Burak, yok mu bir gelişme?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak kayseride_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak, yok mu bir gelişme?
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yönetim transfer işini baya gizli yapıyor bu sayede son anda fiyat yükseltmeside olmuyor.
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalesef abi. Bu işin en önemli isimleri bile kurumuş vaziyette şu an gazetecilerden. Adama haricindeki hiçbir futbolcu bilinmiyor.
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn iyisini yapıyorlar. Şahsen benim işime gelmiyor ama olması gereken de bu. Tebrik ederim.
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn iyisini yapıyorlar. Şahsen benim işime gelmiyor ama olması gereken de bu. Tebrik ederim.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
bu arkadaşın babası Trabzonspor transfer haberlerinin altına oğlunu paylaşıyor darısı bizim oğlanın başına diyenasıldır bilmem sadece araştırdım.
Ayrıca hikmet karaman bilal hakkında değerlendirme yapmış. Belinden sakatlanana kadar çok iyiydi. Sakatlık onu etkiledi. Moral bulsun diye ara ara oynattım yine eski gücünde değildi demiş. Performansını artırmaları için özel antrenör ile çalışması lazım demiş.
Das ist die Verletzungs Hitorie von Bilal Başaçıkoğlu vom Verein Vereinslos. Auf dieser Seite wird die Verletzungshistorie sowie die Sperren und Ausfälle angezeigt.
burada da gözüküyor bel fıtığı olmuş arkadaş. Sizce bu sakatlık onun kıvraklığı, kesin dönüşler yapmasını azaltır mıManagerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Transferde son üc günde kesinlikle bir kac oyuncu ile irtibara gecilmistir biraz taraftar baskisida vardir , baskan kadromuz yeterli dediyse bile hocanin da baskisi vardir..
transferi veya transferleri asistan olarak gelecek sinyor newton da durdurmus olabilir belki elinde cok iyi alternatifler vardir transfer konusunda bu newton cok övülüyor ihtimal olabilir..BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki burak 1 transfer mi yapacaklar oda stoper
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.transfermarkt.com.tr/ozg.../spieler/58359
bu arkadaşın babası Trabzonspor transfer haberlerinin altına oğlunu paylaşıyor darısı bizim oğlanın başına diyenasıldır bilmem sadece araştırdım.
Ayrıca hikmet karaman bilal hakkında değerlendirme yapmış. Belinden sakatlanana kadar çok iyiydi. Sakatlık onu etkiledi. Moral bulsun diye ara ara oynattım yine eski gücünde değildi demiş. Performansını artırmaları için özel antrenör ile çalışması lazım demiş.
Das ist die Verletzungs Hitorie von Bilal Başaçıkoğlu vom Verein Vereinslos. Auf dieser Seite wird die Verletzungshistorie sowie die Sperren und Ausfälle angezeigt.
burada da gözüküyor bel fıtığı olmuş arkadaş. Sizce bu sakatlık onun kıvraklığı, kesin dönüşler yapmasını azaltır mı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum