İlk olarak must61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben erce yede arda ya da güvenmiyorum uğurcan giderse sağlam bir kaleci şart hem rekabet olur hem daha güvenli oluruz kale anlamında.
Yorum
-
Ardanın ayaklar biraz odun gibi,vücudu da biraz hantal gibi.Bunlar tabiki birkaç maçta gördüklerim,altyapı maçlarını hiç izlemedim.
Ercenin de yan toplar sıkıntılı gibi duruyordu.Yan toplar Onur zamanında başımıza bela olmuştu.Şimdi Uğurcanın çıkıp almasına alışmış iken yine zor olur bizim için.
İyi bir kaleci bulmak veya yetiştirmek hiç de kolay değil.Çok iyi anladığım bir konu da değil kalecilik.Genel olarak yorumluyorum.İnşallah bu konuda en doğru kararı verir yönetim.
Uğurcan üst seviye bir kaleci.30 milyon euronun altında gideceğini asla düşünmüyorum.Ligler daha bitmed,piyasa daha açılmadı.Şimdiden 20 li rakamlar konuşuluyorsa,transfer dönemi açıldığında fantastik bir rakama gidebilir kendisi.En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 14.06.2020, 09:35.
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArdanın ayaklar biraz odun gibi,vücudu da biraz hantal gibi.Bunlar tabiki birkaç maçta gördüklerim,altyapı maçlarını hiç izlemedim.
Ercenin de yan toplar sıkıntılı gibi duruyordu.Yan toplar Onur zamanında başımıza bela olmuştu.Şimdi Uğurcanın çıkıp almasına alışmış iken yine zor olur bizim için.
İyi bir kaleci bulmak veya yetiştirmek hiç de kolay değil.Çok iyi anladığım bir konu da değil kalecilik.Genel olarak yorumluyorum.İnşallah bu konuda en doğru kararı verir yönetim.
Uğurcan üst seviye bir kaleci.30 milyon euronun altında gideceğini asla düşünmüyorum.Ligler daha bitmed,piyasa daha açılmadı.Şimdiden 20 li rakamlar konuşuluyorsa,transfer dönemi açıldığında fantastik bir rakama gidebilir kendisi.
Yorum
-
Arda Akbulut için hiç kimse yorum yapmıyor.Altyapıyı takip eden arkadaşlar yok mu hiç burada.Bu sene oynadığı maçlarla ilgili birkaç yorum yapabilirseniz iyi olur.Kalecilik özelliklerini aşağıda ki başlıklar altında değerlendirmemiz lazım.
Refleks
Birebir
Çeviklik
Çabukluk
Hava topları
Ani çıkışlar
Topu oyuna sokma
Yorum
-
el nenyi dün birkez daha alıcı gözle izledim gole katkisi az diye adama zokora mikel muamelesi yapmak cok sacma dönen topları arı gibi topluyor ve topu seri bir sekilde kanatlara indiriyor ben yine cok begendim el nenyi.
birazda istatistiklerine baktım mesela dünkü macta 103 isabetli pas yapmıs ona en yakın oyuncunun 72 pası var. çok övülen atibanın 61 pası var.
bir onceki gs maçina bakalım pas sayisı düsmüş ama yine takımın en çok pas yapan oyuncusu
kazandiklari alanya maçı yine sahanın en cok pas yapan oyuncusu 79 pasla
bizim maç sahanın en cok 2. pas yapan oyuncusu
başak maçı 98 pasla sahanın en cok pas yapan oyuncusu ve en cok kendisine yaklaşanin 76 pası var.
bjk başkanı artık bu tür oyunculari takımda tutamayacaklarını açıkladı. arsenal tekrar kiralayacaksa düsünulebilir sosa ile pas manyağı yaparlar rakibi. daha yaşı 27 orta saha oyuncularının en verimli oldugu yaşa daha yeni girecek
Yorum
-
Arda maalesef iyi bir kaleci değil olamayacak uğurcandaki sıçramanın yüzde 20 bile olmaz Arda’dan erce ile bu iş gider mi soru işareti ben Arda’nın kiralanıp irfan can ile bir tane de yabancı kaleci alınması kanaatindeyim özellikle Denizlispor un kalecisi ve erce irfan can ın da potansiyelini düşündüğümüzde bize üç kulvarda da yeter.. Denizli kalecisi kaçmamalı...En son bilgehan83 tarafından düzenlendi; 14.06.2020, 13:25.
Yorum
-
İlk olarak yusufemrah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene Arda'nın Uğurcan dan bile daha yetenekli olduğu söyleniyordu şimdi yorumlar tersine dönmüş.
Çok enteresan.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak yusufemrah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene Arda'nın Uğurcan dan bile daha yetenekli olduğu söyleniyordu şimdi yorumlar tersine dönmüş.
Çok enteresan.Şimdi sorsan alt yapıda Abdülkadir'den Sosa'dan Nwakaeme'den kat kat yetenekli kaç kişi vardır kim bilir
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO durum Uğurcan yeni yeni kaleyi devraldığı zaman geçerliydi, ondan sonra Uğurcan oynayarak inanılmaz geliştirdi ve başka seviyelere çıktı şu en iyi yerli kaleci konumuna geldi. Belki Arda da oynayarak bu seviyelere çıkacak hatta belki aşacak bunu düzenli oynatmadan görmek imkansızManagerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi doğru diyorsun fakat uğurcan oynadığı maçlarda ardaya göre daha atikti. fakat savruk ve alan kontrolü iyi değildi. aradan 2 yıl geçti ardaya bakıyorum tek ilerleme yok. oynadığı kupa maçları olsun atlamaya mecali yok gibi. topu orta sahaya zor yetiştiriyor. atiklik namına bir şey yok. yetenekli olduğu aşikar.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum