Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mesele para değil ki. sen golcünü rakibine satıyorsun. bu adamların senden daha fazla borçları var. transfer bile yapamadı doğru düzgün hiçbiri. biz de gidip can simidi olacağız. bu bahsedilen jacob u izlemedim bilmiyorum nasıl bir adam. ama zeki alındı diye bu adam alınmıyorsa hayret ederim. çünkü zeki zaten buradaydı alternatif için uzaklara gitmeye gerek yoktu. yalan söylüyorsunuz. resmen ahbaba iş veriyorsunuz. bu allahın belası ligde tek bir tane bile zeki ayarında ama memleketi trabzon olmayan ön libero mu yoktu! işiniz gücünüz işgüzarlık başka bi nane değil
    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Burak’ın satılması bence şarttır.. Yaşı, ücreti, sakatlık durumu bunu gerektirir. Akılcı bir yönetim anlayışına kavuştuk derken gelen Zeki infialiyle birleşince iş değişiyor tabi.

Yorum

• Ne bu satilma konulari. Burak gitmiyorum diyor. Siz halen les gargalara satiliyor yaziyorsunuz. Nerde duyudunuz ve gördünüz.... hemen de ne kadar cabuk siliniyor bizim oyuncular. Hayret...

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Yorum

• Bu adam kötü oynarsa bak taraftar baskı yaptı deyip arka çıkacaklar. Taraftar da yine hor görülecek. Bunların yatacak yeri yok
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• BMN taraftar platformu değil mi? Neden taraftarın duygularına tercüman olmuyor? Böyle bir zamanda sessiz kalacaksa ne zaman konuşacak? Bu sessizliğe anlam veremiyorum. Bu arada, Gurbetçi Gençler'in bildirisini çok beğendim, tebrik ediyorum.
            8. Kuşatma

Yorum

• Burak'ı 5 milyona göm Beşiktaş'a valla gram üzülmem.

Gerçi şu an kolumu kesseler umurumda olmaz.

ÇÜNKÜ ZEKİ HALA TAKIMDA!!!!

Yorum

• Yayınlanan bildirilere gelince Vira zaten bundan hiç bir zaman ödün vermeyen bir grup. Gurbetçi Gençler de eklenmiş buna iyi güzel olmuş ama bu hatalarını tarihe not edecek şekilde eleştirmeliyiz.

Zeki'nin o sahaya çıkmasını ve 25-30 bin insanın tek ağızdan ana avrat sövüp o adamın ağlaya ağlaya sahadan çıkmak zorunda kalmasını, HH'nin maç sonu ezik bir yorum yapmasını taraftarı karşısına almasını ve yönetimin sırf bu Zeki transferi yüzünden yönetimi Aralık'ta kaybetmesi ya da tek başına aday olsa bile saçma sapan düşüklükte bir oy almasını, genel kurulda Zeki üzerinden protesto edilmesini, bir soru sorulduğunda taraftarın sadece Zeki Yavru deyip dalga geçmesini. Zeki'den illallah deme noktasına adamların gelmesini Yüce Rabbimden dilerim.

Pislikler.

Yorum

• Burak 'ın satılması demek Zeki Yavru'nun transfer edilmesi gibi birşey 2.şok kaldıramayız.Burak satılacak en son oyuncudur

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burak 'ın satılması demek Zeki Yavru'nun transfer edilmesi gibi birşey 2.şok kaldıramayız.Burak satılacak en son oyuncudur
                    Burak bu takımın gol silahı. Bu sezon ve seneye gene 20 gol barajını aşabilir.

Eğer avrupa Kupaları hedefleniyorsa evet Burak satılmamalı.

Ancak sıkıntı 3,5 milyon euroluk maaş yükü ve ele geçecek 5 milyonluk bir para.

Gelecek planlaması ve potansiyel bir oyuncunun transferi...

Bunlara bakınca Burak satılamaz demiyorum.

Hatta bence 5 milyon euro verirse Beşiktaş, ben şahsen, eleştirelere saygı duyar ama satardım.

Yorum

• Bizim hücüm hatti kimde var?
                      Hangi takimda gördünüz.
                      Lütfen gaza gelmeyin. Istanbul gazetelerin oyuna girmeyin. Biz takima sahip cikalim. Bizi bölmeye calisiyorlar.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yayınlanan bildirilere gelince Vira zaten bundan hiç bir zaman ödün vermeyen bir grup. Gurbetçi Gençler de eklenmiş buna iyi güzel olmuş ama bu hatalarını tarihe not edecek şekilde eleştirmeliyiz.

Zeki'nin o sahaya çıkmasını ve 25-30 bin insanın tek ağızdan ana avrat sövüp o adamın ağlaya ağlaya sahadan çıkmak zorunda kalmasını, HH'nin maç sonu ezik bir yorum yapmasını taraftarı karşısına almasını ve yönetimin sırf bu Zeki transferi yüzünden yönetimi Aralık'ta kaybetmesi ya da tek başına aday olsa bile saçma sapan düşüklükte bir oy almasını, genel kurulda Zeki üzerinden protesto edilmesini, bir soru sorulduğunda taraftarın sadece Zeki Yavru deyip dalga geçmesini. Zeki'den illallah deme noktasına adamların gelmesini Yüce Rabbimden dilerim.

Pislikler.
                        Peki bunda kazanan kim kaybeden kim olacak?
                        Allah aşkına bu nedir ya tepki verilir eyvallah ama bu nedir.Önceliğiniz Trabzonspor'un başarısı olsun

Yorum

• Burağı da satarlarsa bu kulüp sıradan bir Anadolu takımı bile değil artık deyip kapıya kilidi vuralım...
                          *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yayınlanan bildirilere gelince Vira zaten bundan hiç bir zaman ödün vermeyen bir grup. Gurbetçi Gençler de eklenmiş buna iyi güzel olmuş ama bu hatalarını tarihe not edecek şekilde eleştirmeliyiz.

Pislikler.
                            Anasına ve avradına neden küfür ediliyor?
                            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Transferin bitimine çok az kalmış, elinde ki golcüyü rakibine vereceksin. Trabzonspor bu kadar küçük kulüp değildir.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Peki bunda kazanan kim kaybeden kim olacak?
                                Allah aşkına bu nedir ya tepki verilir eyvallah ama bu nedir.Önceliğiniz Trabzonspor'un başarısı olsun
                                Yok hocam, bu kadar rahat olamazlar, benim sabrım kalmadı, bu saatten sonra ne olursa olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim