Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gelecek kalecinin Uğurcan kalitesinde olma ihtimali yok. Öyle bir kaleci bulsak zaten Ugurcanin emsali 30 milyon euro.

Şöyle dönüp geçmişe bakıyorum yattığı yerden milyonlarca euro kazanan Esteban mi Erce mi?

Tony Sylva mi Erce mi?

Jefferson mu Erce mi?

Muhtemel yabancı sinirlamasinda Erce'yi zaman zaman eleştirecek olsak da yerinin çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Açıkçası bir de yapılan transferin 1. Kalecinin değil de 2. Kalecinin önünü kesecek olması can sıkıcı. Uğurcan fırsat buldu ve şimdi 20-30 milyonlar konuşuluyor. Bu fırsat Arda için neden olmasın. Genç ve yetenekli 2. Kalecinin yapılacak transfer ile 3. Kaleci konumuna düşmesi yazık olur.

Yine de yapılırsa iyi bir kaleci transferi başımız üstüne.
    güzel kardeşim verdiğin yabancı kaleci örnekleri son derece doğru ve mantıklı yalnız uğurcanında bir anda kaleyi alması biliyorsunki onur kıvrak adlı kişinin kadro dışı kalmasından sebebti o şahıs kadro dışı kalmasa belki biz şuan uğurcan ı izleyemiyorduk evet uğurcan kaliteli bir kaleci ve gelecek vaad ediyordu iyi bir kaleci olacaktı vahid halilhodziç ilk geldiğinde bunları uğurcan için söylemişti evet uğurcan giderse onun kalibresinde belki kaleci bulamayacağız ama unutma rekabet her zaman başarı getirir ondan sebeb ben tecrübeli bir kaleci alınmasından yanayım.

Yorum

• Ben de erce ve ardaya güvenilmesinden yanayım.
      Alınacaksa örneğin Adanaspor'daki İrfancan gibi genç ve gelecek vadeden bir kaleci alınıp rekabet sağlanabilir
      oflu fanatik

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben erce yede arda ya da güvenmiyorum uğurcan giderse sağlam bir kaleci şart hem rekabet olur hem daha güvenli oluruz kale anlamında.
        Uğurcan'a guveniyor muydun ?

Yorum

• Ardanın ayaklar biraz odun gibi,vücudu da biraz hantal gibi.Bunlar tabiki birkaç maçta gördüklerim,altyapı maçlarını hiç izlemedim.

Ercenin de yan toplar sıkıntılı gibi duruyordu.Yan toplar Onur zamanında başımıza bela olmuştu.Şimdi Uğurcanın çıkıp almasına alışmış iken yine zor olur bizim için.

İyi bir kaleci bulmak veya yetiştirmek hiç de kolay değil.Çok iyi anladığım bir konu da değil kalecilik.Genel olarak yorumluyorum.İnşallah bu konuda en doğru kararı verir yönetim.

Uğurcan üst seviye bir kaleci.30 milyon euronun altında gideceğini asla düşünmüyorum.Ligler daha bitmed,piyasa daha açılmadı.Şimdiden 20 li rakamlar konuşuluyorsa,transfer dönemi açıldığında fantastik bir rakama gidebilir kendisi.
          En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 14.06.2020, 09:35.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ardanın ayaklar biraz odun gibi,vücudu da biraz hantal gibi.Bunlar tabiki birkaç maçta gördüklerim,altyapı maçlarını hiç izlemedim.

Ercenin de yan toplar sıkıntılı gibi duruyordu.Yan toplar Onur zamanında başımıza bela olmuştu.Şimdi Uğurcanın çıkıp almasına alışmış iken yine zor olur bizim için.

İyi bir kaleci bulmak veya yetiştirmek hiç de kolay değil.Çok iyi anladığım bir konu da değil kalecilik.Genel olarak yorumluyorum.İnşallah bu konuda en doğru kararı verir yönetim.

Uğurcan üst seviye bir kaleci.30 milyon euronun altında gideceğini asla düşünmüyorum.Ligler daha bitmed,piyasa daha açılmadı.Şimdiden 20 li rakamlar konuşuluyorsa,transfer dönemi açıldığında fantastik bir rakama gidebilir kendisi.
            Kaan'in ayakları iyi, vücudu ince, boyu uzun, ondan cok umutluyum.

Yorum

• Ben Erce’den ziyade Arda’ya güveniyorum.

Yorum

• Uğurcan giderse bence de kaleye ihtiyaç yok Arda ve Erce gayet iyi kaleciler...
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• Arda Akbulut için hiç kimse yorum yapmıyor.Altyapıyı takip eden arkadaşlar yok mu hiç burada.Bu sene oynadığı maçlarla ilgili birkaç yorum yapabilirseniz iyi olur.Kalecilik özelliklerini aşağıda ki başlıklar altında değerlendirmemiz lazım.

