Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başakşehir Grosicki ile ilgileniyormuş, Visca'yı satacaklar belki de.
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• dişlek reis ,

henderson - fabinho orta sahasına ek olarak ,
      orta sahadan sızıntı olmasın diye ,
      wynaldum -keita takviyesi yapıyor .

bu duvarın arkasına da
      matip - virgil kulelerini dikmiş ki ,
      kimse ne kaleye gelsin , ne de gol atmayı aklından geçirsin istiyor .
      doğru da yapıyor .

dikkat edelim .
      hepsi zebani gibi 1.90'lık , çift ciğerli adamlar .
      it gibi savaşan , adamdan şırıngayla kan alabilecek tipler .

bu elekten top geçse adam geçmez .
      adam geçse top geçmez.

ne yapıp edip yukarıdaki heriflerin ( hiç değilse iki tık altı )
      arka ikili ve önündeki ikiliyi bulmamız lazım .

yoksa 1.68 lik parmakla ,
      kafa topuna çıkamayan 35 lik emekli sosa'yla ,
      vitaminsiz önazi ile olacak işler değil bu işler .

tabi iki tık altı derken , aytaç ve aykut kazmalarından bahsetmiyorum .
      kendini adayabilecek , gözünü budaktan sakınmayacak ,
      gerektiğinde kelepçe , gerektiğinde zıpkın gibi olacak tiplerden bahsediyorum .

bak şu kare ası bul ,
      kanatlarmış , forvetmiş , kaleciymiş ,
      hepsi hikaye .

dikkat edin , bakın .
      şu kare asdan geriye kalanlar ,
      sadece fonu tamamlayan oyuncular .

sistem basit . dişlek reis olayı çözmüş .

aslında bizim oyun mottomuz olan dik oyna hızlı oyna'yı
      kendine rol model almış , ufak dokunuşlarla tabloyu tamamlamıştır .

yani

DUVARI ÖR , KOBRAYI SAL .

( aynı hırsız aykut'un gece gündüz beyninde düşündüğü ,
      ama -çapsızlığından dolayı -icraate bir türlü geçiremediği oyun sisteminde olduğu gibi .)

eğer ciddi ciddi şampiyonluktan bahsedecekseniz ,
      gelecek senelere ambargo koymaya niyetliyseniz ,
      kendinizce bir ekol , bir marka yaratacaksanız ,

ne yapın edin .
      bu dörtlüyü bulun kardeşim !

yoksa ( her sene olduğu gibi ) gücümüzü de ,
      enerjimizi de , hayallerimizi de boşa harcarız .
      En son ANAOKULU TERK tarafından düzenlendi; 09.05.2019, 18:49.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu yaz transferinde en büyük hata stoper transferi olur.maddi manevi zarara uğrarsın.elinde genç 2 önemli stoper var.macid ve türkmen. 1 stoper transferi ile bu gençlerden birini çöpe atarsın.zargo ise alternatif stoper statütüsünden atıl stoper statüsüne evrilir.euro olmuş 7 lira aga. zargo 650 bin avro garanti alıyor.4. stopere mi 650 bin avro vereceksin bu ekonomik krizde.

1 stoper transferi 2 genç ve gelecek vaad eden oyuncunun önünü tıkayacak bide zargo yu atıl duruma sokacaksın.1 taşla 5 çöp yaratacaksın amiyane tabirle.

genç oyuncunun gelişimine sabredeceksin hafız.gelişim bu oyuncuların hem beraber(macid türkmen) oynamaları ile hemde sürekli oynamaları ile olan bişey

gs marcao ve luyindamayı bozacak mı? yok. ne hatalar yapıyorlar ikiside.kırmızı kart adam kaçırma penaltı yaptırma bütün acemilikler var aga.ama devam edecekler.

foruma bakıyorum stoper de stoper diye tutturmuşlar.stoper ikilisini belli bir seviyede ise bozmayacaksın aga.gelişmelerini sağlayacaksın.olay budur
        ya sen nasıl maç izliyorsun at gözlüğü taksan bu kadar kör olmassın bu takım 41 tane gol yemiş ligde düşmeye oynayan erzurum göztepe ve bursa bile senden az gol yemiş sen burda stoperleri savunuyorsun bizim stoperler açık ara bu ligin en kötü stoperleri aç gözlerinide doğru maç izle.

Yorum

• İlk olarak kartal 57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya sen nasıl maç izliyorsun at gözlüğü taksan bu kadar kör olmassın bu takım 41 tane gol yemiş ligde düşmeye oynayan erzurum göztepe ve bursa bile senden az gol yemiş sen burda stoperleri savunuyorsun bizim stoperler açık ara bu ligin en kötü stoperleri aç gözlerinide doğru maç izle.
          orta sahan yol geçen hanı olursa yersin tabi.buna rağmen macid ve türkmen iyi iş çıkardılar.

sosa ve parmak bunlar 10 numara forvet arkası oyuncular aga

olaya bütüncül bakacaksın bro

misal uğurcan a.madrid de oynasa çok muhtemel 0.5 gol yeme ortalaması ile oynar.ama bizde 1 gol yeme ortalaması ile oynuyor.

gs yı hedefe ne götürüyor? fernando donk ikilisi

liverpool barça yı parçalarken orta sahada kim vardı? milner fabinho henderson

futbola bir bütün şeklinde bakacaksın.gol yendi defans kötü dersen yanılırsın.
          TEKKEBALL

Yorum

• Forvet için Brown Ideye ismi geçiyordu.

Bence en az Roda'nın verdiği katkıyı verebilir.

Yorum

• Luyindamaya baktığımda saatli bomba görüyorum..

Saçmasapan topla çıkışlar anlamsız güven vermeyen hareketler vs vs .

Ama adam havadan hem savunmada hem hücumda terör estiriyor.

Stoperlerin boyu kısa hava hakimiyeti yüksek stoper lazım dedik futbolu çok bilen arkadaşlarımız duran toplarda iyi bir yer planlamasıyla bu sorunun giderileceğini dünyada bir sürü boyu kısa stoper olduğunu söylediler.

Bu kısım doğru mu tabii ki doğru..Duran topta doğru bir yer planlamasıyla bu sorun çözülebilir tabii ki..

Ama es geçilen bir şey var..Bir kere olması gereken durum bu eyvallah da o bilinçte kaç tane topcu var ki..

O bilinçte topçu olursa isterse 1.60 olsun ama o oyun görüşü yoksa onu öğrenmesi mümkün değil..

Bu işin en kısa yolu hava hakimiyeti olan stoper almaktır..

Hatta dün Llorentenin indirdiği tüm topları gördükten sonra bir tane de hücuma oyuncu almak şart..

Yorum

• Ortasaha + defansif ortasaha nekadar iyi ise defansın o kadar iyidir.
                Hatta ben ofansimizi da bu isin içine katiyorum.
                Önde top tutamazsan defansin da kötü görünür ortasahan da kötü görünür.

Yani sonuçta tum parçalar birbirine uyumlu çalışacak.

Bana göre bizim defans bu parasızlıkta baya iyi iş cikardi.
                „Choose a lazy person to do a hard job.
                Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                BILL GATES

Yorum

• Egemen'den sonra bir tane stoper goremedik su takimda.

2011 senesinde, Giray gibi vasat bir adami bile stoper yapti adam. Onunde de 2 tane ofansif ortasaha ile oynarken bunu basardi. ( Selcuk-Colman )

Ciddi sakatligi olmasa ( dizler bitmis, sezon sonu futbolu birakacak buyuk ihtimalle ), bu yasinda bile gelsin 1 sene bizde oynasin isterdim.

Hosseini ve Huseyin'e cok sey katabilirdi.

Adi gecen stoperler cok vasat..

Kana Biyik, Efe Ambrose bizim kanayan yaramiza merhem olmaz...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 09.05.2019, 20:57.
                  2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• kariyerli ve yaşlı oyuncu almak bu ekonomik durumda hem imkansız hemde doğru değil.euro olmuş 7 lira

hedefte bence premier ligden genç oyuncu kiralamak olmalı.çelsi city arsenal de kiralanmayı bekleyen iyi gençler var.

gençleri oynatma projesinden bu şekilde de faydalanılabilir.onlar genelde hollanda belçikaya kiralıyorlar gençleri.oynamaları için.
                    TEKKEBALL

Yorum

• Sizce seneye kadroda hangi genç oyuncular olur? Kadroda olurdan kastım rotasyonda olmaları bu arada Batuhan, Murat Cem gibi sadece yedek oturmaktan bahsetmiyorum.
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Stoper istemiyorum diyen arkadaşlar çok yanlış düşünüyorlar. İnşallah Yöenetim de aynı düşünmüyordur

Her kulübün en az 4 stoperi var. En az 1 tanesi tecrübeli, uzun boylu olur. Bizde ne tecrübeli var ne hava topu hakimiyeti.

Net ve kesin olarak hava topu hakimiyeti olan uzun boylu stoper alınmalı.

Tabi bu seneki stoper hatalarının bir kısmı önlibero dediğimiz bölgeden de kaynaklanıyor. Ama bu hava toplarındaki sıkıntıyı gözardı etmez. Zaten kısa boylu bir takımız.

