Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erkan olayinda tabi ki yanlis yaptik belki ama durum ayni degil ki,, degil aga degil

Ayni örnegi vereceksek, Akbaba transferini vermemiz gerek,, tipkisinin aynisi.... bosu bosuna baska örnekler aramaya gerek yok...
    Bir de Erkan olayindan geçmis 3 4 sene, Akbaba daha 1 yil olmadi.... 7 kisiyi yenmek ne kadar kolay, hey gidi itogluit gavatasaray
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION] Ben çocuğun babasına güvenemiyorum. Bilmiyorum bana o güveni vermedi kardeşim..Bu süreçte biraz daha ağırbaşlı olmalıydı.
      [MENTION=6038]UğuR[/MENTION] Küçük Erkan ile bu çocuk aynı değil..Bu çocuğun anası, danası, atası alayı Trabzonsporlu ve Trabzonspor da pazarlık yapıyor..Fener ciddi manada istedi de bize gelmedi ki Erkan ..ama bunlar oluyor doğrudur..
      Valla bilemiyorum,, adamin yazi sekline bakarsak bizim çogumuzun babasi gibi yaa, biraz fazla heyecanli ve çok istiyor bence oglunun bizde oynamasini ama yaniliyor da olabilirim... misa 1-2 tiviti silmisti, bu Trabzonspor formasiyla rövesata yaptigi vidyoyu... ama ona bagli olarak yazdigi diger tiviti silmedi "foto yeni degil 17 yasindaydi ama önemli degil" gibi bir sey.... bilmiyorum valla bakalim
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bruno Duarte Da Silva haberi basina ve bizim muhabirlerin diline pek dusmedi ancak insallah ilgi vardir.

Galiba 3-4 gun onceydi, Halil Sanli'nin sitesi haber yapti.
        Scout ekibinin izleyerek onay verdigi, baskanin cok istedigi bir futbolcu oldugu yaziliyordu.
        Trabzonspor'un 800 bin eurolara ciktigi, Ukrayna ekibinin ise 1.3 milyon euro istedigi yaziliyordu haberde.

Fazla inanmiyordum bu siteye ancak bizim asbaskan Omer Sagiroglu ile Halil Sanli baya siki fiki imis.

Rakama kadar haberi vermesi cok sallamasyon bir olaya benzemiyor.

Yasi 23, ben acaip begendim adami.
        En az 15 gol atar bu cocuk.

Umarim haber dogrudur.
        En cok istedigim forvet transferi oldu bu herif.

Hem felsefemize de uygun, ilerde para da kazandirir.

https://youtu.be/Piy1Ur5P3tY

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Halil Şanlı, Bruno Duarte haberini yapalı 2 hafta filân oldu.

Bugün de Halil Dervişoğlu transferi için Berat Albayrak'ın, Abdurrahim Albayrak'a ve Fikret Orman'a "transferden çekilin" emri verdiğini yazmışlar.

Yorum

• Galatasaray'ın bu sezon transfer listesinde 5 tane genç oyuncu var. Halil'de bunlardan birisi. Bize burada genç oyuncu doldurduk kulübü diye serzenişte bulunanlar vardı ama Galatasaray'da açıklar transferleri. Zamanında bu gerizekalılar Dortmund altyapısından genç defans oyuncusu alıp hayatını karartmışlardı. Koray Günter'di sanırım. Bizim genç futbolcu politikamız eleştirilmemeli. Fakat o Samsunspor altyapısından çıkan 22 yaşındaki adama 250 bin euro Yusuf Sarı'ya 400bin Euro veriyorsun. Halil Dervişoğlu'nu 350bin euro paraya alamadıysak gerçekten çok ayıp çok çok çok ayıp. Yazık.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bugün de Halil Dervişoğlu transferi için Berat Albayrak'ın, Abdurrahim Albayrak'a ve Fikret Orman'a "transferden çekilin" emri verdiğini yazmışlar.
            Tamamen makatlarından uydurma bir haber gibi geliyor bana Berat'ın aradan çekilin emrini. Sanki nerede yaşıyoruz aradan çekilinmiş. Galatasaray hayatta aradan çekilmez böyle bir durumda. Bizim siyasi desteğimiz varsa bu onun bunun çocuklarının kat ve kat var. Sonuçta bu şeref yoksunları şike olayını fetö ile kapatıp güllük gülistanlık hallere bürünüp dönüp bizle kavga ettiler.
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• [MENTION=1968]sercan[/MENTION]
              Bir gerceklessin Halil - Gs transferi, resmiyete dokulsun.
              Sonra elestiririz hep beraber yonetimi, babasini veya oyuncuyu.

