Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Piyasa yapti ama 1,35'e bitti he mi... (1,5'tan asagi inmiyorlar,, hattâ bize 1,5 yoksa digerlerinden daha fazla istiyorlar blabla deniyordu)
    ya birileri bizi kekliyor
    ya da böyle sparta takiminiin anasini avradini.... muhladigimin avrupa takimlari ezelden beri Istanbul köpegi... kasimpasa istese 250bin€'ya verirler,,, zibidinin dogurduklari....
    Kaya Çilingiroğlu üstü kapalı bir şekilde Galatasaray Halil Dervişoğlu transferini bitirdi dedi. Halil ismini kullanmadı ama Halil'i kast etti. Bizim aradığımızı Abdurrahim Albayrak'tan rica ettiğimizi söylediler. Kaya'ya göre Abdurrahim Albayrak bize sizin son teklifiniz kabul edilmedi. Biz anlaştık dedi.

Başka bir fikre göre de

Galatasaray Trabzonsporun isteği üzerine HalilDervişoğlu transferinden çekildi ilerleyen günlerde Trabzonspor tekrar teklif yapacak.

Bu'da Transferistihbarat ve Radyoyan'ın paylaştığı iddia.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak karaozgur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bruno mu, Oscar mı?
      Oscar
      .

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        https://twitter.com/61trabzonhaber/status/1145046107879346176?s=19
        https://twitter.com/muzafferfndkl/st...657173504?s=19

https://twitter.com/DARKWEBTRANSFER/status/1145046357255831552?s=19

Verdigin kaynak su Muzaffer Findikli denen, Trabzonlu Hakan Sahin gibi twitter yalancisi kardesim.
        Hadi ekonomi bakani bu olaya karismamistir ( gerci bu ara yapilandirma var, bizim baskan rica ettiyse ve cekilin dediyse it gibi cikmislardir aradan ), ben de inanmiyorum 61TrabzonHaber sitesindeki habere de, bugun Yeni Safak Editoru ( Iktidara yakin ) Gs transferden cekildi haberi verdi.

Emre Kaplan Aspor yorumcusu mu ?
        Bir diger sallama uzmani [emoji5]

Gs'de Hurriyet yazari Ali Naci ve Bip ilgileniyor yazmadan, hicbir transfer haberi dogru degildir.

Yani Halil'i Gs filan almadi [emoji5]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Uğurcum Galatasaray Halil'i aldı. Araya girdiler mi bilmiyorum ama Kaya Çilingiroğlu bile televizyonda ima etti. Halil için anlaşılan rakamda 1,35 İnşallah yanılırım ama Pazartesi günü görürüz. 350 Bin Euro için bu transfer olmadıysa çok üzülürüm. Gerçekten gerizekalılık. İnşallah sen haklı çıkarsın ama Twitter'da Galatasaray'a yakın kaynaklara bakarsan teklifi ve anlaşmayı görürsün.

Başta Galatasaray parası yok diyorduk. Galatasaray'ın ilgisi yok diyorduk. Şimdide Galatasaray almamıştır diyoruz. Bence Halil'i babası resmen pazarlamıştır. O gün yazdım Trabzonspor'a bozuk olduğunu babasının. Ne oldu bir anda Trabzonspor paylaşımları sona erdi Sadece Halil'i paylaşmaya başladı ? O gün dediğimde de bana tepki vermiştin. Halil'in babası bize 500bin euro için geri adım atmadık diye kızdı. Son cümle benim tahminim.
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• İlk olarak gurelalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          iyi takip eden bilgişi arkadaşlar sizce alınan bu gençlerden kadroya girme ihtimali en yüksek isim hangisi
          hiçbiri kardeşim

Yorum

• Altınordu'dan aldığımız genç Halil'in yapacağı katkıyı yapar. Bize artık net 3 transfer lazım. Halil'e harcanacak bütçeyi esas forvete vermek lazım.

Yorum

• [MENTION=1968]sercan[/MENTION]
              Mesele hakli cikmak degil ama su asamada Gs'nin daha Rotterdam ile gorusmus olmasi bile mucize.
              Oyuncu ile gorusmuslerdir, Burak da yazdi burada zaten.

Benim demek istedigim, suan kimse kimseyi almadi.
              Haftaya goruruz zaten.
              Misal su Gs ve Bjk talimatla bu transferden cekildi haberlerine de inanmiyorum ben.

O rakamlar uydurma.
              1.35 filan imkani yok.

Ersin Duzen Trtsporda net acikladi, oyuncu Trabzonspor'a cok gitmek istedigi icin kulubu 1.5 milyon euroya indi diye.

