Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gelirse papy gelir ondan sonra ne gelen olur nede giden olur diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Son mactaki onazi-sosa-abdulkadir merkezi ilk yarım saat cok iyi işledi.Ancak daha sonra sosa ve abdülkadir oyundan düsünce merkezi kaybettik.Ünal hoca dogru bir zamanlama ile kuco yu o bölgeye aldı.

Elimizde cok iyi oyuncular var.Amiri ve antony gelince nasıl bir sistem ve 11 ile maca cıkacagız bende merak ediyorum.
      yazıcı kanatta verimli olamıyor.Forvete yakın oynadıgı zaman muthis bir silaha donusuyor.Valla bana kalsa

--------------onur-------------

joe------toure----husaini-----novak

-----sosa-----onazi------abdulkadir---

antony--------yazici-----------amiri

ile oynarım.Hem amiri hem de antony forvet ozellikli isimler yazıcı ile birlikte saha icinde surekli yer değiştirerek oynayabilirler.
      Takımın selameti düşünüldüğünde bu geçiş biraz keskin bir geçiş olabilir ama bence de üstünde durulması gereken bir formasyon. Amiri orta 3’lünün alternatifi şeklinde değerlendirilip daha skorer ve çabuk bir oyuncu düşünülebilir yerine. Antony de dribling yeteneği daha az olduğu için sağ açıkta değil de fiziksel özellikleri ve son vuruşları nedeniyle solda daha faydalı olur. Yer değiştirerek oynamaları için hızlı ve dinamik oyuncular olmaları lazım. Amiri-Antony-Yusuf çok hantal ve statik kalır o tarz için. Amiri; Olcay’ın daha fiziksel avantajlısı ve biraz daha gün görmüşü olarak değerlendirilmeli. Koridor oyuncusu değil.
      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        dıego reyes ile şikeciler anlaşmış iyi transfer bedavaya aldılar
        Papy transferi yatmış haber61 de yaziyor

Yorum

• İlk olarak ekeser60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Papy transferi yatmış haber61 de yaziyor
          Haber61 yönetimle baya yakin daha doğrusu Hayrettin Hacısalihoğlu ile ama verdikleri içerik palavranin önde gideni.
          Yurtdışı sitelerini takip edin twitterdan.
          Az evvel baktim da, Trabzonspor ile Papy Djibolodji her konuda anlaştı fakat kulübü Sunderland oyuncuyu kiralik göndermek istemiyor. Bonservisi ile satmak istiyor haberleri var hala.
          Hatta görüşmeler tikanma aşamasına gelmiş diyor.

Satamazlarsa mecbur verecekler, Papy isi bana kalirsa olacak.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• FB almış adamı bakalım nasıl çıkacak ama Reyesi biz alsak sakat bu zamana kadar kimse almamış biz niye aldık denirdi.
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Haber61 yönetimle baya yakin daha doğrusu Hayrettin Hacısalihoğlu ile ama verdikleri içerik palavranin önde gideni.
              Yurtdışı sitelerini takip edin twitterdan.
              Az evvel baktim da, Trabzonspor ile Papy Djibolodji her konuda anlaştı fakat kulübü Sunderland oyuncuyu kiralik göndermek istemiyor. Bonservisi ile satmak istiyor haberleri var hala.
              Hatta görüşmeler tikanma aşamasına gelmiş diyor.

Satamazlarsa mecbur verecekler, Papy isi bana kalirsa olacak.

Kardeş zaten bu stoperlerle devam edip bunlara guvenip takviye yapmazlarsa felaket olur Muharrem ustayida götüren stopersizlikti kadroyu çok iyi kurmuştu ama stopere Pepe veya vida gibi toparliyacak bir adam alsaydı geçen sene en kotu ilk 3 te olurduk şampiyonluğu son haftalara kadar kovalardik

Yorum

• Papy geliyor transferi bitti diyenlere inanmayın daha hic bişe belli değil sonra hayal kirikliğina uğrarsiniz

Derin Trabzonspor
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• Sporx'te şimdi haber girmiş.
                  Haber61'e salladik ama onlar da oyuncunun bitmek bilmeyen istekleri yüzünden, Trabzonspor Papy'den vazgecti diyor.

Stoper almadan sezona girersek, yine mafoluruz.

Bu saatten sonra bunlar zor adam alir.

Yorum

• Menajeri bugün durup dururken 250 bin Euro talep etti. Yönetim anlaşılan teklifi bir kuruş daha aktarmayacaklarını iletti.
                    Yunus Emre Sel

Yorum

• gecmis olsun böylece bu transferde yatar ve beceriksizligimiz kanitlanmis olur. Adamlar gizliden transfer görüsmesi yapip oyuncuyu bitirp öyle istanbula getirtiyor. Biz her seyi dillendirip böyle hayal kirikliklari yasiyoruz. Bu sonradan cikan haberlerede inanmiyorum. Isbilmez adamlarla transfer yapmaya calisiyoruz
                      BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• Sabahtan öğlene pürüz çıkıyor. Müthiş transfer taktiğimiz var.

Yorum

• yok menejeri neyin peşinde adamın kariyeri biter....talibi yok son gün yine fransa liginde takım mı bulacak sunderland bu sefer kabul etmez...çakal olmayan tek menejer yok dik durursak yola gelir kaldı 5 gün...

Yorum

• Bu stoper hattıyla geçen sezondan çok daha berbat bir takım izleyeceğiz..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Derrick Luckassen'i kiralayalım Papy olmuyorsa. Ön libero da oynatırız

Yorum

• Yalnız Yusuf satılmazsa Ünal hocanın göbeği çatlayacak. Sadece forvet arkası oynayabilecekse zarar verir, formasyonlar darmadağın
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yükleniyor...
                                X