mesele para değil ki. sen golcünü rakibine satıyorsun. bu adamların senden daha fazla borçları var. transfer bile yapamadı doğru düzgün hiçbiri. biz de gidip can simidi olacağız. bu bahsedilen jacob u izlemedim bilmiyorum nasıl bir adam. ama zeki alındı diye bu adam alınmıyorsa hayret ederim. çünkü zeki zaten buradaydı alternatif için uzaklara gitmeye gerek yoktu. yalan söylüyorsunuz. resmen ahbaba iş veriyorsunuz. bu allahın belası ligde tek bir tane bile zeki ayarında ama memleketi trabzon olmayan ön libero mu yoktu! işiniz gücünüz işgüzarlık başka bi nane değil
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu adam kötü oynarsa bak taraftar baskı yaptı deyip arka çıkacaklar. Taraftar da yine hor görülecek. Bunların yatacak yeri yokTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Yayınlanan bildirilere gelince Vira zaten bundan hiç bir zaman ödün vermeyen bir grup. Gurbetçi Gençler de eklenmiş buna iyi güzel olmuş ama bu hatalarını tarihe not edecek şekilde eleştirmeliyiz.
Zeki'nin o sahaya çıkmasını ve 25-30 bin insanın tek ağızdan ana avrat sövüp o adamın ağlaya ağlaya sahadan çıkmak zorunda kalmasını, HH'nin maç sonu ezik bir yorum yapmasını taraftarı karşısına almasını ve yönetimin sırf bu Zeki transferi yüzünden yönetimi Aralık'ta kaybetmesi ya da tek başına aday olsa bile saçma sapan düşüklükte bir oy almasını, genel kurulda Zeki üzerinden protesto edilmesini, bir soru sorulduğunda taraftarın sadece Zeki Yavru deyip dalga geçmesini. Zeki'den illallah deme noktasına adamların gelmesini Yüce Rabbimden dilerim.
Pislikler.
Yorum
-
Burak bu takımın gol silahı. Bu sezon ve seneye gene 20 gol barajını aşabilir.İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak 'ın satılması demek Zeki Yavru'nun transfer edilmesi gibi birşey 2.şok kaldıramayız.Burak satılacak en son oyuncudur
Eğer avrupa Kupaları hedefleniyorsa evet Burak satılmamalı.
Ancak sıkıntı 3,5 milyon euroluk maaş yükü ve ele geçecek 5 milyonluk bir para.
Gelecek planlaması ve potansiyel bir oyuncunun transferi...
Bunlara bakınca Burak satılamaz demiyorum.
Hatta bence 5 milyon euro verirse Beşiktaş, ben şahsen, eleştirelere saygı duyar ama satardım.
Yorum
-
Peki bunda kazanan kim kaybeden kim olacak?İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYayınlanan bildirilere gelince Vira zaten bundan hiç bir zaman ödün vermeyen bir grup. Gurbetçi Gençler de eklenmiş buna iyi güzel olmuş ama bu hatalarını tarihe not edecek şekilde eleştirmeliyiz.
Zeki'nin o sahaya çıkmasını ve 25-30 bin insanın tek ağızdan ana avrat sövüp o adamın ağlaya ağlaya sahadan çıkmak zorunda kalmasını, HH'nin maç sonu ezik bir yorum yapmasını taraftarı karşısına almasını ve yönetimin sırf bu Zeki transferi yüzünden yönetimi Aralık'ta kaybetmesi ya da tek başına aday olsa bile saçma sapan düşüklükte bir oy almasını, genel kurulda Zeki üzerinden protesto edilmesini, bir soru sorulduğunda taraftarın sadece Zeki Yavru deyip dalga geçmesini. Zeki'den illallah deme noktasına adamların gelmesini Yüce Rabbimden dilerim.
Pislikler.
Allah aşkına bu nedir ya tepki verilir eyvallah ama bu nedir.Önceliğiniz Trabzonspor'un başarısı olsun
Yorum
-
Anasına ve avradına neden küfür ediliyor?İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYayınlanan bildirilere gelince Vira zaten bundan hiç bir zaman ödün vermeyen bir grup. Gurbetçi Gençler de eklenmiş buna iyi güzel olmuş ama bu hatalarını tarihe not edecek şekilde eleştirmeliyiz.
Pislikler.
Yorum
-
Yok hocam, bu kadar rahat olamazlar, benim sabrım kalmadı, bu saatten sonra ne olursa olsun.İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki bunda kazanan kim kaybeden kim olacak?
Allah aşkına bu nedir ya tepki verilir eyvallah ama bu nedir.Önceliğiniz Trabzonspor'un başarısı olsun
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum