Colman'ı benim kadar seven yoktur ama ne Colman'ı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman'ı benim kadar seven yoktur ama ne Colman'ı?
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu TM sitesi bazı bilgileri geç giriyor galiba. Pereira sonrası Pikachu'yu bedava alırız diye hayaller kuruyordum ama adam Haziran ayının sonunda yeni sözleşme imzalamış.
Yorum
-
İlk olarak mehdiks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePikachu kimDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Gs 5 tane atip 8 puan fark yaptiktan sonra Uzungöl de yeni transferi aciklarlar.
Sol stoper ve Kucka kazmasi yerine orta saha lazimdi, yedek forvetin yedeginin pesinde kosuyorlar. İran dan stoper diye getirdikleri adam hava topuna cikmaya korkuyor, acil adam yiyen stoper lazim daha simdiden ligden kopma noktasina geliyoruz ama hala ses seda yok. Ne cins kulubuz sinir ediyorlar adami."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferde kıstas maliyetin olmaması ise Zekiénin alındığı Colman'ın tartışıldığı bu alemde JAJA her halükarda alınmalı.Gelsin 3-5 tane atsın yeter
Jaja50 hey gidi heyTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Papy transferi yattı mı ? Pazartesi gelecek deniyordu ? Daha önceki sayfalarda yazıldıysa kusura bakmayınManagerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
2 3 sene önce olsa Colman gelsin derdim ama şimdi gerek yok artık.
Benim anlamadığım biz bu Kuckayı nasıl aldık.. Bu Kucka nasıl topçu oldu.. Hız, teknik hiçbir şey yok sadece iyi kötü bir oyun görüşü ve fizik var diye topçu olunuyorsa keşke biz de olsaydık..
5 e Zokorayı aldık ama adam bari savunma yapıyordu.
5.250 ye Adrianı aldık tamam o paraların adamı değildi ama yeteneksiz de değildi.
Kucka Lange ile birlikte muhtemelen tarihimizin en rezil transferi .
Son günlerde bir şekilde gönderebilirsek yılın transferini yapmış oluruz.
Yorum
Yorum