çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Adam Hlozek, 23, Çek Cumhuriyeti ➤ TSG 1899 Hoffenheim, 2024'den beri ➤ Forvet Arkası ➤ Piyasa Değeri: 18.00 mil. € ➤ * 25 Tem 2002, Ivančice, Çek Cumhuriyeti
Bu çocuk var ya bu çocuk fena bir çocuk 15 yaşından beri A takımda oynuyor. Tren kaçalı çok oldu da genede koyalım buralara
Bu çocuk var ya bu çocuk fena bir çocuk 15 yaşından beri A takımda oynuyor. Tren kaçalı çok oldu da genede koyalım buralara
Bunu artık alamayız da eğer ki Sörloth satılırsa, Kanga'nın geldiğini varsayıyorum, Tetteh forvete düşünülebilir. Birbirini tanıyan adamları paket transferi yapmak her zaman artıdır.
Doğru olabilir devre arasında da adı geçiyordu, şuan boşta, bunun ile birlikte Verthongen de boşta al size lider stoper. Kanga ile Sangarayi de alıp kapat transferi
bu sangare yazanlar neye binaen yazıyor, çalım manyağı olup duran avel bir bek. sakat olmayan kamil daha iyidir.
Ben yazdım. Kamil kronik sakat 3 maç var 2 maç yok. Serkanı beğeniyorum fakat sanırım yetersiz buluyorlar. Bana kalsa serkanı devamlı oynatırım lakin 2-3 maça onu da çöp ilan ederler bizimkiler. O nedenle yedekte milli bir bek olması zarar getirmez diye düşünüyorum.
Kanga ile anlaştık galiba. Oyuncu insta hikayesinde bu fotoları paylaşmış.
Şimdiden hayırlı olsun.
[ATTACH]18940[/ATTACH]
Hocam iyi yakaladin..kanga icin hayirli olsun diyebiliriz adam bosuna böyle paylasimlar yapmaz anlasma yoksa..kanga cok iyi oyuncu bu konuda forum olarak ayni düsüncelerdeyiz
BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum