Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kayseri Altay'a ödemiş mi asıl yetiştirenler onlar?

Alemin enayisi gibi olduk!
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bütün kazmalığına rağmen sabırla yetiştirdiğimiz, futbolcuya benzettiğimiz, dayatma bir sözleşme ile sıradan bir takıma kaçan, yetmeyip bir de alacağı için bizi tff ye şikayet eden Okay Bey için Kayserispora 1,5 milyon euro ve yetiştirme bedeli ödememiz kesinleşti.
      Okay'in sucu degil ki Kayserispora para ödememiz. Yönetim "transfer olmadi, serbest kalma hakkini kullanip gitti" demesi beni asiri derecede rahatsiz etti. Ya gercekten bimiyorlar, ya da bilmemezlikten geliyorlar.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Ya yeter arkadaş yeter...bu kaçıncı oldu?

Yorum

• Okay konusu bosa ertelendi.
          O paranin Kayseriye, Celta Vigo'ya transfer olduğu gün ödeneceği belliydi.
          Sen adami alirken satışı halinde 3 milyon euro üstü kardan, % 50 Kayseri'ye veririm diye sözleşme imzalamışsın.
          Yok yeni sözleşme yaptik Okayla, yok transfer olmadı da sozlesmesindeki serbest kalma maddesi ile gitti laflari bos safsatadan ibaretti ve yine 1.5 milyon eurodan olduk.

Kisaca ödeyeceğimiz paranin gününü erteledik sadece.

O para Celta Vigoya gittiği gün ödenmesi kesinlesen bir miktardı.

Okay full zarar oldu.

Zaten son senesi haric top da oynamadi.

Hacıosmanoğlu ve Hurma kazığı.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 25.01.2019, 14:39.
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Okay'in sucu degil ki Kayserispora para ödememiz. Yönetim "transfer olmadi, serbest kalma hakkini kullanip gitti" demesi beni asiri derecede rahatsiz etti. Ya gercekten bimiyorlar, ya da bilmemezlikten geliyorlar.
            Ben orada sıradan bir topçu için maruz kaldığımız ve katlanacağımız durumu yazdım. Yoksa elbetteki suç; bu adamı o şartlarda getiren Hacıosmanoğlu Yönetimi, saçma sapan bir maddeyi kabul ederek, boyun eğercesine sözleşme uzatan Muharrem Usta Yönetimi ve kaybedeceklerini bile bile bu konuda kulağının üstüne yatan ve bir nevi borcu faiz karşılığı erteleyen Ağaoğlu Yönetimidir.

Yorum

• 1.5 milyonu ödeyeceğimiz zaten belliydi, enayi gibi hem pişmemiş genç oyuncuya 4m euro bonservis verdik hem de sözleşmesine böyle saçma sapan madde eklettirdik. Okay da 2 hata var, ilkini İho yapmış. Diğer hatayı da 1.5 sene kadro dışı bırakmakla tehdit etmeyip sanki mecburmuşuz gibi maaşına zam yapıp 6m euro da serbest kalma maddesi koyduran Muharrem Usta yaptı.

Yalnız bu yetiştirme parasını anlamadım, o ne alaka ? Olan Altay'a oldu, zamanında Kayseri'ye iyilik yapmak için kardeş kulüp ayağına mal gibi promosyon transfer (Alper Uludağ) yapıp transfer hilesi yaparsan gün gelir o kardeş dediğin sana dava açar parasını alır. Böyle bir işe kalkışmasaydık bunlar başımıza gelmezdi. Dost kulüp diye niye Altay'ın parasına göz dikiyorsunuz ? Hem pişmemiş adama 4m euro vereceğim hem sonraki satıştan %50 pay vereceğim hem de Altay'ın parasına göz diken Kayseri'ye bu konuda da yardım edeceğim. Enayilik yani başka bir şey değil.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                https://twitter.com/atavratsosa/stat...27812720541697

şu kadroya bakıp bakıp ağlıyorum
                Kadronun lesligi bir kenara milyon euro lar harcandı bu kadro için.
                Sebeb olanların yatacak yeri yok

Yorum

• Okay'dan kar mar etmedik ama asıl olan 3 yılımıza oldu. 3 yıl kahrını çektik, yetiştirdik, kıvama getirdik, çekti gitti. Onun yerine altyapıdan başka birine 3 yıl sabretsek daha iyiydi.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Okay'dan kar mar etmedik ama asıl olan 3 yılımıza oldu. 3 yıl kahrını çektik, yetiştirdik, kıvama getirdik, çekti gitti. Onun yerine altyapıdan başka birine 3 yıl sabretsek daha iyiydi.
                    Geçmişte etmedik ama şimdi etmeliyiz. Gerçi imkanlardan dolayı istesekte istemesekte sabredeceğiz.

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Okay konusu bosa ertelendi.
                      O paranin Kayseriye, Celta Vigo'ya transfer olduğu gün ödeneceği belliydi.
                      Sen adami alirken satışı halinde 3 milyon euro üstü kardan, % 50 Kayseri'ye veririm diye sözleşme imzalamışsın.
                      Yok yeni sözleşme yaptik Okayla, yok transfer olmadı da sozlesmesindeki serbest kalma maddesi ile gitti laflari bos safsatadan ibaretti ve yine 1.5 milyon eurodan olduk.

Kisaca ödeyeceğimiz paranin gününü erteledik sadece.

O para Celta Vigoya gittiği gün ödenmesi kesinlesen bir miktardı.

Okay full zarar oldu.

Zaten son senesi haric top da oynamadi.

Hacıosmanoğlu ve Hurma kazığı.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Maalesef yönetimin eli kolu bağlı, borçları erteleyebildikleri kadar erteliyorlar, bnz: Kucka ve Burak satışı...

Sonuçta olan oldu, Kayseri ile görüşüp, bir ödeme planı çıkarılması lazım... Olcay'ın parasını bizim vermemiz karşılığında orada oynaması da değerlendirilmeli bence...

Edit: Tek dert ettiğim konu: madem serbest kalma maddesi koydun, yanına sonraki satıştan yüzde de koysaydık ya, hiç değilse bir umudumuz olurdu...
                      En son anth tarafından düzenlendi; 25.01.2019, 15:40.

Yorum

• Mevcut gençler iyi oynuyor diye umarım yaz transfer döneminde tamamlayıcı değil de 1-2 tane lider oyuncu almayı akıl ederler.... Sosa da bir yere kadar...

Hugo gider diye umut ediyorum bu durumda en az 3-4 11 oyuncusu transferi lazım... 3-4 tane de Ekuban tarzı potansiyeli olan oyuna girince katkı verebilecek isimler lazım...

Yorum

• Kayserispor'un Okay'ın Trabzonspor ve Celta'ya satışından kazandığı para 6 milyon euro, Trabzonspor'un ise Kayseri'den alıp Celta'ya satışından elde ettiği kar 0 TL. Üstüne 3 yıl da oynatıp maaş verdik. Hangi beyinsiz yaptırdı bu sözleşmeyi?!

Yorum

• Malatyaspor Bulent Cevahir ile imzalamış. Orasıda Akhisar gibi küçük Trabzon oldu

Yorum

• Bana göre Okay son iki sezonumuzun en iyi oyuncusuydu. Sözleşmeyi yapanlar yine batırmışlar...

Yorum

• https://www.youtube.com/watch?v=X7Rmi9EYATk arnavut sag bek genc ve ucuz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X