İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 macını izledim hepsinde canla basla kosuyor top sakliyor guzel paslar atiyor 3. santrafor olarak alinsin isterim yasi genc yetenekli futbolcu koray girecegine o adam girsin oyuna sonradan.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
g.antebin hocası yada abdullah avcı ikizinden biriyle muhakkak şözleşme imzalamalıdır.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
2010-11 devre arasında adam gibi takviyeler yapsaydık şike falan da işe yaramayacaktı.
bu sene devre arasında aldığımız adamlara bak ndiaye da costa fayda sağlayabilfi. Bilal guilerme yokları oynuyor messias hiç yok.
seneye uğurcanı satıp yedek kalecilerle günü kurtarırız ama uğurcanı çok arayacağız.
defans hattını komple değişeceğiz pereira 35 yaşında novak gidici campi türkmen iş görmüyor.
ndiaye kiralık sosa belli değil falan derken liste uzatıp gidiyor.
bu seneyi geçiyorum seneye ilk önce td bularak sondasında da pozisyonlarına göre sağlam transferler yapmamız lazım bedava diye takımı doldurursak vah halimize.
takım baya dağılacak sözleşmesi bitenler kiralıklar bonservis potansiyeli olanlar.
her şampiyonluğa oynadığımız sezondan sonra dağılıyoruz seneye gene tekrar olacak.
Yorum
-
Ben bu takıma hırssız ne futbolcu ne de hoca istiyorum... hoca dediğin bağırıp çağıracak takım düştüğü yerde gazlayacak... ünal hoca da bu başlarda çok vardı fakat sonlara doğru oda tribe girdi. sırf bunu diyorum diye de yılmaz vural yakıştırması yapmayın. oyuncu isteyecek hırslı olacak. sakin olmayacak.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleg.antebin hocası yada abdullah avcı ikizinden biriyle muhakkak şözleşme imzalamalıdır.En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 28.06.2020, 14:27.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİmdattttt. Avcı kim arkadaş. Bize kariyerini kimsenin tartışamayacağı yabancı bir hoca lazım. Avrupanın büyük liglerinde deneyimi olan biri. Ayrıca ekibi de sağlam olacak.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİmdattttt. Avcı kim arkadaş. Bize kariyerini kimsenin tartışamayacağı yabancı bir hoca lazımAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha kötüsü Trabzonspor'u Sumudica gibi bir tipi lâyık görebilmesi... Bu takımın gerçekten puan kaybetmemesi gerekiyor, yoksa herkes ânında saçmalıyor. Gerçekten imdat.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleShota yine en makulu. Hatta ikinci antrenör ingiliz olsun.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
merkez iki yönlü. sözleşmesi bitecek.
Haris Belkebla, 31, Cezayir ➤ Angers SCO, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 2.00 mil. € ➤ * 28 Oca 1994, Drancy, Fransa
illaha ön libero alınacaksa hareketli bir ön libero.
ofans gücü yüksek bir on numara. sözleşmesi ocakta bitecek. alıp dikine giden bir futbolcu. uzaktan şutları da var.
Eduardo, 35, Brezilya ➤ Cruzeiro EC, 2024'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 800 bin € ➤ * 17 Eki 1989, Ribeirão Preto, Brezilya
kanga da alınabilir. fakat 2. veya 3. tercih. kanga alınırsa yanına yine ofansif özelliği fazla bir orta saha alınmalı. mesela kanga mert hakan ikilisi gibi. klasik kalas önliberolu sisteme hayır !
obi mikel nzonzi hüseyin cimşir modeli on liberoya hayır ! selçuk-colman ikilisi ve hızlı stoperler lazım.En son CasTo tarafından düzenlendi; 28.06.2020, 15:44.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerbat bir hoca berbat.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum