İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHuseyin Turkmen bugun milli macta yine sov yapti.
Bu takima 2 stoper lazim.
Altyapidan gelenler icinde en zayif olan cocuk bu.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiNefsin icin sevme
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil her şeyiyle topçuyum diye bağırıyor..
Bu çocuk uzun vadede kazandırır inşallah alabiliriz.
Yorum
-
İlk olarak Doctore tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçık ve net Şenol Güneş Yusuf a da Abdüş e de güvenmiyor. Bu nedenle hücum futbolu felsefesinden vazgeçti bugün adam. Bu kadar sakat hücum oyuncusu varken gol yollarında 3 üretken olmayan orta saha ile maça başladı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
irfan,hakan,ozan,kenan.
Gerçekten muazzam tercihler.Takım efsane oynadı.
Hakan avrupada oynuyorsa yusuf u 30 dan assagı gonderenin agzına kurek ile vurmak lazım.
Onu gec kenan avrupada oynuyorsa parmak 10 milyon eder.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyusufla abdülkadirin henüz o kadar olmadığını kabullenelim.
Yorum
-
İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok mu kötü oynadi?
Bu cocukla olmayacak.
Seneye tek stoper alirsak, Hosseini oynar, Huseyin yedek kalir.
Ilk oynamaya basladigi zamanlardan eser yok.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyusufla abdülkadirin henüz o kadar olmadığını kabullenelim.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdüş de yusuf da efsane top oynadılar. Oyunun şeklini değiştirdiler.
Ne anladım ben boyle oyundan.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış 11 olur da 1-2'si yanlış olur, 5-6 tane yanlış vardı. Yusuf ve Abdülkadir bile kurtaramadı.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdüş de yusuf da efsane top oynadılar. Oyunun şeklini değiştirdiler.
Yorum
-
Hem Yusuf hem Abdüş gayet iyiydi bence Yusuf sorumluluk aldı top dağıttı, şut çekti, orta açtı, top kaptı daha ne yapsın bu adam. Hakan Ç. denen çöpün 1 tane olumlu hareketi yok maçta.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
Yorum