Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne kadar doğru bilmiyorum ama Uğurcan'ın transferinde Gallagher'in kiralanması da konuşuluyormuş. Yanına Joe Allen alalım. Premier league/ championship orta sahası ile tempoyu biz belirleyelim.

..............Allen............Gallagher
    Ömür...............Livaja........Nwakaeme
    .......................Sörloth

Ekuban, Salih, Kerem, Lobjanidze ve sol kanat yedeği de hücum rotasyonunu oluşturur.

Sağ bekte Kamil oynar. Son yerli de kaleci olur. Novak'ın durumuna göre 1 sol bek ve 2 stoper transferi ile çok güçlü gireriz sezona.

Evet kızgınız ama yıkıp dökmeye gerek yok. İstanbul kulüplerinin toparlanması kolay değil. L'pool'un süpürdüğü gibi bi sezon geçirmek elimizde.
    Müthiş olur.

Sadece ömür yerine ekuban veya Burak kapacak gibi fizigi iyi bir oyuncu olsun isterim. Artık sahada ezilen oyuncu görmek istemiyorum.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Müthiş olur.

Sadece ömür yerine ekuban veya Burak kapacak gibi fizigi iyi bir oyuncu olsun isterim. Artık sahada ezilen oyuncu görmek istemiyorum.
      Fiziği iyi topçu bal liginde bile bulunur ama Omur yeteneğine oyun görüşüne sahip bir topçu kolay kolay bulunmaz.
      İyi bir hoc ve antrenör ekibiyle birlikte çok farklı bir oyuncuya dönüşebilir hem Abdus hem Parmak. Cocuk sakatlıktan döndü fiziği iyi gibiydi, iki ay takımla çalıştı. Fizik olarak şu an daha kötü

Yukarıdaki 11i Huseyin hoca ve mevcut antrenör ekibine ver 3 ay sonra hepsi patatese bağlar zaten Ömür gibi yerde sürünür [emoji14]
      ( ゚д゚)

Yorum

• Orta sahaya ağır, fiziksel olarak güçsüz, topa bomba muamelesi yapacak kimseyi almasınlar. Sosa falan gidecekse 2 tane çift yönlü orta saha ve 1 on numara alsınlar. Bu lig orta sahada çözülür. Stopere 1 tane üst düzey alabilirseler mevcutlardan 1 ini yanına koyabiliriz (Costa, Edgar vs). Novakın durumuna göre süratli, dayanıklı, bindirebilen ve topla ilişkisi iyi bir sol bek. İki kanadı yedekleyecek atletik kanat vs derken ilk 11 e 5 yedeklere 2 topçu lazım. Sınır sebebiyle nasıl kadro oluşturacaklar bilmiyorum ama Erce ve Abdüş 11 e yazılır 3.topçu Parmak olur sanırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Vallah kom gelir kim gelmez onu bilmiyorum şu 3 Huseyini görmek istemiyorum. Futbolcu olan Huseyin altyapi dan oyuncu oynasin bunlari istemiyorum
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Guilherme'nin çakmasıyla yeterince uğraştıysak biraz da gerçek Guilherme'yi izleyelim. Yunan basınına göre tâliplileri de varmış, hazır gelecek sezon sözleşmesi bitecekken komşuya gelmek ister belki.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Guilherme'nin çakmasıyla yeterince uğraştıysak biraz da gerçek Guilherme'yi izleyelim. Yunan basınına göre tâliplileri de varmış, hazır gelecek sezon sözleşmesi bitecekken komşuya gelmek ister belki.

https://www.youtube.com/watch?v=ZYtr-dGARbQ (efektli video sevmem ama baya pozisyon var)

Futbol takım oyunu ve bizim takım top oynamıyor. Goller çoğunlukla bireysel becerilerden. Guilherme faydalı oyuncu bence. İyi bir takımda çok daha farklı olur.
              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

https://www.youtube.com/watch?v=ZYtr-dGARbQ (efektli video sevmem ama baya pozisyon var)

Futbol takım oyunu ve bizim takım top oynamıyor. Goller çoğunlukla bireysel becerilerden. Guilherme faydalı oyuncu bence. İyi bir takımda çok daha farklı olur.
                Yalnızca video'dan izlediğim için koymadım video'yu yahu, görüntü olsun diye koydum Olympiacos'un tâkip edebildiğim Avrupa maçlarında performansı dikkatimi çekmişti, özellikle orta sahada böyle ayaklarına hâkim, lider, pozisyon almasını & markajı bilen bir isim şart bence.

Yorum

• Anlamıyorum nedir bu İstanbul sevdası.
                  Mert Hakan ve Emre Kılınç avrupa kupalarında oynama ihtimali bu kadar az olan Fener ve GS ile nasıl anlaşabilir.
                  Neden her gurbetçi istanbul altın yumurtluyormuş gibi soluğu orada almak istiyor.
                  Kaan, kenan, nuri... En vasatından en iyisine basında hepsi avrupa kupalarına bile katılması zor olan istanbul takımlarına yazılıyor

Takımlarında doğru dürüst oturmuş bir sistem yok. Gs desen her sene başkasını kiralıyor. İddia ediyorum finansal durumları bizden daha kötü olacak.
                  Biz mikel ve stu'yu en az zararla gönderdik ama onlar falcaodan, jailsondan, garryden nasıl kurtulacak.
                  Ulan onların ceza yemesi gerekiyorken biz yedik. Bizim ceza inşallah değişecekte. Zaten 3 yıl öncesinin meselesi.
                  Bu istanbul takımları da bugün yaptıklarının ceremesini ilerde çekecekler.