Refleks
                  Birebir
                  Çeviklik
                  Çabukluk
                  Hava topları
                  Ani çıkışlar
                  Topu oyuna sokma

Yorum

• Geçen sene Arda'nın Uğurcan dan bile daha yetenekli olduğu söyleniyordu şimdi yorumlar tersine dönmüş.
                    Çok enteresan.
                    oflu fanatik

Yorum

• el nenyi dün birkez daha alıcı gözle izledim gole katkisi az diye adama zokora mikel muamelesi yapmak cok sacma dönen topları arı gibi topluyor ve topu seri bir sekilde kanatlara indiriyor ben yine cok begendim el nenyi.

birazda istatistiklerine baktım mesela dünkü macta 103 isabetli pas yapmıs ona en yakın oyuncunun 72 pası var. çok övülen atibanın 61 pası var.

bir onceki gs maçina bakalım pas sayisı düsmüş ama yine takımın en çok pas yapan oyuncusu

kazandiklari alanya maçı yine sahanın en cok pas yapan oyuncusu 79 pasla

bizim maç sahanın en cok 2. pas yapan oyuncusu

başak maçı 98 pasla sahanın en cok pas yapan oyuncusu ve en cok kendisine yaklaşanin 76 pası var.

bjk başkanı artık bu tür oyunculari takımda tutamayacaklarını açıkladı. arsenal tekrar kiralayacaksa düsünulebilir sosa ile pas manyağı yaparlar rakibi. daha yaşı 27 orta saha oyuncularının en verimli oldugu yaşa daha yeni girecek

Yorum

• Arda maalesef iyi bir kaleci değil olamayacak uğurcandaki sıçramanın yüzde 20 bile olmaz Arda’dan erce ile bu iş gider mi soru işareti ben Arda’nın kiralanıp irfan can ile bir tane de yabancı kaleci alınması kanaatindeyim özellikle Denizlispor un kalecisi ve erce irfan can ın da potansiyelini düşündüğümüzde bize üç kulvarda da yeter.. Denizli kalecisi kaçmamalı...
                        En son bilgehan83 tarafından düzenlendi; 14.06.2020, 13:25.

Yorum

• İlk olarak yusufemrah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geçen sene Arda'nın Uğurcan dan bile daha yetenekli olduğu söyleniyordu şimdi yorumlar tersine dönmüş.
                          Çok enteresan.
                          O durum Uğurcan yeni yeni kaleyi devraldığı zaman geçerliydi, ondan sonra Uğurcan oynayarak inanılmaz geliştirdi ve başka seviyelere çıktı şu en iyi yerli kaleci konumuna geldi. Belki Arda da oynayarak bu seviyelere çıkacak hatta belki aşacak bunu düzenli oynatmadan görmek imkansız
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak yusufemrah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Geçen sene Arda'nın Uğurcan dan bile daha yetenekli olduğu söyleniyordu şimdi yorumlar tersine dönmüş.
                            Çok enteresan.
                            Biz de her zaman oynamayan oynayandan daha yeteneklidir ama ne hikmetse hiç bir zaman aynı seviyeye gelemez Şimdi sorsan alt yapıda Abdülkadir'den Sosa'dan Nwakaeme'den kat kat yetenekli kaç kişi vardır kim bilir

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O durum Uğurcan yeni yeni kaleyi devraldığı zaman geçerliydi, ondan sonra Uğurcan oynayarak inanılmaz geliştirdi ve başka seviyelere çıktı şu en iyi yerli kaleci konumuna geldi. Belki Arda da oynayarak bu seviyelere çıkacak hatta belki aşacak bunu düzenli oynatmadan görmek imkansız
                              abi doğru diyorsun fakat uğurcan oynadığı maçlarda ardaya göre daha atikti. fakat savruk ve alan kontrolü iyi değildi. aradan 2 yıl geçti ardaya bakıyorum tek ilerleme yok. oynadığı kupa maçları olsun atlamaya mecali yok gibi. topu orta sahaya zor yetiştiriyor. atiklik namına bir şey yok. yetenekli olduğu aşikar.
                              Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                              çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                abi doğru diyorsun fakat uğurcan oynadığı maçlarda ardaya göre daha atikti. fakat savruk ve alan kontrolü iyi değildi. aradan 2 yıl geçti ardaya bakıyorum tek ilerleme yok. oynadığı kupa maçları olsun atlamaya mecali yok gibi. topu orta sahaya zor yetiştiriyor. atiklik namına bir şey yok. yetenekli olduğu aşikar.
                                Yeteri kadar ilerleme kat edemedi katılıyorum fakat yeterli sayıda maça çıkmadığı da ortada, özellikle erce de katılınca iyice düştü yakalayacağı fırsat maçlar. Uğurcan ilk oynamaya başladığı zamanlarda yapılan eleştiriler çok ağırdı, hafif olanları başlığında mevcuttur, genç bir yetenekten hemen böyle vazgeçilmez yeterince as kadroda izlemek lazım
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X