Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sol kanat Nwkaeme-Andjusic sağ kanat Abdüş-Yusuf Sarı

1 forvet ve stoper lazım şimdi acilinden

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bosnali cidden Trabzon'da galiba.
      Bu eleman bizim scout ekibinden biri diye konusuluyor twitterda.
      Story paylasmis.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Burada da bi uğur vardı, mtrx di yanılmıyorsam nicki. O da ekipte diye biliyorum. Yanlış mıyım?

Yorum

• İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burada da bi uğur vardı, mtrx di yanılmıyorsam nicki. O da ekipte diye biliyorum. Yanlış mıyım?
        Aynen, Ugur Uzunaliydi galiba adi.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Zeki uzundurukan bu hafta üç imza atılacak dedi haftasonuna kadar
          “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

Kayboldu gitti Matrix ben arada oyuncu öneriyordum su an hala aktif görevde mi bilmiyorum ama ekipteydi bir ara...
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• Levent Tüzemen aspor da obi mikel ile anlaşıldı diye kesin ifade kullandı
              “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• Ahmet Canbaz'dan vaz mı geçildi ilk ismi geçenlerdendi imza gelmedi halen

Yorum

• Bosnalı bayağı iyi görünüyor, umarım alınır.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Ugur Uzunali ekipte.
                    Tüm ekip burada: https://www.61saat.com/futbol/iste-t...i-h565095.html

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynen, Ugur Uzunaliydi galiba adi.

Eyvallah...

İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kayboldu gitti Matrix ben arada oyuncu öneriyordum su an hala aktif görevde mi bilmiyorum ama ekipteydi bir ara...
                      Şimdi baktım sosyal medyada da pek aktif değil... Bunu scoutluk için harıl harıl çalışmasına yoralım yine de.

Yorum

• Nemanja Andjusic' tam scout transferi eğer olursa, çalımlar falan iyi, pozisyonu da kolay kolay bırakmıyor, defansa geldiği ve top çıkardığı çok bölüm var videolarından ayrıca Nwakayame tarzı ters topları ve çalımları çok deniyor, ben beğendim tam ekmek yemelik bir adam al 500. 000 'e 2-3 yıl oynat sat 5 milyona.

Yorum

• bu john obi mikel ismi doğru galiba bugün en az 4-5 yerden duydum .

Yorum

• Boşnak adamları oldum olası severim.
                            Gelsin görelim çocuklar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• bu nemanja isimli arkadaş tam bizim forumun seveceği profil .

garip bir lig , absürt istatistikler , şaşalı youtube videosu. Tam bizlik. tabi sonuç castillo oluyor genelde.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu john obi mikel ismi doğru galiba bugün en az 4-5 yerden duydum .
                                Umarim olmaz. Bizimkilerin alacağını da düşünmüyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Yükleniyor...
                                X