Zaten Bony eski Bony olsa şuan hayalini kuruyor olurduk bize kesinlikle kalmazdı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugünde bony haberleri düşüyor anlaştık diye
berg ve bony şuan basında en çok konuşulan
benim tahminim ikisi de olmayacak
meşhur duyumcuları dikkate alırsak
asıl hedef başka biri daha iyi biri gibi duruyor
Yorum
-
Adamın karın kasları sayılıyor bunlar Bony kilolu diyor
Gelsin bu ligde 2 kişi zor tutar bu adamı. 15-20 gol rahat atar. Yönetim bir dakika düşünmesin, 1.5'a direk alsın.
En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 10.07.2019, 11:41.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsin Düzen ile Serkan Reçber olaydaki en masum kişiler.
Canlı yayında bilgi teyidi gibi bir şansları yok. En azından KAP için olmaz.Rejiden ya da istihbarattan ekrana ne yansıtılıyorsa onu yorumluyorlar.
Bu işler ekip işidir, sen ne kadar ciddi olursan ekibin de o kadar ciddi olur. Ersin öyle biri olmadığı için başına gelenin çok normal olduğunu düşünüyorum. Serkan Reçber’i severim, oraya çıkıp sadece yorum yapıyor ama Ersin programı yapan kişi.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Misyonumu bu değil ama biz kulübü bu yöne iteliyoruz
Bu takım genç topçuları alıp vitrin yapıp satacak dedik ama bazı pozisyonlara ahı gitmiş vahı kalmış adamlar alıyoruz (bir daha satamayacağımız adamlar) şu santrafor mevkiine genç 20 li yaşlarda iki topçu bulamıyor muyuz tutarsa satarız tutmazsa diğerini deneriz gibi Berg iyi topçu ama Bergin 20 li yaşlarda olanı lazım bize bu tür adamlar emekli ikramiyesi beşinde olan adamlar bizse aç adam arıyoruz aç adam 18-20 li yaşlarda olan adamdır bir karar versinler bizim bu yıl santraforlarımız 17 yaşında Salih Kavrazli ile Muhammet Akpinar dır desinler yola çıksınlar@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamın karın kasları sayılıyor bunlar Bony kilolu diyor
Gelsin bu ligde 2 kişi zor tutar bu adamı. 15-20 gol rahat atar. Yönetim bir dakika düşünmesin, 1.5'a direk alsın.
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebony premier lig görmüş milyon eurolar ödenmiş bir isim. bitiriciliği cok iyi gomisin yaptığını yapar.
Mental özellikleri bir kenara ayırarak söylüyorum : Benim klasik futbol anlayışımda , kanat ve forvet arkası elemanların fiziksel özellikleri , santraforların ise atletik özellikleri ön plandadır. Zira bir kanat oyuncusu olarak istediğiniz kadar olağanüstü top tekniğine top sürme kabiliyetine sahip olabilirsiniz. Yeteneğinizi ancak ayakta kaldığınız ölçüde gösterebilirsiniz , yerdeyken değil. Aynı şekilde saha içerisindeki pozisyon dağlımında "olağan olarak" en güçlü ve bununla birlikte daha ağır olması öngörülen stopere karşı son vuruş , rakibi ekarte etme , markajdan kurtulmak için dar alan çabukluğu gerçekten önemli bir husus. Bu önemli husus işte Bony'nin en zayıf olduğu nokta.
Tersten örnek vermem gerekirse , Merih Demiral'ı Juventus'a kadar ulaştıran özelliği ne idi ? Bu adam öyle üstün bir topu oyuna sokma becerisine sahip değil , çok teknik de değil fakat rakip santraforun havadan yerden çabukluğuna cevap verebilen hem kuvvetli hem de hareketli bir stoper olması. Dolayısı ile markajındaki santrafora nefes aldırmıyor.
Bir başka boyut ise bizim takımın oyun kurgusu ve bu kurguya göre ne tür bir santrafor gerektiği. Bunu daha önce çok tartıştık , o nedenle tekrar girmiyorum. Benim genel görüşüm , bu kadar teknik, hemen her futbolcunun derinlemesine-ölü yerlere top atabilme kabiliyeti-görüşü var ve sahayı dripling ile geçebilen Parmak-Ömür gibi sprinterler ile , sol tarafta topu sırtı dönük karşılayabilen saklayabilen Nwakeame gibi bir hedef adam opsiyonu varken ; bizim almamız gereken santraforda aramamız gereken temel özellik topsuz oyundaki başarısı. Tilki lazım , ayı değil.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 10.07.2019, 11:45.
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten bir Bony'miz var. Kötülemek için demiyorum. Eku, benim gözümde o ayardadır.
Daha atletik ve tak tak atacak adam lazım...
Bulmak kolay değil, farkındayım...
Berg tercihimdir...
bony o görmeye alışık olduğumuz sadece gücüyle oynayan oyuncu değil.
Yorum
-
İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMisyonumu bu değil ama biz kulübü bu yöne iteliyoruz
Bu takım genç topçuları alıp vitrin yapıp satacak dedik ama bazı pozisyonlara ahı gitmiş vahı kalmış adamlar alıyoruz (bir daha satamayacağımız adamlar) şu santrafor mevkiine genç 20 li yaşlarda iki topçu bulamıyor muyuz tutarsa satarız tutmazsa diğerini deneriz gibi Berg iyi topçu ama Bergin 20 li yaşlarda olanı lazım bize bu tür adamlar emekli ikramiyesi beşinde olan adamlar bizse aç adam arıyoruz aç adam 18-20 li yaşlarda olan adamdır bir karar versinler bizim bu yıl santraforlarımız 17 yaşında Salih Kavrazli ile Muhammet Akpinar dır desinler yola çıksınlar
Yorum
-
yönetimin dogru adimlar attigini görüyor cogu kisi..sanirim transferlerin hepsi olmasada tutacak isimler olacaktir..taraftar daha rahat gecmis transfer dönemlerine göre..en azindan önce yönetimlerin yaptigi gibi aptal yerine konulmadiginin farkinda..rahat olalim..kim alinirsa alinsin fisek gibi bir takim izleyecegiz seneye..umarim bu yönetimin ve teknik direktörün uzun seneler hizmet etmesine izin verilir..Trabzonspor biraz düzlüge ciksin en ufak seyde taraftari ayaklandirip bu insanlara ihanet edilecekmis gibi geliyor bana..aksini basarirsak önümüzdeki 10 sene en az 3 sampiyonluk yasayacagimizi düsünüyorum..kisa vadeli degil uzun vadeli düsünmeliyiz..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleekuban bony kadar bitirici değil ve tek santrafor da oynayamaz. ikisinin benzer özelliği güçlü olmaları o kadar.
bony o görmeye alışık olduğumuz sadece gücüyle oynayan oyuncu değil.
Nitelik olarak karşılaştırmadım...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Adamın bacak kalınlığı Abdülkadir Ömür'ün gövde kalınlığı kadar
Yorum
Yorum