Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Waka yi kim bulduysa hemen limani üstüne yapın

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bordo-Mavi

Yorum

• Wakayemenin sülalesinde ne kadar erkek varsa transfer edelim [emoji23]

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• 2 stoper,
        1 ön libero
        1 sağ bek alternatif
        1 sol bek alternatif
        1 sağ açık (Abdülkadir giderse)
        1 forvet lazım.

Yani 6 transfer gerekli görünüyor. Toure ya da Hosseini'den biri gitmeli, Ibanez, Kamil Ahmet ve Batuhan ile de yollar ayrılmalı ki en azından sağlam duran bir defansımız olsun.

Yorum

• Stoper transferinde hata yapma lüksümüz yok. Ağırlık oraya verilmeli.

Yorum

• Sezon sonu Yusuf'u 20 milyon euro veren varsa satmalıyız. Alttan gelen isimlere yer açılmalı.

Yorum

• İnşallah yönetim ne yaptığını biliyordur da saçma sapan işlere imza atmazlar. Mesela Sezon sonu Vakayemeyi, Novakı satmak gibi. Ardından da Ömürü satmak gibi. Yusuf olabilir ama diğerleri (özellikle yabancılar) bu takımın direk iskeleti.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Yabancılar değil ama Yusuf, Abdülkadir, Uğurcan ve Hüseyin iyi teklif varsa satılabilir
                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Bu Linnes'i cok begeniyorum.
                  Gs'de 900 bin euro kazaniyor.
                  Sozlesmesi hala uzatilmadi.
                  Sagbek, solbekte oynuyor.
                  Ofansi iyi, defansta da cok siritmiyor.

Norvecli, macin her dakikasinda takim icin savasiyor.

El atsak mi, nabsak ?
                  Yasi da daha genc sayilir.

Pereira sonrasi sagbekte sikinti yasamayiz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Yönetim sözleşmesi biten stoperleri mercek altına almış olur ya birileri bu sayfaları okurda bence Sevilia dan Gabriel Marcado her yönüyle bize uygun artıları şöyle
                    Tecrübeli
                    Defansın Her bölgesinde oynayabiliyor
                    Arjantinli
                    bonservisi yok
                    Lider karakterli
                    En son gurelalp tarafından düzenlendi; 06.04.2019, 21:59.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İnşallah yönetim ne yaptığını biliyordur da saçma sapan işlere imza atmazlar. Mesela Sezon sonu Vakayemeyi, Novakı satmak gibi. Ardından da Ömürü satmak gibi. Yusuf olabilir ama diğerleri (özellikle yabancılar) bu takımın direk iskeleti.
                      Nwakeameyi kimse satmaz öyle bir kaygın olmasın abi aksi taktirde stadyuma taraftar çekemezler.Waka bu takımın hem beyni hem de kalbi sayılır.

Novak da önemli bir isim.Savunması çok iyi.Tekniği ve ortaları vasat ama hücuma sık sık çıkıp skor üretebiliyor.Sorunsuz bir isim.Yerini doldurmak zor olur.Piyasada fazla sol bek yok zaten.Ben şahsen Novakı satacaklarını sanmıyorum.Ünal Hoca da buna doğrudan karşı çıkar.

Yazıcı teklifin seviyesine göre satılabilir.Abdülkadir için ciddi bir teklif geleceğini sanmıyorum şuan için en fazla 15 verirler onu da yönetim kabul etmez.

Yorum

• Istanbulsporda Ibrahim Yılmaz diye bir santrofor var üç dört maçını izleyebildim ama bana bu kadar Fatih Tekke'yi andiran bir oyuncu daha once olmamıştı.
                        Benim izlediğim maçlaramı denk geldi bilmiyorum ama çok kaliteli bir santrofor görünümü verdi bana.
                        1994 doğumlu yaşı genç değil. Daha önce ki sezonlarda çok dikkat çeken bir istatistiğide yok.
                        Fatih Tekke hocaligini yaptı ondan bir görüş alınmalı bence

Yorum

• Ben yusufun 15-20m gibi bir teklifte satılması gerekir diye düşünüyorum. Ama abdüş için 20+bir teklif yoksa beklemeli daha zamanı var. Artık bir şekilde oyuncu satışı-alttan oyuncu yetiştirme süreci başlatılması. Her yıl sezon başı yapılacak 15-20m gibi satışlar kulubu çok rahatlatır. Ve hamlelerini de çok daha rahat yapabilir. Değerini bulan her oyuncu satılabilir yerine de değerlenecek olan bulunmalı. Reçetemiz budur.
                          bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Merih transferinin detayları garipmiş. 7 milyon + sonraki transferden yüzde 12,5'a anlaşmışlar ama Sassuolo küme düşerse ki zor ama ihtimal dahilinde Alanya'ya geri dönecek sene sonu. Şuan kiralık

Yorum

• Ankaragücünde altay bugün çok iyi oynadı. Arda akbuluttan sonra ligin en yetenekli kalecisi bence

Yorum

• Ligin bitmesine 7 hafta kaldı.

Yönetim veya transfer komitesi şimdiden oyuncu izlemeye başladılar mı ?
                                Transfer için harekete geçtiler mi ? Transfer çalışmaları ne durumdadır?

Yönetimin transfer konusunda çok işi var

Yorum

Yükleniyor...
                                X