Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İrfan için bunu diyen futboldan anlamıyordur. Adam Gençlerdeyken bangır bangır geliyorum diyordu. Ne zaman Başakşehir aldı içimi hüzün kapladı. O zamanlar har vurup harman savuruyorduk. Ne olurdu alsaydık.
    Neyse alsak büyük bir ihtimalle Sosa bizde olmazdı. Her işte hayır vardır.
    Bangır bangır geldiğini düşünmüyorum, zayıf fiziği ile Soner Aydoğdu’yu anımsatıyordu. Asıl büyük gelişimi Başakşehir’de ve son 2 senede kat etti. Gençlerbiliği’nde tabiri caiz ise kız gibi ve daha ofansif oynuyordu.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Yahu ünal hocayı ben beğenmiyordum ama onun yapamadıklarını yardımcısı olan hüseyinden beklemek komik oluyor. Al birini vur ötekine

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ünalsporlular saldıracak ama %100 haklısın.Takıma 1,5 senede sistem kuramayan adam savunuluyor.Bahaneleri de bitmiyordu.
        Yahu illa konuşturacaksın. Başakşehir 1,5 senelik bir takım mı. Bu güne kadar avrupada ne yapmış. Ünal hoca da demedi mi bu sene son torbadaydık rakipler zordu ama avrupaya sürekli gelirsek daha kolay rakipler ve biz de daha tecrübeli oluruz. Başarı da böyle gelir

Ne Ünal nefretiniz varmış arkadaş. 1,5 senede bitik takımı toparladı yaranamadı.

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sezon başı 15 civari transfer yapıldı ve scout ekibin aldirdigı oyuncuların tamami fos cıktı (premier ligde forma giyen oyuncu scout transferi degildir o zaten premier lige gidene kadar onlarca defa izlenilip begenilmistir)

o zaman ya scout transferi yapmasınlar ya da sadece premier ligde forma sansı oyuncu alsınlar. ben baskan olsam bu fıratcanı doğanı donisi balikesirde dahi oynayamayan elemani izleyip koskoca trabzonspora layık gorenleri derhal kulüpten uzaklaştırırım.

sırf bunlar yüzünden basında ismi geçen genç oyuncu olunca zerre heyecanlanmiyorum
          Transfer politikamız falan yok,aldığımız adamlar da çok iyi rakamlara alınıyor.Tek fark Ahmet Ağaoğlu eski yönetimin takıma kazandırdığı gençlerin ekmeğini yediği için ücret politikası düşük görünüyor.Onlar da transfer edilmiş olsa bu ücret politikası ile taraftarı kandıramazdı.
          Hakkını vermek gerekiyor Ahmet Ağaoğlu taraftarı uyutma ve algı yaratma konusunda uzman.
          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• bizim oyuncular robinho arda gibi, taraftarın karışmadığı düzgün bir takımda onlar yedek kalıyor. yetenekli oyuncu diye herkes sahada değil.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Transfer politikamız falan yok,aldığımız adamlar da çok iyi rakamlara alınıyor.Tek fark Ahmet Ağaoğlu eski yönetimin takıma kazandırdığı gençlerin ekmeğini yediği için ücret politikası düşük görünüyor.Onlar da transfer edilmiş olsa bu ücret politikası ile taraftarı kandıramazdı.
              Hakkını vermek gerekiyor Ahmet Ağaoğlu taraftarı uyutma ve algı yaratma konusunda uzman.
              Eski yönetimleri görmesek yiyeceğiz bu yorumları da neyse.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yemesen,boşver zaten.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bizim oyuncular robinho arda gibi, taraftarın karışmadığı düzgün bir takımda onlar yedek kalıyor. yetenekli oyuncu diye herkes sahada değil.
                  Hiiç alakası yok.Rize'deki kaostan Yusuf Sarı çıkaramazdı seni.
                  O adam sorun çözdükçe oynamaya devam edecek.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yemesen,boşver zaten.
                    Hemen hemen herkes her şeyin farkında. Siz olmasanızda olur.
                    Ey Türk Gençliği!

