Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cas citynin cezasini ara cezasina cevirdi.

Bizim cezayi onarsalar kapatip gidelim kulübü.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kanga ile anlaştık galiba. Oyuncu insta hikayesinde bu fotoları paylaşmış.

Şimdiden hayırlı olsun.

F8D7F25C-AB0C-4F55-BE78-1500840D999C.jpg
      Ekli dosyalar
      En son Bahadır Şimşek tarafından düzenlendi; 13.07.2020, 12:33.
      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Adam Hlozek, 23, Çek Cumhuriyeti ➤ TSG 1899 Hoffenheim, 2024'den beri ➤ Forvet Arkası ➤ Piyasa Değeri: 18.00 mil. € ➤ * 25 Tem 2002, Ivančice, Çek Cumhuriyeti

Bu çocuk var ya bu çocuk fena bir çocuk 15 yaşından beri A takımda oynuyor. Tren kaçalı çok oldu da genede koyalım buralara

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          https://www.transfermarkt.com.tr/ada...spieler/552057

Bu çocuk var ya bu çocuk fena bir çocuk 15 yaşından beri A takımda oynuyor. Tren kaçalı çok oldu da genede koyalım buralara
          Bunu artık alamayız da eğer ki Sörloth satılırsa, Kanga'nın geldiğini varsayıyorum, Tetteh forvete düşünülebilir. Birbirini tanıyan adamları paket transferi yapmak her zaman artıdır.

Yorum

• Haberler Dogru mu acaba.
            Bunlan ilgileniyormusuz:

Abdelkarim Hassan
            Nampalys Mendy
            [COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.87)]

[/COLOR]

Yorum

• İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Haberler Dogru mu acaba.
              Bunlan ilgileniyormusuz:

Abdelkarim Hassan
              Nampalys Mendy

[/COLOR]
              Doğru olabilir devre arasında da adı geçiyordu, şuan boşta, bunun ile birlikte Verthongen de boşta al size lider stoper. Kanga ile Sangarayi de alıp kapat transferi

Yorum

• İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Haberler Dogru mu acaba.
                Bunlan ilgileniyormusuz:

Abdelkarim Hassan
                Nampalys Mendy

[/COLOR]
                inşallah doğru değildir ikiside çöp

Yorum

• Hazır yabancı sınırı gelmişken gençler den berat a çökmek lazım orta saha için iyi bir alternatif olabilir.

Yorum

• bu sangare yazanlar neye binaen yazıyor, çalım manyağı olup duran avel bir bek. sakat olmayan kamil daha iyidir.

Yorum

• Mendyi gs alacak. Adam yiyen bir orta saha.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu sangare yazanlar neye binaen yazıyor, çalım manyağı olup duran avel bir bek. sakat olmayan kamil daha iyidir.
                        Ben yazdım. Kamil kronik sakat 3 maç var 2 maç yok. Serkanı beğeniyorum fakat sanırım yetersiz buluyorlar. Bana kalsa serkanı devamlı oynatırım lakin 2-3 maça onu da çöp ilan ederler bizimkiler. O nedenle yedekte milli bir bek olması zarar getirmez diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kanga ile anlaştık galiba. Oyuncu insta hikayesinde bu fotoları paylaşmış.

Şimdiden hayırlı olsun.

[ATTACH]18940[/ATTACH]
                          Hocam iyi yakaladin..kanga icin hayirli olsun diyebiliriz adam bosuna böyle paylasimlar yapmaz anlasma yoksa..kanga cok iyi oyuncu bu konuda forum olarak ayni düsüncelerdeyiz
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Orta sahaya 2 tane ciğersiz Rus bulmak lazım

Yorum

• Şampiyonlar ligi castan dönerse transfer dönemi çok rahat geçer.

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu sangare yazanlar neye binaen yazıyor, çalım manyağı olup duran avel bir bek. sakat olmayan kamil daha iyidir.
                                Siyahi bir yerli olması dışında hiç bir özelliği yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X