Daha dogmamis cocuga don bicmeye gerek yok reis [emoji5]

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2 hafta once Bruno Duarte ismini ilk o site yazdi.
                4-5 gun filan once de, su rakamlara yakin tarzda bir haber girdiler hocam.

Berat Albayrak haberini yukarida bende paylastim ama fazla gercekci gelmedi bana da.

Gerci su da var, Albayrak yapilandirma icin sayun bakanum diye ekranlarda baya yaladi zamaninda Berat Albayrak'i.

Bizim yonetim boyle birsey istediyse, bir laf ile Albayrak kafayi kuma gommustur.

Dogru da olabilir yani haber, belli olmaz.

Yorum

• Ya Berat bir işe yarayacaksa sponsor bulsun ya da forvet için yardımcı olsun

Yorum

• herkes twitterdan forvet transferiyle ilgili şu duyumu aldım bu duyumu aldım şöyledir böyledir yazıp duruyor ama bir biz öğrenemedik bu duyum neyin nesidir

Yorum

• Aramızda Barış Yurduseven'in yaptığı işi yapamayacak olan var mı?

Yorum

• barış yurduseven trt spora bağalndı ısrarla trabnspor 2 forvet alacak diyor ve ısrarla tim matavz ile trabzonsporun ilgilendiğini söylüyor.

Yorum

• a.jpg
                          mesela bu arkadaş gibi

Yorum

• İlk olarak muratsancak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            [ATTACH]17325[/ATTACH]
                            mesela bu arkadaş gibi
                            Suç bunda değil ama bunlara prim verenlerde

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              barış yurduseven trt spora bağalndı ısrarla trabnspor 2 forvet alacak diyor ve ısrarla tim matavz ile trabzonsporun ilgilendiğini söylüyor.
                              Yıllardır ısrar ediyor ancak bu adamın salladıkları tutmuyor. Bence bizim de artık Barış'ı kaynak göstermemekte ısrar etmemiz gerekiyor.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
                              ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                barış yurduseven trt spora bağalndı ısrarla trabnspor 2 forvet alacak diyor ve ısrarla tim matavz ile trabzonsporun ilgilendiğini söylüyor.
                                Abi 3 hafta once Hollanda basini yazdi Matavz'i.
                                Daha dun Trabzonspor eski ilgisini kesti haberleri vardi.

1 haftadir dis basinda Campi transferi zora girdi, Trabzonspor vazgecti haberleri varken bu Baris Campi tamam diyordu.
                                Simdi Campi sikintiya girdi diyor.

Adam Nagy Turkiye'ye gitmeyecegim diye dis basinda haberler var, bu Baris ilk hedef Turkiye'yi dusunmeyen Adam Nagy diyor.

Valla dis basini takip et twitterdan, su Baris'tan daha net haberler alirsin.

Bugun Campi icin gelen tekliflerde en iyi teklif hala Trabzonspor'un haberleri vardi misal dis basinda.

2 gun sonra Campi imzalarsa, Baris hakli mi cikacak yani ?

Yeminle bombos bir muhabir bu adam.
                                Bir sey bildigi yok.

En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 30.06.2019, 00:59.

Yorum

Yükleniyor...
                                X