Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Drmic bizim listede yer aliyor deniyordu.
    Norwich City ile anlasti.

Kaldik yine otuzluk adamlara.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Bu Ekrem İmamoğlu neden bizim kutlamamıza cevap dahi vermedi.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Ne bu şimdi 900 milyonluk borç bir anda 1.8 milyar mi olacak. Senelik 200 milyonluk gelirin varken 180 milyonunu bankaya mı verecegiz. Yapılandirmayalim o zaman... zaten yıllık maaş bütçeni 100 milyonun altına düşürdün.
        TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• Yine hicbir bok olmayacağı anlasıldı.Bu senede fb olur şampiyon biz yine 4.olursak seviniriz heves meves yok bende.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Biz hiç bankaydı 10 yıldı 20 yıldı her sene oyuncu satışıydı kafa yormadan önümüzdeki sene şampiyon olup borcu sıfırlayalım, forvete madem genç oyuncu da transfer etmiyorlar o zaman Marcus gelsin alt yapıdan da kaçıp gitmeden Muhammet Akpınar'a imza attırsınlar. Marcus, Ekuban, Muhammet üçlüsü yeter.

Çok net söylüyorum hiç polemiğe girmeden şampiyon olalım kurtulalım. Dötünde 100 kilo yağ olan 1.90 lık odun ayaklara para gömmesinler A kalite golcü getirsinler ilk 2 garanti. Stopere de nokta atışı transfer gelirse şampiyonuz. Ekstradan kulübeye de Colman bulurlarsa o zaman eze eze şampiyonuz. Abartıp kulübeye bir tane de Yattara bulurlarsa nasıl şampiyonuz onu yazamam ceza yerim ama anladınız.

Marcus Berg ile her şey çok güzel olacak.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bu borcu faizden kurtarma değilde kulüpleri himaye altına alma anlaşması oluyor gibi. 20 senelik yapılanma yapsaydı kulüpler muhtaç olmadan kısa kısa öderlerdi.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• yapılanma keşke 3 yıl önce falan yapılsaydı

yapılanmanın amacı kur zararı çekmemek

bu saatte kurda ne gibi değişiklik olur bilinmez ama her halükarda kur belirsizliği ortadan kalkmış olur bir nebze

3 yıl önce benzer bir anlaşma ile 3 katına çıkmış bir kur zararından kurtulmuş olacaktık

Yorum

• Valla euro aldi basini gidiyor.
                  Seneye 10 lira olmayacaginin garantisi var mi ?
                  Bence yok.
                  O yuzden su kur illetinden kurtulmak bile basli basina buyuk basari olur bizim icin.
                  Bankalarda salak degil.
                  Zararina hicbir ise imza atmazlar.

O yuzden el mahkum yapilacak bu anlasma.

Ve tum takimlar seve seve kabullenecek.

Oyle yok Gs istemiyor, yok Fb istemiyor laflari hikaye.

Can atiyorlar hepsi bu anlasma icin..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 25.06.2019, 22:06.
                  2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Yeni sezonda artık Trabzonspor ağırlığını hissettirmemiz lazım. Zamanında Arçil ve Şotayı alarak kadroyu güçlü tutmuşlardı. Şu anda da böyle bir yol izleyebilirler. Bence bu sezon kadro güçlenmeli Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş borç batağının içindeler.
                    Dizi Fragmanları

Yorum

• Hepsini geçtim de aylık 15 trilyonu ne ile ödemeyi düşünüyorlar onu pek anlamadım.

Yorum

• Ekuban yedek,Gana devreye 3-0 yenik girer umarım.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hepsini geçtim de aylık 15 trilyonu ne ile ödemeyi düşünüyorlar onu pek anlamadım.
                          25 Milyon Euro Abdülkadir'i satacaklar 1 yıl ödendi. 15 - 20 Yusuf'u sat 1 Yıl daha ödendi. Uğurcan tutar Hüseyin sağlamlaşır Behlül'dür Berkay'dır Salih'tir Hakan Yeşildir Kerem Baykuş'tur tutarsa 10 yıllık borç yapılanmasını ömrümüzü verdiğimiz alt yapı ile ödeyip sıfırdan başlıyoruz.

Yorum

• Şb Max Kruseyi almış
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              https://twitter.com/TransferMerkez/s...352369669?s=19
                              Hayirli olsun..
                              Tarzi Dorukhan'a benziyor diyorlar izleyenler.
                              Taniyan varsa, iki fikrini kelam etsin de nasil bir oyuncudur bizde fikir yurutelim biraz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              10 gün önce u18 milli maçı izledim sahanın en iyisiydi

Tek maç ile değerlendirmek yapmak çok zor , milli takım çok savruk oyun oynuyordu.

Kendini geliştirirse iyi seviyeye çıkar
                              “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                              HAMİ AYAZ

Yorum

• Huddersfield steve mounie yi bize kiralama mı acaba yoklasak
                                “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                                HAMİ AYAZ

Yorum

Yükleniyor...
                                X