Yoksa kadroda tutmak istiyorlar, Brighton resmi olarak 2 milyon euroluk teklif yapti ve kabul gormedi diye.
              Gs ve Bjk icin 2.5 milyon eurodan az fiyata bu transferin bitmesinin imkansiz oldugunu da soyledi.

En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 29.06.2019, 23:29.
              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION] bu transfer döneminde Mitroglou ile alakalı dörtlükler göremedim. Kendisini tamamen sildin mi?
                O çoktan bitti yaa sildim =)) Halil için yazdik dörtlü, o da hayal olarak kalacak gibi...
                İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gardaşum +20 gollük skor katkısı yapabilen kanat forvet bulmuşuz en az 5 sene oynasın sonra bedavaya gitse de olur, Visca gibi uzun yıllar bizde oynasın orada istikrar sağlansın. Bunları pamuklara sarıp saklayalım. Aşısı tutmuş tecrübeli yabancı futbolcular altın yumurtlayan tavuktur, çok aşırı yüksek teklif gelmedikçe satmayalım

Tecrübeli yabancılar yıllarca oynasın. Satış politikamız gençlere yönelik olsun, al-geliştir-verim al-sat şeklinde. Şu an Pereira-Novak-Sosa-Wakayeme en önemli parçalarımız, takımda böyle topçular varken Salih Uçan bile gelir Parmak gibi parlar. Elimizde böyle kaliteli yabancılar olmasaydı Parmak parlayabilir miydi ? Bu tarz özel oyuncularla oynamak gençler için büyük fırsat. Sahaya ben çıksam ben bile parlarım. Parlayamamak için Batuhan gibi aşırı yeteneksiz olmak lazım.
                Tamam dogru diyorsun ama, amasi var iste
                amasi, Nwakaeme'nin bizde uzun yillar kalmayacagi, tahminim bu... yâni bir sekilde iyi bir gelir elde etmek gerek kendisinden... son voleyi vurmak isteyecektir futbolu birakmadan 2m€'ya yakin balli sözlesmeyle falan...
                İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeni Safak Spor Editoru Mustafa Göksel ->
                Trabzonspor adına Halil Dervişoğlu transferi henüz bitmedi.
                Hatta Trabzonspor Kulübü, Galatasaray'dan Abdürrahim Albayrak'ı arayarak bu transferde aradan çekilmelerini rica etti ve kabul edildi.
                İlerleyen dönemlerde tekrardan hareketlenme olabilir.
                Yalandir,,, aliriz almayiz o ayri ama bu da yalandir... eger gerçekse, yönetim salaktir... bu herifler gider daha da inadimiza alir çocugu sirf "almayin" dedik diye... su cincon bu ise girissin, her gün ana avrat gidecegim bunlara
                Geçen sene son sâniyeye kadar Akbaba için bastiran çomak sokan fiyat arttirmaya çalisan fbye sövüp durdular, birakin bizim çocugumuzu bize deyip durdular, simdi fbnin yaptigi pisligi bize mi yapiyorlar akamikoladigimin siyonistleri ??? haberler dogruysa, bu belirttigimi açik açik basina söylemeyen yöneticinin de baskanin da taaaaa............
                Ayrica geç bu isleri yaa... dün de bana yolladigin tivit patladi, herif silmis tiviti... belli ki var bi nâne...
                İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kaya Çilingiroğlu üstü kapalı bir şekilde Galatasaray Halil Dervişoğlu transferini bitirdi dedi. Halil ismini kullanmadı ama Halil'i kast etti. Bizim aradığımızı Abdurrahim Albayrak'tan rica ettiğimizi söylediler. Kaya'ya göre Abdurrahim Albayrak bize sizin son teklifiniz kabul edilmedi. Biz anlaştık dedi.

Başka bir fikre göre de

[FONT="]Galatasaray Trabzonsporun isteği üzerine [/FONT]Halil[FONT="] [/FONT]Dervişoğlu transferinden çekildi ilerleyen günlerde Trabzonspor tekrar teklif yapacak.

Bu'da Transferistihbarat ve Radyoyan'ın paylaştığı iddia.
                Kaya da ne pok pilur, afkurdi
                En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 29.06.2019, 23:42.
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Rekabet var isteyen istediği topçuyu alabilir saygı duyarım..

Altınordu dan aldığımız çocuklara salça olsalar mesala niye oldular demezdim.