Yorum

Başkanın ayrı bir hava getirdiği bir gerçek ama veriler üzerinden bakarsak eski yönetimlerin ve Ünal hocanın düşmanları Ahmet başkanın hangi başarısını yazabilir bilmiyorum.

Uğurcan, Ünal hoca oynattı.

Hüseyin, Parmak Ünal hoca oynattı.

Yusuf ile Ömür zaten Usta nın da öözen gösterdği ve belli olan oyunculardı.

Roda, Onazi, Pereira, Novak, Sosa hep bir önceki dönemde alındı.

Sörlot u Ahmet başkan aldı, Stu, Obi, Eku, Campi yine Ahmet başkanın zamanında. Nwakemeyi, Hosseini bilmiyorum.

Bakıldığında Ünal hocayı ve eski yönetimleri tükaka edip herşeyi Ahmet başkana bağlamak adamcılık olmuyor mu.

Bir başarı varsa eski yönetimin de payı var, Ünal hocanın da, Ahmet başkanın da.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hiiç alakası yok.Rize'deki kaostan Yusuf Sarı çıkaramazdı seni.
                        O adam sorun çözdükçe oynamaya devam edecek.
                        takım da onu taşıyacaksa oynasın tabi ama herkes taşınmayı bekliyor sonumuz hayrolsun.

Yorum

• Bu sene iki takimin cekisecegi bir lig olmayacagi belli..Ikinci devrede de herkesin herkesi yendigi 4-5 takimin zirvede yer alacagi sekilde devam edecektir..Istanbul seciminin kaybedilmesinden Ist. klüplerini sorumlu tutan bir takim cevrelerin sampiyon olmamiza yesil isik yaktiklarini düsünüyorum..Fenerasyon da ki bir kisim buna engel olmaya calisacaktir..Basaksehir B plani gibi duruyor..Bizim sampiyonlugumuz engellenirse Basaksehir sampiyon yapilabilir..Koc un baskanliginda bir Fb nin sampiyonlugunun istendigini düsünmüyorum son olan bitenden sonra..
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Önceki başkanların harcadığıyla bununkini kıyasla zaten daha başarılı olduğunu görürsün o konuyu tartışmam kimseyle.
                            Ünal Karaman'ı göndermekte de iyi yaptı, ben Denizli maçından sonra göndermiştim, tahammül edilecek bir futbol oynatamadı sezon başından beri.

Ünal Karaman efendidir karakterlidir vs. bunların hocalık kabiliyetiyle alakası yok maalesef. Bu kadro bu kadar leş oynayacak bir kadro değil. Hüseyin Çimşir ondan kötü oynatmaz herhalde.
                            En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 18.01.2020, 18:15.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bizim oyuncular robinho arda gibi, taraftarın karışmadığı düzgün bir takımda onlar yedek kalıyor. yetenekli oyuncu diye herkes sahada değil.
                              Başakşehir’de Arda Robinho’yu yedek bırakınca kanatlarda Visca, Elia oynuyor. (onların yedeği olabilecek bile çok adam var Gulbrandsen, Kerim Frei, Berkay bile oynayabilir)
                              Bizde Wakaeme, Sturridge yedek kalırsa kanatta oynayacaklar Süper Lig seviyesinde mi o bile tartışılır.

Elimizde Visca ve Elia ayarında kanat varsa keselim Wakaeme ile sturridge’i
                              Ey Türk Gençliği!

Yorum

Hemen hemen herkes her şeyin farkında. Siz olmasanızda olur.
                                Herkesin aynı algıya kapılmış olması,algıya kapılmayanların suçu değil,bu yönetimin takıma hazırlayıp,kazandırdığı bir alt yapı oyuncusu yok henüz,fakında mısın
                                Peki önceki yönetimler zamanındaki kur ile bugünkü kur farkına bakıp,yapılan sözleşmeleri kıyaslarsan ne göreceksin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X