Dostum dünyada David Luiz gibi ayaklarına hakim tekniği son derece iyi stoper çok zor bulursun..Bir defans oyuncusuna göre bence aşırı yetenekli bir stoper..Garanti pas yerine dikine oynaması, asist becerisi, savunmadan oyun başlatabilmesi, iki ayağını da iyi kullanması, soğukkanlı olması başlıca özellikleridir..Bazı maçlarda sırf top tekniğinin iyi olmasından dolayı önlibero mevkisinde bile denenmiştir kendisi..
bunlar benim stoperde sevmediğim özellikler.
stoperin tekniği ekstrası olmalı, ramos gibi. david luiz asıl meselede, savunma yapmada top clas olmadı hiçbir zaman.
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Hala sağ kanada ihtiyacımız olmadığını düşünen var mı ? Madem orta sahada Obi Mikel vasatı yüzünden 10 numarasız oynuyoruz o zaman bu takım şampiyonluk istiyorsa sağ kanatta Visca, Yattara gibi özel oyuncusu olacak ki şampiyonluk yarışında olalım.
Şu an Sivas, Başak, Fener üçü de her anlamda bizden önde. Kadro kalitesi olarak sadece Sivas'ın önündeyiz ama onlar da ligin en uyumlu kadrosuna sahip, bugün bizle oynasalar Akyazı'da rahat rahat yener giderler. Hiç hazır değiliz ama hazırmışız gibi şampiyonluk beklentisi var.
Ayrıca şu Hosseini umarım satılır. En iyi stoperimiz diyenler vardı, ligde şu an daha kötüsü yok. Bu konuda ciddiyim.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Onaziyi hangi akla gönderdin bu adam kaksaydi direkt şampiyon lduk adan kendini bulmuş. Yazıklar olsun. Obi de badou da onazinin yaptığıni yapamıyor. 6 numarasız oynuyoruz.
hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum