Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Günaydın arkadaşlar
    Bizler burada Zeki ile ugraşırken 3 gündür Abdürrahim Albayrak kurnazca Buragı bedelsiz transfer etme operasyonunda.
    En son PEREKLİ tarafından düzenlendi; 23.08.2018, 08:43.

Yorum

• İlk olarak PEREKLİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Günaydın arkadaşlar
      Bizler burada Zeki ile ugraşırken 3 gündür Abdürrahim Albayrak kurnazca Buragı bedelsiz transfer etme operasyonunda.
      Şaşırır mıyım? Hayır. Bize müstahak mı? Evet.

Zamanında ihanet eden şimdi neden tekrarlamasın ki?
      Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

Günaydın arkadaşlar
        Başkan ne güne duruyor orada? Bostan korkuluğu mu?

Yorum

• Boşver Samsun'da öz be öz Trabzonlu forvetimizi geri çağırırız. Ah ah nasıl hata yaptık da gönderdik. Ama olsun Samsunspor'a bonservis katkımız olur. Beşir'in sözleşmesine de maç başı 70 bin filan madde koyarız. Trabzonspor'un çıkarları önemli. Hem ne o öyle 20-30 gol atıyor diye dünyanın parası...
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Akbaş probleminden sonra sol stoper transferini mutlaka gerçekleştirmemiz gerek aksi takdirde ligde zorluk yaşarız.akbaşa gelirsek böyle kendisini dev aynasında görenleri haluk Ulusoy tesislerine göndereceksin mehmet Ekici gibi sene tek başına takılacak.Trabzonspor gibi bir takımda ilk onbir pazarlığı yapılmaz iyisen oynarsın değilsen yedek beklersin.

Gelelim burak meselesine gomis satıldıysa şuan gs bizim için daha büyük tehlike terim Burakın telefonlarını yoklamaya başlamıştır hele ki birde abdürrahim albayrak Tirabizonsipor bizim dost culubümüzdür diye açıklama yaparsa tehlike daha da büyük demektir yönetim bu transferin son günlerinde uyanık olması lazım.

Yönetimimiz oyuncu pazarlama konusunda pek başarılı değil kucka gibi geçen sezon iyi bir performans sergilemiş yılın golünü atmış bir oyuncuya paralı ülkelerden nasıl teklif gelmez aklım almıyor.

Satılmasına benim onay verdiğim isimler sosa,kucka ve çok mecbur kalınırsa hugo bunun dışındakilerin gidişine benim onayım yok.Yönetim eğer şöyle derse biz bunları satamadık takımın yıllık maaşını ödemek de zorlanmamak için burakı satacağız bunu kabul etmem ya bunları satacaksınız ya da hepsinin maaşını ödeyeceksiniz bu sizin becerinize kalmış.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başkan ne güne duruyor orada? Bostan korkuluğu mu?
              Anladınmı?

Yorum

Anladınmı?
                Ya başkanlık olay değil, HH ve ekibi(Atalaylık durum ne onu da anlamadım) mi satacak oyuncuyu? Biraz daha açıklarsan iyi olur.

Taraftar ne yapabilir bu konuda?

Taraftarı dinleyen mi var?

Yorum

• Ulan bu Araplarda okadar Uzungölü yaylaları geziyorlar sonra gidip topçuyu İstanbul'dan alıyorlar. Ayıptır
                  You Will Never Walk Alone
                  Liverpool F.C

Yorum

• araplara ve çine satılan oyuncuların bonservis bedellerinin ben gerçek olduğuna inanmıyorum açıkçası. araplar ve çin uefa denetiminden uzak ülkeler. bizim kulüp yöneticileri bu kulüplere sahsi para aktarıp fiyatları şişiriyor olabilirler. ali koç gibi 50 milyon dolar para vermiş biri 5 milyon veremez mi guilano transferi için? yada bjk nın dem baba yı 16 milyon dolara, ersanı, tosici satması gibi.

biliyorsunuz uefa kriterleri gereği yöneticiler kulüplere para veremiyor. bizimkilerde böyle bir yol izliyorlar anlaşılan
                    Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      araplara ve çine satılan oyuncuların bonservis bedellerinin ben gerçek olduğuna inanmıyorum açıkçası. araplar ve çin uefa denetiminden uzak ülkeler. bizim kulüp yöneticileri bu kulüplere sahsi para aktarıp fiyatları şişiriyor olabilirler. ali koç gibi 50 milyon dolar para vermiş biri 5 milyon veremez mi guilano transferi için? yada bjk nın dem baba yı 16 milyon dolara, ersanı, tosici satması gibi.

biliyorsunuz uefa kriterleri gereği yöneticiler kulüplere para veremiyor. bizimkilerde böyle bir yol izliyorlar anlaşılan
                      katiliyorum.özelikle bjk ve sikeciler bunu cok yapiyorlar.
                      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ulan sikecilerde Josef'in Al Ahli'ye satışını kapa bildirdi..
                        En az 12 milyon euro diye konuşuluyor.

Araplarin bir bize faydası yok arkadaş..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

Günaydın arkadaşlar
                          Uğraşmasına gerek yok, geçmişte olduğu gibi Selçuk bir telefon açsın yeterli
                          .

Yorum

• Şimdi de josef kapı geldi. Adamlar gömü buldu resmen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              araplara ve çine satılan oyuncuların bonservis bedellerinin ben gerçek olduğuna inanmıyorum açıkçası. araplar ve çin uefa denetiminden uzak ülkeler. bizim kulüp yöneticileri bu kulüplere sahsi para aktarıp fiyatları şişiriyor olabilirler. ali koç gibi 50 milyon dolar para vermiş biri 5 milyon veremez mi guilano transferi için? yada bjk nın dem baba yı 16 milyon dolara, ersanı, tosici satması gibi.

Ali koc 50 milyon dolari nasil verdi o zaman benim bildigim bagis adi altinda verebiliyor fakat sattigin kadar transfer yapabilirsin kurali oldugu icin fiyatlari bu sekilde sisiriyor olabilirler transfer tahtalarinin onunu acabilmek icin
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Al Ahli'den Burak için de dun gece Trabzonspor'a 11 milyon euroluk teklif geldiği iddia ediliyor.
                                Burak da 7 milyon euro istiyormuş.

Belki de bu gece sonunda biz de iyi para kazaniriz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 23.08.2018, 10:18.
                                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim