İlk olarak Laundros61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
#11Yattara | 97 Tellioğlu
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeni cok iyi anliyorum bende dedigin gibi olsun isterim bu sehir ama imkansiz. Almanyan'da yasiyorsun sanirim buraya turistik amacli gelip tadini cikarip gidiyorsun(bu en guzelidir) Bu dediklerimi anlaman icin Trabzon'da yasaman lazim. Belki bir gun geldiginde ozelden mesaj atarsan cayimizi kahvemizi icersin uzun uzadiya konusuruz buraya sigmayacak bir konu cunku.En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 17.07.2020, 15:29.BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'da eğlence sektörü ve gece hayatı sittin sene gelişmez, çünkü Trabzon'da yaşayan Trabzonluların yüzde 99'u bağnazdır..
Yorum
-
İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMutlaka yazacagim sana bu yil korona olaylari sebebiyle cok zor seneye mutlaka gelcem senle cayimizi icer sohbet ederiz..ben almanya dogumluyum yani gurbet kendi secimim degildi biz gurbeteki trabzonlular hergün trabzonu anmakla özlemekle geciyor günlerimiz bu gavurlarin yerinde..elimden gelse dakika durmam burada coluk cocuk var, Ben kendim bir kac ay trabzonda yasamayi düsünüyorum gavurlardan biraz uzak durmak iyi gelcek bana..gece gece trabzon vatanimiz dedik duygulandim yine..herseyin hayirlisi olsun kardesim
Yorum
-
İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMutlaka yazacagim sana bu yil korona olaylari sebebiyle cok zor seneye mutlaka gelcem senle cayimizi icer sohbet ederiz..ben almanya dogumluyum yani gurbet kendi secimim degildi biz gurbeteki trabzonlular hergün trabzonu anmakla özlemekle geciyor günlerimiz bu gavurlarin yerinde..elimden gelse dakika durmam burada coluk cocuk var, Ben kendim bir kac ay trabzonda yasamayi düsünüyorum gavurlardan biraz uzak durmak iyi gelcek bana..gece gece trabzon vatanimiz dedik duygulandim yine..herseyin hayirlisi olsun kardesim
Biz burda yerlilerden 2-3 misli calismaliyiz ve mutlaka haksizliklarda oluyordur is hayatinda vs. ama benzer haksizliklar dünyanin her tarafinda var. Vatanim dedigin yerde toplumun giderek sahtekarlastigini, ahlaksizlastigini, haddinden fazla insanin dini imani menfaat para oldugunu gözlemlemek zor olmasa gerek. Toplumun o eski deger yargilarindan eser bile kalmamis. Seni bilmem ama eger cennet dahi o sarikli sakalli adamlarla doluysa gavur dediklerinin yaninda olmayi yeglerim.
Yillardir buralarda yazip ciziyoruz. Birbirimizi taniriz az cok. Ben iyi bir insan oldugunu düsünüyorum Erkan kardesim. Sadece söylemini talihsiz buldugumu belirtmek istedim. Kaldiki artik dünya cok degismis ve Almanya da vatanimiz gibi olmus..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 17.07.2020, 03:07.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Laundros61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnceki sayfalarda yazılmış ancak ruiz müthiş bir hamle olur kapa açıklanan maaşı 1.8 miş Avcı nın bjk ye rek faydası bu adamı getirmek oldu. Müthiş bir pasör yanına hamleli bir stoperle acayip bir ikili olurlar. Ruiz gibi pasörler savunmayı öne çıkarmak için elzem böylelikle takım 80 metrede oynamaz. Housseini costa yolla al ruiz i bak keyfine
Adam on libero oynasa yeri var . O derece iyi.
Gel gör ki, %90 ihtimalle bu adam Başakşehir'de olacak.
Geçen yıl buraya aleksic ve rotasyon için azubuike yazmıştık. Bazi adamlar belli ediyor kendini. Bizden gitmis olsa bu adam, direk cokerdi istanbul United.
Maç başı sozlesme yapalım denmis ama adam La Liga da olduğu sezonlarında zaten full ilk 11 oynuyordu Villarreal'de. Yanına gs'de ki Marcao gibi, Beşiktaş'tan gıden Marcelo gibi bir stoper ile çok iyi ikili olurdu.
Ben süperlig'de bu arkadaşı ve Ankaragücü'de ki Kitsiou'yi çok beğeniyorum. Maaslarida abartı değil. Alinabilir yani. Gel gör ki yine doğan, advijaj, andusic vs takiliriz gibime geliyor.
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Uche - Hogh, Popescu - Bülent, Zago - Ronaldo, Egemen - Glowacki, Basa - Chedjou... Aklıma bir çırpıda gelenler bunlar. Kalecinin önündeki ikilide teknik uyum özellikleri aradığınız kadar fiziki tamamlayıcılık da aramalısınız.
Yani birinin gücü, boyu, posu, yere sağlam basması, yıkıcılığı varsa diğerinde vertical jumpig ile lateral moving kısacası atletik - çeviklik - çabukluk gibi meziyetleri aramak lazım (Tabii ki bu da tek başına yeterli değil).
Victor Ruiz bence de TSL üzerinde bir stoper fakat yanında Campi olacaksa bu seneki yakınmaları dinlemeye devam ederiz.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Önümüzdeki yıl daha başarılı olmak için öncelikle teşhisi doğru koymak gerekiyor.Bizim bu sezonki başlıca problemlerimiz şunlardı.
1-Pas oyununda zayıflık
2-fiziksel yetersizlik
Skoru koruyamamak ve oyuna yeterince hükmedememek konusundaki problemlerimizi çözmek istiyorsak bu konuya ağırlık vermemiz gerekiyor.
Bu konunun transfersiz çözülme olasılığı yok o nedenle doğru mevkilere doğru oyuncuları eklememiz gerekiyor.
Öne geçmesine rağmen en çok puan kaybeden takım olmamizin bir numaralı problemi fiziksel düşüşler.Hemen hemen her maç 50-60 dakikadan sonra düşüşe geçen oyuncularımız sosa,parmak,perreira ve nwakaeme bu oyuncular takımın önemli silahları onlar düşüşe geçince doğal olarak gol yemek kaçınılmaz bir halé geliyor.
Özellikle orta sahaya orta yaş (23-27) grubundan bir pasör oyuncu daha eklemeliyiz.Sağbeki de daha dirençli bir oyuncu ile güçlendirmeliyiz.Nwakaeme ve sosa sadece tecrübeli oyuncular olarak ilk onbirde devam edebilir.Bu ikisi dışındaki 9 oyuncu dinamik oyuncular olmalı o zaman fiziksel teraziyi dengede tutmuş oluruz.
Orta sahaya ekleyebilecegimiz oyuncu sitiline örnek vermek gerekirse selçuk inan,colman veya bu oyun görüşüne sahip bulamazsak o zaman en kötü onazi sitilinde bir oyuncu eklemeliyiz.ndiaye ile devam etmeye gerek yok.guilhermeden umudum hâlâ var orta saha rotasyonunda kalsin.Parmak her zaman iyi bir tercih.
Orta saha rotasyonunda sosa,parmak ve guilhermeye ek olarak bir yabancı,bir yerli daha eklemeliyiz.Scout ekibi gelecek yillar için araştırma yapıyorsa seçecekleri futbolcuların peşpeşe oynadığı beş maçı baz almalı.Bu beş maçta oyuncunun oyun içi devamlılığı ne kadar bakmalı 70 dakikadan önce düşüşe geçenleri listeye eklememeli.Altini özellikle çizmem gereken konu farklı farklı 5 maç değil peşpeşe oynadığı beş maç olmalı.
