Hacklendiyse bir şey diyemeyiz ama Burak tanımadığımız biri değil. Ayrıca Yusuf sadece forvet arkasında oynarımı bir an önce bırakmalı. Formasyonlar boşa çıkıyor, kanat ve hatta orta saha göbekte oynamasını bir an evvel öğrenmeli ve hazmetmeli, yoksa hem taraftar tepkisi olur, hem kendi üzülür hem kulüp zor duruma düşer
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
Burak'ın şu saatten sonra yapacağı tek hizmet gitmektir..
Artık para kazandırmasının derdinde de değilim çok..
Hack Mack bunlara da inanmıyorum.
Antrenmana katılmayıp İstanbul'a , maça gitmeyip balığa giden ve bunları utanmadan paylaşan karakter her şeyi yapar..
Para getirirse iyi bir santrafor getirmezse Rodelleganın arkasına onu yedekleyecek biri alsınlar.
Stoper ve Ön libero transferi olduktan sonra oluşacak iyi takımda Rodellega gerekeni yapar ve bu gereksizi aratmaz hiç kimsenin kuşkusu olmasın..
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumun yetiştirdikleriyle forumu kullananları ayırmak lazım
Yorum
-
ben de ermanın yorumlarını beğeniyorum. aslında biryerlere başvursak belki kabul görür zaten o da beinsport da illaki değişiklik olabilir sonuçta kendi kafasına göre değil talebe-izleme-beğeni oranına bakarlar.
İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlcay Çakır futbol konusunda bomboş bir adam.
Yorumcu olarak neden Erman Özgür bizim maçlarda görevlendirilmiyor anlamak mümkün değil.
Reha Kapsal da olur.
Bu konuda beinsports’a yüklenmek lazım.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu şu Arjantin takımlarını reddettim çünkü şu takımlıyım, Türkiye'de bulunmaktan mutluyum ama Aralık'ta sözleşmemdeki bazı maddeler yerine getirilmezse düşünürüm diye bir haber vardı geçen günTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle+1967
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemusrafa akbaş için malatya sporla kiralık diyorlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Göz göre göre Abdulkadir Ömür'ü köreltecekler savunmanın önünde, bırakın hücumda serbest oynasın, rakip savunmayı sıkıntıya sokabilecek tek futbolcun var onu da savunmada yorup sonra da etkili değil diye oyundan alıyorsun, başka bir lig takımında olsaydı kıymeti anlaşılırdı. Bırakın şu adamı Modric yapma sevdasını.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLafim sana değil.
Sen de beni yanlış anlama.
Zaten su kisa zamanda, Onur'u gönderip de iyisini alacak bir yonetim dedigin gibi yok.
Formamizi terlettigi sürece de destek de olacagiz Onur'a.
Ama bu artik vasat bir kaleci olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Benim lafim Onur hala iyi kaleci diye guzelleme yapanlara.
Onur dun aksam ne yapsin diyenlere.
Eminim Yusuf'un attigi frikigi Onur yeseydi, burada yuzlerce arkadaşımız Onur ne yapsin, tam köşeye gitti, bu top da cikmazdi diye yine savunacaklardi.
Bak demek ki çıkıyormuş, Hopf kurtardi o topu.
Neyse uzatmayalim bu konuyu.
Umarim anlamissindir derdimi.
Onuru hayatim boyunca görmüş insan değilim, yüzyüze bir muhabbet etmişliğim filan yok.
Benim Onur'a tüm laflarim, kalecilik yetenegi uzerinden.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Sunderland News
†@SAFCNewsUK
40 Min.Vor 40 Minuten
Papy Djilobodji’s Trabzonspor loan could go through on Monday, according to reports - https://ift.tt/2Lx3bv2 #SAFC
ne diyor burda tam pazartesi geliyor diye anladimBMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888
Yorum
Yorum