İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Demek istediğim bu zaten. Ben yüksek ücretler verilsin demiyorum fakat iyi bir forvet istiyorsan 800 - 900 bin euroya iyi forvet gelmez sana. Avrupa'dan futbolcuyu Türkiye'ye üstelik Trabzon'a getirmeye çalışacaksın para vermeyeceksin oluru yok bu işin reis. Kimse 100 200bin euro için gelmez. Forvetin önemli olduğunu görüyorum bende ama yani elimizdeki şartlar ile forvet transferini olumlu bitirebileceğimizi sanmıyorum. Gidişatı iyi yorumlamak gerekir. Kendini ona göre hazırlamak gerekir. Ondan sonra karalar bağlanmasın. Ben elimizdeki gençlere bile güveniyorum. Kaldı ki Halil gayet iyi bir forvet. Geçen sene duvar olma üzelliği hızı gücü ile bizi mest eden Ekuban'ın bir anda değeri düştü. Gözümüzde boş topçu gibi göründü. Futbolcuda yetenek varsa kaleci ve defans değilse ben yaşa fazla takılmam hocam. Koyarım forvete Ekuban'ı yedeği Halil Salih Mami yoluma bakarım. Kimse kusura bakmasın adını transfermarkt istatistiğinden duyduğumuz oyuncuların hepsi tutacak diye bir durum yok. Herkes Nweakame çıkmaz. Hem gelişimi erteliyorsun hemde yıllarını heba ediyorsun. Santini ile gelecek olan şampiyonluk Ekuban ile de gelir. Net bir isim alamadıktan sonra sadece içini rahatlatır Transferler. Mbappe 17 yaşında formayı aldı sırtına geçirdi. Ben güveniyorum Salih'e Mami'ye Halil'e. En azından Ekuban bizi taşır.
Yorum