Canı gönülden tek dileğim vardı şu istanbul takımlarının biraz havası sönsün diye. O da bu akşam olmadı.

Olan şu ki ALANYA yine çıldırttı. Bize karşı bir taraflarını yırtan takım, Antalyaya yenildi. Olacak iş değil. Sırf gs,bjk,fb ilk 4te olmasın diye bunların kazanmasını istedim. Adamlar olmayacak bir mağlubiyet aldılar.
                  Hadi şampiyonluk %90 kaçtı ama keşke sezon sonu en azından şu sıralamayı görebilsem
                  1. Bşkşehir
                  2. Trabzonspor
                  3. Sivas
                  4.Alanya
                  5.Bjk
                  Şöyle olsa ve bizim ceza kalksa sadece Bjk Kupa kontenjanından gider. Diğer iki istanbul takımı da avcunu yalar. Transfer yapmakta fena zorlanırlardı.
                  Ama alanya bu gidişle bunu başaramaz. Ya da başarmak istemiyorlar.
                  En son mechatron61 tarafından düzenlendi; 13.07.2020, 02:25.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yalnızca video'dan izlediğim için koymadım video'yu yahu, görüntü olsun diye koydum Olympiacos'un tâkip edebildiğim Avrupa maçlarında performansı dikkatimi çekmişti, özellikle orta sahada böyle ayaklarına hâkim, lider, pozisyon almasını & markajı bilen bir isim şart bence.
                    Ben topçu kötü demedim zaten. Videoyu bile izlemedim hatta. Sorun bizim Guilherme'de değil onu söylemeye çalıştım. Orjinal Guilherme de gelse fake gibi gözükür bu takımda bence.

Bruno Lage son maçına bakarken fakir Adama Traore'si buldum. 2:40 ve sonrasını izleyin çıldırıyorum alshdklasjdnlabksjdas
                    En son Ufuk tarafından düzenlendi; 13.07.2020, 03:20. Sebep: ekleme
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fiziği iyi topçu bal liginde bile bulunur ama Omur yeteneğine oyun görüşüne sahip bir topçu kolay kolay bulunmaz.
                      İyi bir hoc ve antrenör ekibiyle birlikte çok farklı bir oyuncuya dönüşebilir hem Abdus hem Parmak. Cocuk sakatlıktan döndü fiziği iyi gibiydi, iki ay takımla çalıştı. Fizik olarak şu an daha kötü

Yukarıdaki 11i Huseyin hoca ve mevcut antrenör ekibine ver 3 ay sonra hepsi patatese bağlar zaten Ömür gibi yerde sürünür [emoji14]
                      Parmak 1461 gittiğinde de takip ettiğim bir isimdi. Ama ömür için çok emin değilim. Belki de sağ açık mevkisi onu kısıtladi. Ama geldiği noktada Barış Memiş olma yolunda hızla ilerliyor ki barış memis in oyun zekası ve yeteneği oldukça iyiydi.

Yorum

• Bunu yapmayacak bir DM, CM, AM istiyorum.

Yorum

• Herkesin hemfikir olduğu konu daha önce Türkiye de görev almamış modern futbolu bilen genç bir yabancı hoca ile bu takım ve oyuncular sınıf atlar.

Yorum

• Öncelikle şu Balıkesir topçularından, halihazırda transferi bittiği için Rahmi Anıl hariç, bir an önce vazgeçmeliyiz.

Sonrasında mevcut gençler için adam gibi bir plan yapmalıyız. Ve bunları yönetimden veya teknik ekipten çıkıp birilerinin anlatması gerekiyor. Gençlerin cazibe merkeziyiz derken birden gelen topçunun elimizde kaldığı takım pozisyonuna düşmemeliyiz.

Yabancı konusunda da TFF kararını vermiş artık, zorlamaya gerek yok. Bu plana en kolay adapte olabilecek takımların başında geliyoruz. Ben artık gidip Messias gibi transferler görmek istemiyorum. Adam genç olsa bir yere koyarsın ama hem bu yaşta hemde bu kadar kötü adama verilen 1 kuruşa bile yazıktır. Ya tutarsa transferlerini genç yabancılara yapmalıyız. Ben şahsen Obi Mikel'i de Daniel'i de doğru transfer olarak görüyorum. Farklı durumları olmasa ve takımda devam etselerdi kötü oynadığımız maçları da kazanabilirdik ve şampiyonluk için avantajlı olan takım biz olabilirdik.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Vallahi Ben Türkmen dahil hiç bir altyapı oyuncumuza bu süreçte kızamıyorum...

Bu çocukların piyasa çıktığı zamanki zihinsel seviyeleriyle şimdiki durumları arasındaki fark yönetime ve teknik heyete yazar..

Ömür için Barış Memiş yolunda ilerliyor demek kolay... Bu çocuğun yanlış teşhis ile 6-7 sahalardan uzak kalmasını, 2 seneden beri teknik, taktik ve beşeri anlamda stajyerlere, işinin ehli olmayanlara teslim edilmesini nereye koyacağız?

Sadece Ömür mü? Bu çocukların zaman geçtikçe eriyip gitmelerinin sebebi nedir?

Herkes anasının karnından Uğurcan gibi çelik sinirlere sahip olarak doğmuyor, süreç içinde desteğe ihtiyacı oluyor...

Onları desteklemek demek Çimşirin yaptığı gibi Serkanı,Korayı sudan çıkmış balık gibi sahaya atıp arkasından hatim indirmek değildir...
                              https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sivasspordan herkes bişeyler aldı.. keşke biz de erdoğanı alsaydık.. ben orada en çok onu beğeniyorum..
                                Sol bek Uğur da iyi.

Harika bir alternatif.

Bize gol de atmıştı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X