Ama Trabzonlu, Trabzonspor 'lu ve Trabzonspor da bu kadar çok oynamak isteyen ve de Trabzonspor un da istediği bir oyuncuya da ben gidip talip olmam..Olanı da doğru bulmam..

Yorum

• İlk olarak gurelalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    iyi takip eden bilgişi arkadaşlar sizce alınan bu gençlerden kadroya girme ihtimali en yüksek isim hangisi
                    Bende alınan gençlerin hiçbirisinin kadroya girebileceğini düşünmüyorum. Forma şansı en çok Yusuf Sarı bulur gibime geliyor. Salih Kavrazlı benim alt yapıdan beri hiç duymadığım bir isimdi. Ben Altyapıyı incelerdim ama yani adını çok duymadım. Fakat adamın videosunu izledim adam gerçekten beni çok etkiledi. Ailesi İzmir'den çocuğunu kurtarmak istemiş. Şehir yaşantısı tam olarak futbola odaklanmasının önüne geçiyordu. Bu yüzden ailesi menajerine rica etmiş Menajeride bize önerdi. Yanında da defans çocuğuda alıp gelmiş galiba. Twitter'ına bakarsanız Salih'in gerçekten bu iddianında doğru olduğunu görebilirsiniz. Salih biraz genç yaşantısı eğlence kültürüne kendini kaptırmış görünüyordu. Umarım kazanabileceğimiz bir yetenek çıkar. Defans olan arkadaşı da çok övüyorlar. Burada bazı arkadaşlar 4. Defans olarak kadroya bile alınabilir diyor. İzleme fırsatım olmadı.

Yorum

• Valla ister inaniiin, ister inanmayin,,, ister yanilayiiim ister yanilmayayim

Avrupa takimlarinin çogu, Istanbul putasidir (anlayan anladi)

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rekabet var isteyen istediği topçuyu alabilir saygı duyarım..

Ama Trabzonlu, Trabzonspor 'lu ve Trabzonspor da bu kadar çok oynamak isteyen ve de Trabzonspor un da istediği bir oyuncuya da ben gidip talip olmam..Olanı da doğru bulmam..
                        Son cümlenin gerçek olup olmadigini da görecegiz, o kadar övdügüm Dervisoglu ve ailesi bu konuda sinav veriyor su an... Akbaba ne yapti etti fbye gitmemek için yirtindi ve eninde sonunda hayâli olan gsye kavustu...
                        Öte yandan ise cincon, Akbaba konusunda fbye verdi veristirdi, simdi ise ayni fuskiyi yiyorlar, kendilerine yapilmasini istemedikleri seyi bize yapiyorlar eger haberler dogru ise... böyle kahpeligin köpekligin içine edeceksin, gidip yakacaksin heriflerin kulüp binâsini, agzina yandigimin pislikleri...
                        İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bende alınan gençlerin hiçbirisinin kadroya girebileceğini düşünmüyorum. Forma şansı en çok Yusuf Sarı bulur gibime geliyor. Salih Kavrazlı benim alt yapıdan beri hiç duymadığım bir isimdi. Ben Altyapıyı incelerdim ama yani adını çok duymadım. Fakat adamın videosunu izledim adam gerçekten beni çok etkiledi. Ailesi İzmir'den çocuğunu kurtarmak istemiş. Şehir yaşantısı tam olarak futbola odaklanmasının önüne geçiyordu. Bu yüzden ailesi menajerine rica etmiş Menajeride bize önerdi. Yanında da defans çocuğuda alıp gelmiş galiba. Twitter'ına bakarsanız Salih'in gerçekten bu iddianında doğru olduğunu görebilirsiniz. Salih biraz genç yaşantısı eğlence kültürüne kendini kaptırmış görünüyordu. Umarım kazanabileceğimiz bir yetenek çıkar. Defans olan arkadaşı da çok övüyorlar. Burada bazı arkadaşlar 4. Defans olarak kadroya bile alınabilir diyor. İzleme fırsatım olmadı.
                        O savunmaci bence Taha Tunç'tan daha fazla umut vaad ediyor... sanki biri Taha'nin millî takimda kaptan oldugunu yazmisti ama öyle bir sey yok, belki 1 kere olmustur, yoksa kaptan diger aldigimiz usak, Atakan miydi neydi ?

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O çoktan bitti yaa sildim =)) Halil için yazdik dörtlü, o da hayal olarak kalacak gibi...

Tamam dogru diyorsun ama, amasi var iste
                          amasi, Nwakaeme'nin bizde uzun yillar kalmayacagi, tahminim bu... yâni bir sekilde iyi bir gelir elde etmek gerek kendisinden... son voleyi vurmak isteyecektir futbolu birakmadan 2m€'ya yakin balli sözlesmeyle falan...

