Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Allah rızası için şimdiden 2 tane stoper bitirsinler, kaç yıldır stoper göremedik şu takımda

Bu sezon Alanyaspor'da forma giyen ''WELİNTON'' sözleşmesi bitiyor. Bizim takımdaki tüm stoperlerden daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Mesela bu adamın işini bitireceksin. Alacaksın. Bakalım kime gidecek merak ediyorum.

Yorum

• Abdullah Avcı denen İstanbul yalamasını bu takıma layık görenler var. Adam Beşiktaş'ta nalları dikti. Ama ismi zikrediliyor.

Komedi gibi...

Yorum

• Kalan maçlarda Eddie Newton çıksın takımla

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          3 macını izledim hepsinde canla basla kosuyor top sakliyor guzel paslar atiyor 3. santrafor olarak alinsin isterim yasi genc yetenekli futbolcu koray girecegine o adam girsin oyuna sonradan.

Ankaragücü'nün Dynma Kiev'den kiraladığı oyuncusu Rodrigues bizim takımda iyi bir yedek olabilir. Henüz 25 yaşında fiziği ve oynama arzusu üst düzeyde bir futbolcu. Pres konusunda da oldukça başarılı. Bu sene ben de üç maçını izledim. Trabzonspor'da rahatlıkla kadroda tutulabilir. Kiralık sözleşmesi bitiyor. Maliyetinin de uygun olacağını düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu sezon Alanyaspor'da forma giyen ''WELİNTON'' sözleşmesi bitiyor. Bizim takımdaki tüm stoperlerden daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Mesela bu adamın işini bitireceksin. Alacaksın. Bakalım kime gidecek merak ediyorum.
            Fener ile ismi geçiyordu. Ben de beğeniyorum. Bizim Hüseyin ile aynı boyda ama sahada sanki 190 gibi duruyor. Biraz gezgin bir oyuncu. Fiziksel olarak düşerse iş görmez ama 2-3 sene daha böyle oynar bir imajı var.
            İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
            İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
            Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Anadolu takımlarında sivrilen adamları yazmayın artık lütfen. Tutmuyor işte, çapları o takımlarda oynayacak kapasitede. Takımın iskeletini koruyup düzgün kadro mühendisliğiyle devam etmeliyiz önümüzdeki yıllara.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Futbol fakiri mra yı hamiyi tolunayı ünalı hüseyin kabzımalını bu takıma layık görürlerken nerdeydin.
                En nefret ettiğim tarz da bu. Şu olurken nerdeydin, bu olurlen nerdeydin. Burdaydık kardeş. Tolunay, ünal, bilmem ne geldi diye avcıya da evet mi diyelim

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abdullah Avcı denen İstanbul yalamasını bu takıma layık görenler var. Adam Beşiktaş'ta nalları dikti. Ama ismi zikrediliyor.

Komedi gibi...
                  Osman özköylüyü alkışlarsın sene sonu o zaman getirecekleri adam o yada ondan daha beteri mra var hep beraber keyifle futbol izleriz .Herifler takım olmaktan taktikten bahsediyor avcıyı begenmiyor ne güzel sistemimiz var ünal ile ama izlerken insan çok şey öğreniyor.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• ————Erce————
                    Jp——-X—-X—-Novak
                    ———-Sosa——-
                    ——-X———X——
                    Abdüş————-Waka
                    ———-Sörloth———

Şu orta saha ve defansı bi düzenleyin Allah aşkına. 11 e en az 4 transfer lazım gideceklere bağlı 5-6 da olabilir malesef.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Abdüş bu şekil oynayacaksa seneye oraya da sağlam forma rekabeti sağlayacağı bir adam almak şart oğlu şart

Yorum

• İlk olarak KaraEski61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ————Erce————
                        Jp——-X—-X—-Novak
                        ———-Sosa——-
                        ——-X———X——
                        Abdüş————-Waka
                        ———-Sörloth———

Şu orta saha ve defansı bi düzenleyin Allah aşkına. 11 e en az 4 transfer lazım gideceklere bağlı 5-6 da olabilir malesef.

Abduş ve sodadan hicbir bok olmaz izliyoruz uygulamalı olarak görüyoruz.Ugurcanı satıp 10 milyonunu borca geri kalan 20 milyonunuda wakayeme tarzı 3 adama ve yetenekli 3 tane yedeğe yatırmamız lazım.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

————Erce————
                          Jp——-X—-X—-Novak
                          ———-Sosa——-
                          ——-X———X——
                          Abdüş————-Waka
                          ———-Sörloth———

İlave olarak jp yedeklemek lazım. Waka ömür sorlotunda yedeği yok seneye 2 defans 1 sağ bek 3 orta saha 1 sağ 1 sol kanat 1 forvet 1 tanede 10 numara lazım. BAya adam lazımmış

Yorum

• avcı adını duydum buradan hemen çıkıyorum.

bu kadar düştüyse bu başlık kapatılsın daha iyi.

avcı kötü bir hoca ibfk'da sistemin koruduğu, tonla paranın yağdığı, sıfır baskı ile sende başarılı olursun bende. bjk'de gördük, sergen bile gelir gelmez farkı gösterdi.
                            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Senelerce başarısızlığımızı kadro kalitesine bağladık.. O çok bilinen sloganla iyi futbol iyi oyuncularla oynanınır dedik..

Şimdi başarının anahtarı iyi bir teknik adam diyoruz..

İyi bir sağlık ekibi, iyi bir kondisyoner grubu..

Tuttuğunu koparan bir yönetim...

Şampiyonluk zor zanaat, istanbullular bu faktörlerin 1-2 tanesini yakalayınca şampiyon oluyorlar..

Biz bunların hepsini sağlasak bu sefer şans, winner olmak ve istanbul statükosu devreye giriyor..

Biz celladına aşık olmuş zavallı insanlarız..
                              https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

————Erce————
                                Jp——-X—-X—-Novak
                                ———-Sosa——-
                                ——-X———X——
                                Abdüş————-Waka
                                ———-Sörloth———

İlk kadroya yazılacak isim ekuban
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X