Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burakla da olmaz Burak sizda yönetime hiç güvenmiyorum .Bmn deki aklı selim insanlar daha güvenilir.

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu zakaric midir nedir baktım değeri görünmüyor hiç 600 bin mi ne?
      Geçen sezon 40 küsür maç 18 gol 11 asist.
      Bu maçta da etkili baya..
      Yaş 25..
      Güzel transfer olur gibi.
      Sağ kanata da ihtiyacımız varken..
      SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Adam Partizana geleli 15 gün olmuş
      150 bin Euro’ya almışlar
      Şu adamları bulan buluyor arkadaş
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adam Partizana geleli 15 gün olmuş
        150 bin Euro’ya almışlar
        Şu adamları bulan buluyor arkadaş
        Hadi ya [emoji3] ona bakmadım hiç...
        150 bine alınan futbolcuya bak...
        Bir de bizim milyonlar verip aldıklarımıza bak...

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Burak Yılmaz zamanında Trabzonspor'u satan oyuncu değil mi kalıba göre şekil alan Türkiye'ye dönersem sadece Galatasaray'a dönerim diyen Türkiye'de ona bizden başka 4 milyon veren olur mu Burak golünü atar takimida bozar o kral olur biz 6. değerini bil diyorlar o bilsin önce
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Okay gitti Zeki geldi. Buna göre Burak giderse kim gelir? İçler dışlar çarpımı...
            burak X zeki / okay = mehmet batdal
            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burak Yılmaz zamanında Trabzonspor'u satan oyuncu değil mi kalıba göre şekil alan Türkiye'ye dönersem sadece Galatasaray'a dönerim diyen Türkiye'de ona bizden başka 4 milyon veren olur mu Burak golünü atar takimida bozar o kral olur biz 6. değerini bil diyorlar o bilsin önce
              Rodalegayla 10.bile olabilir misin acaba????????????
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Burağa kadar 2 tane kan emici var takımda kucka ve sosa bunların yarın satılması gerekirken bu iki yiyici için neden kulis yapmıyorsunuz takıma zerre katkı vermeyen hazır yiyiciler.
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Burak'ın bu yıl 15 maç üzerı çıkacağını düşünen var mı? Maalesef artık müzmin sakat hale gelmeye başladı, bu saatten sonra faydalı olabileceğini düşunmüyorum.Ha belki bu yıl 15-20 maç oynayaabilir ama geçen yılki verimliluğin çok uzağında kalacaktır.Asıl mesele seneye hiçbir şey yap(a)madan 3.5 milyon euro alacak olması.Sağolsun usta ömurlük anlaşma imzalamış,emekli ikramiyesinide yatarak kazanacak bizden.Sivas maçında şu ortaya çıktı ki burak oyuna girdikten sonra oynamaya çalıştığımız şeyin futbolla yzaktan yakından alakası yok, topu ayağına alan fırca yememek icin hemen burağı aramaya başlıyor.Sahada 10 kişi maalesef 1 adama çalışmaya başlıyor,burak ile bir oyun sistemi oturtmamız mümkün değildir.Yusuf gećen yıl.yerlerde sürunürken burağın olmadıgı dönemlrde kendine gelmeye başladı.Burak evet çok gol atıyor olabilir ama artisından ziyade taÄ·ımdan çok şey götürdüğünu düsünüyorum.Umarım bir alıcısı çıkarda en az zararla elden çıkarabiliriz.

Yorum

• Rodallega nasıl güveniliyor anlamış değilim Başakşehir maçında gördük sivas maçında bir tane penaltıdan attı birde boş kaleye Burak ile kıyaslanamaz bile gidin kralın geçen sene attığı golleri izleyin küçük takımın küçük taraftarı olmayın büyük takımın büyük taraftarı olun

Yorum

• İlk olarak IYI61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Rodallega nasıl güveniliyor anlamış değilim Başakşehir maçında gördük sivas maçında bir tane penaltıdan attı birde boş kaleye Burak ile kıyaslanamaz bile gidin kralın geçen sene attığı golleri izleyin küçük takımın küçük taraftarı olmayın büyük takımın büyük taraftarı olun
                      Nokta virgül falan? Merak ettim bir düşüncem olduğu için değil Burak'ın geçen seneki gollerini izleyince ne olacak?

Yorum

• Kafayı yiyeceğim, şimdi de maicon i satıyor gs.

Bütün safraları atıyor İstanbul kulüpleri.

Yorum

• 1 senedir burada kıçımı yırtıyorum yusuf ile a kadir için 15-20 milyonlar para değil diye ama anlatamıyoruz

milli takım 2020 Avrupa şamp katılırsa ki katılır bu çocukların değeri şu ankinin 2 katı

ama günlük politikalar ile geleceği çöpe atmayalım

yusuf ile a kadirden alacağımız bonservis borcumuzun yarısından birazını silecek

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kafayı yiyeceğim, şimdi de maicon i satıyor gs.

Bütün safraları atıyor İstanbul kulüpleri.
                            Kiralik gidiyormuş.
                            2.5 milyon euroya da, bu Gs yönetimi ya çıldırdı, ya da bazi adamlarla el sıkıştı.

Ama ne olursa olsun Gomis'in yerini dolduramazlar. Hatta Maicon'u bile çoğu maçta ararlar.

Sikeciler paralari cukkaladi.
                            Bu Gs de Araplara kaziklanan tarihteki ilk kulüp olacak bu gidişle [emoji16][emoji16]
                            Taraftarlari çıldırıyor yeminle.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Abdülkadir ile Yusuf'un sözlesmeleri düzeltildi dendi,. Simdi bu sözlesmelerde serbest kalir Maddesi varmidir yokmudur?

Takima tam anlamiyla bir Santrafor alinmazsa, senesonunda Yusuf'un esamesi bile okunmaz, alinirsa degerini katlar
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Rodalegayla 10.bile olabilir misin acaba????????????
                                Ben yazmadım kral twetterda yazmışlar da Burak hiçbir yere gitmez ona o parayı hiç bir klüp veremez ama işte Burak bu sene anca 15 maça çıkar artık dikiş tutmuyor...
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

Yükleniyor...
                                X