikel gibi isim yapmış birini, Obi Mikel yerine de Remi Walter olsun isterdim. Bakalım önümüzdeki günler ne getirir bizler için...
                        Rémi Walteri ben de çok merak ediyordum, Mikel ismini ilk basından duysam heyecanlanırdım ama ilk forumdan duydum ve yorumlar fecahat şuan üzüldüm, Gignac bize gelmeeez, Adebayor olur 1+1 yıllık demedi demeyin, Sadri Şener'in rüyasıydı Adobayer'e bir gün Ts forması giydirmek.

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gignac futbolu bırakmamıştır dimi 2 sezon idare eder mi bizi gelse
                          Sirf para için gelmezse, 2 sene rahat idâre eder, 3 bile olabilir ama zor.. 2 uygundur, idealdir, 34-35 yasinda Katar'a bile satilir, isim yapmis her sene leblebi gibi gol atan biri sonuçta

Yorum

• Gelsin yarın başlasın da 2021'e dek sözleşmesi var nasıl olacak o iş usta

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gazlayacaksak Gignac için sartlari zorlayip getirelim, ilk 2 garantinin garantisi
                            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gignac bana da hayal gibi geliyor ama kaynak coolank olunca yerimde duramayrım
                              Sosa dediğinde burada , yok artık coolank demiştim ve Sosa şuan bizde. Nasıl alacağız kafam oraya basmıyor. Kiralık mı gelecek acaba öyle bi durumda?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              Tanimadigim icin soruyorum, bu Coolank abimiz kim?
                              HY67...

Yorum

• Emre Vural yalanladiysa, Adebayor yoldadir

Yorum

Yükleniyor...
                                X