Yalandir,,, aliriz almayiz o ayri ama bu da yalandir... eger gerçekse, yönetim salaktir... bu herifler gider daha da inadimiza alir çocugu sirf "almayin" dedik diye... su cincon bu ise girissin, her gün ana avrat gidecegim bunlara
                          Geçen sene son sâniyeye kadar Akbaba için bastiran çomak sokan fiyat arttirmaya çalisan fbye sövüp durdular, birakin bizim çocugumuzu bize deyip durdular, simdi fbnin yaptigi pisligi bize mi yapiyorlar akamikoladigimin siyonistleri ??? haberler dogruysa, bu belirttigimi açik açik basina söylemeyen yöneticinin de baskanin da taaaaa............

Aga geç bu isleri yaa... dün de bana yolladigin tivit patladi, herif silmis tiviti... belli ki var bi nâne...
                          Sefer reis hangi twit uçmuş bilmiyorum. Ben duyum paylaşmıyorum ki patlayayım. Emre Kaplan, Kaya Çilingiroğlu ve dolu binlerce twitter duyum hesabı Halil Dervişoğlu Galatasaray ilişkisini yazıyor. Benim fikrim ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Galatasaray daha şeffaf bu konuda. İsmi geçen oyuncuya kesinlikle teklif yapmış oluyorlar. He transfer olmuyor orası ayrı. Fakat Galatasarayla adı geçen oyuncular genelde Galatasaray'ın listesinde oluyor.

Al buda TRTSPOR

Yalan söylediğimi mi düşünüyorsun anlamıyorum

Bunun babası ilk başlarda Trabzonspor görselleri ile haberler yaparak bize yakın duruyordu. Son görüşmemizden sonra ne olduysa sadece oğlum şunu yaptı oğlum bunu yaptı. Adam'ın amacı oğlunu Türkiye'ye getirmek olabilir. Bizle arası bıçak gibi kesildi. Sana normal geliyor mu ?

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Rekabet var isteyen istediği topçuyu alabilir saygı duyarım..

Transfer piyasasinda oluyor bu isler.

Bizim meshur baskan Iho'da, sadece Fenere giderim diyen Erkan Zengin'i Aziz'in elinden aldi.
                            Adam gidip Erkan Zengin'in amcasini buldu, fanatik Trabzonsporlu cikmisti galiba.

Allem etti, kallem etti, getirdi Erkan Zengin'i.

Ki, bize de yar olmadi adam.

Seneye yabanci kisitlamasi gelecek, herkes ihtiyaci olsun ya da olmasin saldiriyor yerlilere.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sefer reis hangi twit uçmuş bilmiyorum. Ben duyum paylaşmıyorum ki patlayayım. Emre Kaplan, Kaya Çilingiroğlu ve dolu binlerce twitter duyum hesabı Halil Dervişoğlu Galatasaray ilişkisini yazıyor. Benim fikrim ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Galatasaray daha şeffaf bu konuda. İsmi geçen oyuncuya kesinlikle teklif yapmış oluyorlar. He transfer olmuyor orası ayrı. Fakat Galatasarayla adı geçen oyuncular genelde Galatasaray'ın listesinde oluyor.

Al buda TRTSPOR

Yalan söylediğimi mi düşünüyorsun anlamıyorum

Bunun babası ilk başlarda Trabzonspor görselleri ile haberler yaparak bize yakın duruyordu. Son görüşmemizden sonra ne olduysa sadece oğlum şunu yaptı oğlum bunu yaptı. Adam'ın amacı oğlunu Türkiye'ye getirmek olabilir. Bizle arası bıçak gibi kesildi. Sana normal geliyor mu ?
                              Reyiz bir dakika, o sana degildi yaa Ugur'aydi

Yorum

• [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION] Ben çocuğun babasına güvenemiyorum. Bilmiyorum bana o güveni vermedi kardeşim..Bu süreçte biraz daha ağırbaşlı olmalıydı. [MENTION=28315]Uğur KÜÇÜK[/MENTION] Erkan ile bu çocuk aynı değil..Bu çocuğun anası, danası, atası alayı Trabzonsporlu ve Trabzonspor da pazarlık yapıyor..Fener ciddi manada istedi de bize gelmedi ki Erkan ..ama bunlar oluyor doğrudur..
                                En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 29.06.2019, 23:49.

Yorum

Yükleniyor...
                                X