Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim duyduğum da rodallegaya ilk başta 1.4 veriyoruz. Ben ülkeme gidicem diyor. Orada aradığını bulamayınca geri geliyor ve bizimkiler 1 civarı teklif ediyorlar bu sefer. O da Denizliye imza atıyor.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tavares yerine bir yıllığına Soldadoyu alırım. Bizim hücum hattında gol kralıgi içim oynar. Ben öyle kısa vadeli planlar sevmem ama bu sene net bir forvet alınmayacaksa o zaman soldado gerçekten iyi bir alternatif olur bize.

Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
      Maliyeti uygunsa İsveçliden daha fazla etki yapar kısa vadede.

Fakat bu bütçe ile hayal ötesi.
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Tavares falan gelmeyecek neden sayfalarca konustunuz?

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kiralık mert. Bende Marcus Bergi tercih ederim. Daha net veyetenekli bir isim.
          Kirâlik vermeleri için salak olmalari gerek biraz... ya da bir ihtimal mecbûri satin alma opsiyonlu belki... yoksa hikâye
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Enteresan bir sekilde iyi adam. Takım arkadaşı Bassogog'a hastayım. Nwakaeme'nin daha az becerikli ama çok daha süratlisi. Şu adamı alsak her kontra atağımız golle sonuçlanabilir diğer oyuncularımla birlikte düşündüğümde.
            Bu Franck Ohandza tam bizim ligin topçusu güçlü süratli ve çevik. Sakatlık olmazsa +20 gol yazar gibi duruyor.
            SÖZ KONUSU TRABZONSPOR İSE,

GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Yorum

• Her sene yazın kışın ne zaman olursa oldun biz hep forvet bekliyoruz bu durum hiç bitmiyor
              Bordo-Mavi

Yorum

• 7-8 tane daha genc oyuncu ismi söylediler.
                Mehmet ozcan olsa cok iyi olur.
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Belli ki net bir forvet alamayacağız. Bari şu arkadaşı alsaydık: https://www.transfermarkt.com.tr/fra...spieler/184921
                  Farklı bir zenginlik katar hücum organizasyonlarına. Hajduk performansı oldukça etkileyici
                  Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• Hiç içime sinmiyor tavares.
                    Geçen sezon 5 gol atmış adam.
                    Attığı gollerde de bi beceri görünmüyor zaten. Hep boş kalmış ve vurmuş.

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Salih ile ilgili sıkıntılar olduğu söyleniyor da sosyal medyada pek anlamadım ben 18 yaşını doldurmasını beklememiz gerekiyorsa bekleriz Altınordu ile uğraşmamıza gerek yok. Mart doğumluymuş, 7 ayda futbolcu unutacak hali yok; en kötü özel de bir hoca veririz yanına.

Mehmet Özcan ve 3-4 tane daha gençle ilgileniyormuşuz. Bu genç işini abartmamak lazım kadronda 40 kişi de olsa istikrar için o gençlerin 3-4 tanesine süre verebilirsin ancak bir maç şu bir maç diğeri falan düşünülüyorsa yanlış. Yaşları da 20 falan olmuş çoğunun yani öyle u19'a gönderilecek adamlar da değiller, planlama doğru yapılmalı ama Mehmet'i her türlü isterim. Es-Es taraftarlarına baktım ne diyorlar diye bildiğin altın yumurtlayan tavuk gözüyle bakıyorlar çocuğa, Dorukhan'dan falan daha üst düzey diyorlar ve geçen sezon 34 maça çıkmış, PTT de olsa o kadar maç adamı hazırlar. Ahmet Canbaz bilmem ne gibi 10 tane adam alacağımıza 150-200 bin euro gibi ücretlere gidelim şu Mehmet'i alalım. Bahsedildiği kadar varsa zaten direkt 11 oynar, adı geçen diğer isimler malum.

Yorum

• Tavares'in fizigi Yatabare - Diagne arasi.

Bizde pek is gormeyen tarzda forvet.

Alinmasini pek istemedim gibi, daha iyisini bulabiliriz

HEP
                        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Halil için bugün yine bir görüşme yapılacak. Ailesi büyük özveri ve katkı gösterdi. Olumlu olduğu kadar olumsuz sonuçlanma ihtimali de var. Bizim için çok çalıştılar. Büyük emek verdiler. Helal olsun.
                          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Halil için bugün yine bir görüşme yapılacak. Ailesi büyük özveri ve katkı gösterdi. Olumlu olduğu kadar olumsuz sonuçlanma ihtimali de var. Bizim için çok çalıştılar. Büyük emek verdiler. Helal olsun.
                            hadi bakalım inşallah orta yol bulunur.Bizi istemeyen oyuncuları transfer etmekten bize gelmek için can atanları almaya yöneldik.

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Halil için bugün yine bir görüşme yapılacak. Ailesi büyük özveri ve katkı gösterdi. Olumlu olduğu kadar olumsuz sonuçlanma ihtimali de var. Bizim için çok çalıştılar. Büyük emek verdiler. Helal olsun.
                              Tavareze vereceğimize 500 daha verelim Halil'i alalım, 1.5'a alacağımız bu adam bi sakatlık falan olmazsa 2-3 yıla 8-10 bandında gider, ben inanıyorum potansiyeline.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tavareze vereceğimize 500 daha verelim Halil'i alalım, 1.5'a alacağımız bu adam bi sakatlık falan olmazsa 2-3 yıla 8-10 bandında gider, ben inanıyorum potansiyeline.
                                Bana kalsa ben havada veririm onu. Da yönetim yanaşmıyor. Maddi durumlar belli.

====

Halil'in oynadığı lig umrumda değil bu arada. Performansı da. Ancak yeteneği ile alınabilecek en iyi Türk belki de. İki senedir takip ediyorum ben kendisini. Hollanda ikinci liginde daha çok futbolcu var işimizi görebilecek.

Tabi sakal olmadığı için pek de önemi yok.
                                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

Yükleniyor...
                                X