Gelelim kanayan yaramiza yani stoper bölgesine bu bölgedeki oyuncuların hepsi aynı seviyede en çok eleştiriyi hüseyin türkmen alsa da aslında ne hussein ne de campinin ondan fazlası yok.da costa form tutarsa bu üçlüden bir tık daha iyi oyuncu diyebilirim.messiasi zaten görmedik yetersiz olduğu konusunda tek veri hüseyin hocamizdir oynatmadigina göre demek ki yetersiz.Bu bölgeye nasıl neşter vurmalıyız sorusuna değinirsek.Oncelikle bu bölgede çok yabancı var dört yabancıdan ikisini elden çıkartıp 1+1 yanı 1 yerli 1 yabancı stoper takviye etmeliyiz.Buradaki en önemli konu alacağımız yabancı stoper 30 yaş civarı ve altını özellikle çiziyorum milli takım oyuncusu olmalı.Neden milli takım oyuncusu olmalı sorusuna cevap vermem gerekirse çünkü milli takım bir futbolcunun tecrübe kazanacağı en üst seviyedir.Avrupa şampiyonası,dünya kupası görmüş yabancı soğukkanlı bir stoper mutlaka almalıyız.
Gelelim forvet bölgesine sörlothun arkasına iyi bir yedek bulmalıyız.Gelecek sezon oyuna girecek oyuncu koray olmamalı şekil olarak doğru olsada içerik olarak doğru değil koray yetersiz bir oyuncu sezon başında bundan bahsetmistim A kalite golcümuzun yedeği c kalite koray olmamalı demiştim en azından b kalite bir genç bulmalıyız.Ekuban zaten santrafor değil bazı oyuncular vardır mevkisiz ama yetenekli ekuban o kategorinin oyuncusu.
Kısaca özetlersek stoper mevkinde;
2 yabancı out-1yerli 1 yabancı in
Orta sahada ise
Ndiaye out- 1 yabancı 1 yerli in
Santrafor pozisyonu
Koray out - 1 transfer(yerli yabancı farketmez) in
Bu kadar transferi nasıl yaparız sorusuna cevap olarak ugurcana iyi bir teklif gelirse gidebilir.Bazen başarıya gitmek için radikal kararlar vermek gerekiyor.Ha şunu söyleyim gelecek sezonda bu sezon ki gibi takım savunması yapmaya devam edersek erceyede hüseyin türkmen muamelesi yapılacaktır.Burdaki risk alma konusu dirençli ve oyundan düşmeyen,pas oyununa yatkın bir takım kurabilirsek o zaman erce ve arda kaleyi taşıyabilir.
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyada çaktırmadan batuma gider ler.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePili bitmis bir Andree Schürrle bizde birsey yapabilirmi?
Allah korusun.“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTmm vatan sevgisine saygi duyuyorum ama birlikte yasadigimiz insanlara hakaret etmekte cok büyük saygisizlik ve vefasizlik örnegidir.
Biz burda yerlilerden 2-3 misli calismaliyiz ve mutlaka haksizliklarda oluyordur is hayatinda vs. ama benzer haksizliklar dünyanin her tarafinda var. Vatanim dedigin yerde toplumun giderek sahtekarlastigini, ahlaksizlastigini, haddinden fazla insanin dini imani menfaat para oldugunu gözlemlemek zor olmasa gerek. Toplumun o eski deger yargilarindan eser bile kalmamis. Seni bilmem ama eger cennet dahi o sarikli sakalli adamlarla doluysa gavur dediklerinin yaninda olmayi yeglerim.
Yillardir buralarda yazip ciziyoruz. Birbirimizi taniriz az cok. Ben iyi bir insan oldugunu düsünüyorum Erkan kardesim. Sadece söylemini talihsiz buldugumu belirtmek istedim. Kaldiki artik dünya cok degismis ve Almanya da vatanimiz gibi olmus..BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum