gelirse papy gelir ondan sonra ne gelen olur nede giden olur diye düşünüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon mactaki onazi-sosa-abdulkadir merkezi ilk yarım saat cok iyi işledi.Ancak daha sonra sosa ve abdülkadir oyundan düsünce merkezi kaybettik.Ünal hoca dogru bir zamanlama ile kuco yu o bölgeye aldı.
Elimizde cok iyi oyuncular var.Amiri ve antony gelince nasıl bir sistem ve 11 ile maca cıkacagız bende merak ediyorum.
yazıcı kanatta verimli olamıyor.Forvete yakın oynadıgı zaman muthis bir silaha donusuyor.Valla bana kalsa
--------------onur-------------
joe------toure----husaini-----novak
-----sosa-----onazi------abdulkadir---
antony--------yazici-----------amiri
ile oynarım.Hem amiri hem de antony forvet ozellikli isimler yazıcı ile birlikte saha icinde surekli yer değiştirerek oynayabilirler.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledıego reyes ile şikeciler anlaşmış iyi transfer bedavaya aldılar
Yorum
-
İlk olarak ekeser60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePapy transferi yatmış haber61 de yaziyor
Yurtdışı sitelerini takip edin twitterdan.
Az evvel baktim da, Trabzonspor ile Papy Djibolodji her konuda anlaştı fakat kulübü Sunderland oyuncuyu kiralik göndermek istemiyor. Bonservisi ile satmak istiyor haberleri var hala.
Hatta görüşmeler tikanma aşamasına gelmiş diyor.
Satamazlarsa mecbur verecekler, Papy isi bana kalirsa olacak.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
FB almış adamı bakalım nasıl çıkacak ama Reyesi biz alsak sakat bu zamana kadar kimse almamış biz niye aldık denirdi.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaber61 yönetimle baya yakin daha doğrusu Hayrettin Hacısalihoğlu ile ama verdikleri içerik palavranin önde gideni.
Yurtdışı sitelerini takip edin twitterdan.
Az evvel baktim da, Trabzonspor ile Papy Djibolodji her konuda anlaştı fakat kulübü Sunderland oyuncuyu kiralik göndermek istemiyor. Bonservisi ile satmak istiyor haberleri var hala.
Hatta görüşmeler tikanma aşamasına gelmiş diyor.
Satamazlarsa mecbur verecekler, Papy isi bana kalirsa olacak.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Sporx'te şimdi haber girmiş.
Haber61'e salladik ama onlar da oyuncunun bitmek bilmeyen istekleri yüzünden, Trabzonspor Papy'den vazgecti diyor.
Stoper almadan sezona girersek, yine mafoluruz.
Bu saatten sonra bunlar zor adam alir.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
gecmis olsun böylece bu transferde yatar ve beceriksizligimiz kanitlanmis olur. Adamlar gizliden transfer görüsmesi yapip oyuncuyu bitirp öyle istanbula getirtiyor. Biz her seyi dillendirip böyle hayal kirikliklari yasiyoruz. Bu sonradan cikan haberlerede inanmiyorum. Isbilmez adamlarla transfer yapmaya calisiyoruzBMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888
Yorum
-
Yalnız Yusuf satılmazsa Ünal hocanın göbeği çatlayacak. Sadece forvet arkası oynayabilecekse zarar verir, formasyonlar darmadağınTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum