Mikel'in sevgiye ihtiyacı var. Gençken de on numara oynuyordu aslinda kazma onlibero değildi. 600 bin euro'ya gelsin oynasın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
Yaw şu adama kötü veya yaramaz filan diyin
Ama çöp demeyinyaw insaf insaf çöp demek
Bosnalı Mirsad kontenjanı
Olur böyle arada
Ben duyduğumuzu yazalım
Not : ihtimal vermiyorum
Gignac harbi harbi bitiyor derler
Bence adeboyar olur)))
Sakat derler tim için
Bu arada 2-3 genç oyuncu alınacak
Ahmet ve Halil olur umarım
Heeeee ben şunu isterim
Çöp dediğiniz oyuncu da uyar ama topala bi şi demem
Kişilik çok çok iyi faydası olur
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarim olmaz. Bizimkilerin alacağını da düşünmüyorum.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Şİlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoşnak adamları oldum olası severim.
Gelsin görelim çocuklar.
Dogru mantık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Obi yi çok beğeniyordum chelsea da iken. Essien ballacklı zaman. Fakat yaş olmuş 32 ve 3 sezonda ortalama 15 er maç oymamış. Bu sezon fena oynamamış whoscored e göre. Elbette yararlı olur ama şu Fransız orta saha mı yararlı olur nice da oynayan yoksa obi mikel mi ?Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaw şu adama kötü veya yaramaz filan diyin
Ama çöp demeyinyaw insaf insaf çöp demek
Bosnalı Mirsad kontenjanı
Olur böyle arada
Ben duyduğumuzu yazalım
Not : ihtimal vermiyorum
Gignac harbi harbi bitiyor derler
Bence adeboyar olur)))
Sakat derler tim için
Bu arada 2-3 genç oyuncu alınacak
Ahmet ve Halil olur umarım
Heeeee ben şunu isterim
Çöp dediğiniz oyuncu da uyar ama topala bi şi demem
Kişilik çok çok iyi faydası olur
Yorum
-
İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVar tabi, Kucka maaşını 1,5 civarı kabul edip, Sosa gibi aklını buraya verecekse, ön libero almaya gerek yok, Sosa - Kucka orta sahayı götürür gider.
Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!
Ya bu menejeri bence baskan konusturuyor, blöf yapiyor ona af atiyor gibi gözükerek... bu ne yaa ? öyle olmasa her gün çikip konusmaz...
Bosnali dedigimiz da Bosnali falan da degil, Sirp... irkçilik mi sayarsiniz ne derseniz deyin de, gidip Bosna'dan topçu aliyorsun, Nemanja hiammma.... ya birakin bu isleri yaTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülereis obi mikel ismi doğrumu ve stoper den haber varmı
Stoper o Arjantinli
Sosa çok uğraşmış
Bu arada o da dogru
Sosa 3 yıl diye teklif olacak
Umarım da olur
Sosa için biraz emeğimiz oldu
Sosa ne demek diye yazıldığı zaman
Cevap olarak ; futbolcu çıkıyor
Not : sorun bakalım Yusuf’a Abdüşe hatta takıma
Sosa için ne derler
Buraya sorsak yüzde 80-85 çöp yazardı
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCoolank ustada saygim var ama bu yonetim yazdigi adamlari almaz.
Onu da, bizim muhabirler gibi kandiriyorlar [emoji5]
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok yok pek öle değil o işler
Yönetime bir yere kadar)
Unutma bunu
Yaz bi yere
Ben zaten çok açık yazdım
Yorum
Yorum