Çok fazla takımla oynamanın da zararlı olacağını düşünüyorum

Hem fayda hem maliyet açısından gidecek-gitmesi gerekenler zargo,ibanez,amiri,olcay,roda, batuhan olarak görüyorum

bu gideceklerden dolayı sol bek ve sağ bek yedekleyecek transferler, stoper, ön libero, sağ açık, forvet alınacak gibi

sağ bek ve sol bek çin ciddi bonservisler ödenmez

stoper muhtemelen bonservisi elinde 30 yaş üstü biri olur gibi

ön libero onazinin geri dönüşü ile alakalı bir durum. iyi dönerse yedekleyecek bir transfer olur

sağ açık nwakeme gibi bir sürprizolabileceği gibi bence daha hızlı, kontraya yatkın bir oyuncu olabilir

forvet ise roda yı sevsem de varsa daha son vuruşu iyi olanı bulmalıyız

yalnız forvet büyük problem. ya çok büyük bonservis verip alırsın, ya çok büyük maaş verip getirirsin, ya büyük kulüplerden kiralık alırsın, ya da genç sürpriz transfer yaparsın

böyle bakınca roda kalsın diyorum içimden

Yorum

• gelecek sezon 2 adet stoper 1 adet ön libero bir adet sağ açık ve rodellega giderse 2 adet forvet şart tabi bunlar yusuf ve abdülkadir gitmeyeceğini varsayarsak.

Yorum

• Keşke şu son maçlarımız daha bir rahat olsaydı da alt yapıdan 2-3 oyuncuya daha şans verebilseydik

Gerçi bir sezonda bu kadar da yeter. Yıl sonu itibariyle net sayabildiğimiz bir 11 imiz var en azından.

Çok bozmanın anlamı yok. Hele ki Abdülkadir ve Yusuf u satmak büyük hata olur.

Satılacaksa başdöndürücü bir teklif olmalı. Bana göre baş döndürücü teklif 25 milyon eurodan başlar bir tanesi için.

Alt yapımızın bekler konusunda çalışması gerek. Bir de forvet için. Bek yetiştirip piyasaya salalım. Gökhan ve caner üzerinden yürüyoruz ki ikisi de ofanstan dönme

Lemi ve Abdullah gibi beklerimizden sonra yerli iyi bekimiz olmadı maalesef. Belki hatırlamıyorumdur.

Gençlerimiz için iyi oyuncular büyük şans. Mesela ortasaha için Sosa örnek oyuncu. Genç ortasahalarımız çok şey öğrenebilir. Yusuf da dahil

Pereira iyi bir bek ve genç bir beki yetiştirebilir

Stoperlerimiz için tecrübeli bir stoper şart.

nwakeme bile açık oyuncular için bir öğretmen olacak

Yorum

• bu takımın çok topçuya ihtiyacı var ama bir şekilde satmadan almalı en azından bir sene daha direnmeli

Yorum

• ilk olarak seneye iki tane sağlam a kalite stoper almamız şart bir de forvet yoksa bizden bir halt olmaz uzun boylu bir stoper güçlü bir stoper şart bu konuda paradan kaçınmamalıyız.beck de lazım

abdülkadirin ve yusufun saıtlmasını gelişimi ve iskeler kadromuz sağlam olmadığı için ana oyuncularımızı satma taraftarı hiç değilim iki oyuncu da lazım.ve yusufu 20 milyon euro gibi bir rakama satmak aptallıktır.hem iskelet kadrom oturmadan iki ana oyuncumuzu satmak aptallıktır.

ancak gönlüm 60 veya 70 milyon euro bir rakam karşılığı bu iki oyuncunun gitmesinden yana olur.bunu da veremeyecek bir takım defolup gitsin.çünkü iyi bir para hem transfe ryaparsın hem de klubun borcunu azaltacak para bu.senin oyuncu satma lüksün yok.

benim gönlümden geçen ikisi de bizde kalıp avrupada kendini göstermeli ve defans oyuncuları transfer edip takımın as kadrosunu güçlendirmeliyiz forvet ortasaha transferi yamalıyız.

yusuf ve abdülkadir üç sene daha trabzonsporda mücadele etmeliler

+ önemli dip not:
                                bu sene defans iyi olmamasına rağmen başarı sağladık ancak gördük ki son dakika yenen saçma salak gollerin oyuncu yorgunluğu ve defans kalite ortasahada bazı bölgelerde kalite yoksunluğu dandik goller yememize sebep oldu.

+ dandik yedek kadromuz olmasına da bağlıyorum açık ve nettir bu.

senin yapman gereken şey belli oyuncuları elinde tut zayıf halkaları yolla yedekleri belirler as oyuncu kadronu ortasaha ve defans forvet oyuncu transfer etmeye bak
                                En son erenslash tarafından düzenlendi; 10.05.2019, 04:36.
                                "Annuit cœptis"

Yorum

Yükleniyor...
                                X