İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce Levante'den Raphael Dwamena'yı kiralayabileceğimizi yazmıştım, bugün de bu ismin yanına Kenneth Zohore ve Isaac Kiese Thelin'i ekleyeyim.
Yorum
-
Ünal hocamızın tatilini yarıda bırakıp tesislere gelip yeni sezon için planlamalar yapması üzerine bir yöneticimiz Ünal hocaya, hocam 10 gün erkenden tesislere geldin ve tatilini yarıda bıraktın seninde dinlenmeye ihtiyacın var demesi üzerine Ünal hocadan tarihe geçecek bir söz gelir, Benim tatilim paramı kazandığım kulübüme en iyi hizmeti nasıl verebilirim bunu düşünmektir. Yeni sezon öncesi içimde bu kadar fırtınalar kopuyorken tesislerden uzakta tatil yapamazdım dediği öğrendik. ( Senin adamlığına artık kelimeler yetmiyor be güzel yürekli hocam )S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulislerde Salih Uçan'ın stoper olduğu kadrolar paylaştığın dedikodusu var.
TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal hocamızın tatilini yarıda bırakıp tesislere gelip yeni sezon için planlamalar yapması üzerine bir yöneticimiz Ünal hocaya, hocam 10 gün erkenden tesislere geldin ve tatilini yarıda bıraktın seninde dinlenmeye ihtiyacın var demesi üzerine Ünal hocadan tarihe geçecek bir söz gelir, Benim tatilim paramı kazandığım kulübüme en iyi hizmeti nasıl verebilirim bunu düşünmektir. Yeni sezon öncesi içimde bu kadar fırtınalar kopuyorken tesislerden uzakta tatil yapamazdım dediği öğrendik. ( Senin adamlığına artık kelimeler yetmiyor be güzel yürekli hocam )
haberı yapan gaza gelelım dıe suslemıs lafı61
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene tatili . daha yapacak cok sey var deyıp konuyu kapamıstır .
haberı yapan gaza gelelım dıe suslemıs lafıS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Bu kadar sabirsiz taraftar yoktur herhalde. Yeterki baskan transfer yapsin. Bu kadroyu tutabilmesi bile basaridir. Bu takim gecen sene büyük takimlari resmen parcaladi. Evet transfer yapilmali ama olmayan paramizi car cur etmeden olmali. Marcus Berg kimde eline para verecegiz yahu? Ekonominin düzelmesi icin zaman gerekiyor az sabredin ya. Yarin bir baskan adayi gelse star oyuncular alacagim dese baya destek alcak demekki. Veya 19-20 yasindaki cocuklari elestirmek nedir? Sabir. Sabir. Sabir.
Yorum
-
Njegos Petrovic.1-2 seneye Rad Belgrad’dan Partizan ya da Kızılyıldız’a gider. Oradan da major liglere.
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleguardiola 1.74 boyuyla maskerano dan stoper yarattıysa bende 1.83 boyuyla salih uçandan stoper yaratabilirim
https://www.transfermarkt.de/javier-.../spieler/19981
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHazır mıyız bir genç transferi daha geliyorS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
Yorum