İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
-
İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnalsporlular saldıracak ama %100 haklısın.Takıma 1,5 senede sistem kuramayan adam savunuluyor.Bahaneleri de bitmiyordu.
Ne Ünal nefretiniz varmış arkadaş. 1,5 senede bitik takımı toparladı yaranamadı.
Yorum
-
İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesezon başı 15 civari transfer yapıldı ve scout ekibin aldirdigı oyuncuların tamami fos cıktı (premier ligde forma giyen oyuncu scout transferi degildir o zaten premier lige gidene kadar onlarca defa izlenilip begenilmistir)
o zaman ya scout transferi yapmasınlar ya da sadece premier ligde forma sansı oyuncu alsınlar. ben baskan olsam bu fıratcanı doğanı donisi balikesirde dahi oynayamayan elemani izleyip koskoca trabzonspora layık gorenleri derhal kulüpten uzaklaştırırım.
sırf bunlar yüzünden basında ismi geçen genç oyuncu olunca zerre heyecanlanmiyorum
Hakkını vermek gerekiyor Ahmet Ağaoğlu taraftarı uyutma ve algı yaratma konusunda uzman.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer politikamız falan yok,aldığımız adamlar da çok iyi rakamlara alınıyor.Tek fark Ahmet Ağaoğlu eski yönetimin takıma kazandırdığı gençlerin ekmeğini yediği için ücret politikası düşük görünüyor.Onlar da transfer edilmiş olsa bu ücret politikası ile taraftarı kandıramazdı.
Hakkını vermek gerekiyor Ahmet Ağaoğlu taraftarı uyutma ve algı yaratma konusunda uzman.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEski yönetimleri görmesek yiyeceğiz bu yorumları da neyse.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim oyuncular robinho arda gibi, taraftarın karışmadığı düzgün bir takımda onlar yedek kalıyor. yetenekli oyuncu diye herkes sahada değil.
O adam sorun çözdükçe oynamaya devam edecek.
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYemesen,boşver zaten.Ey Türk Gençliği!
Yorum
-
İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEski yönetimleri görmesek yiyeceğiz bu yorumları da neyse.
Uğurcan, Ünal hoca oynattı.
Hüseyin, Parmak Ünal hoca oynattı.
Yusuf ile Ömür zaten Usta nın da öözen gösterdği ve belli olan oyunculardı.
Roda, Onazi, Pereira, Novak, Sosa hep bir önceki dönemde alındı.
Sörlot u Ahmet başkan aldı, Stu, Obi, Eku, Campi yine Ahmet başkanın zamanında. Nwakemeyi, Hosseini bilmiyorum.
Bakıldığında Ünal hocayı ve eski yönetimleri tükaka edip herşeyi Ahmet başkana bağlamak adamcılık olmuyor mu.
Bir başarı varsa eski yönetimin de payı var, Ünal hocanın da, Ahmet başkanın da.
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiiç alakası yok.Rize'deki kaostan Yusuf Sarı çıkaramazdı seni.
O adam sorun çözdükçe oynamaya devam edecek.
Yorum
-
Bu sene iki takimin cekisecegi bir lig olmayacagi belli..Ikinci devrede de herkesin herkesi yendigi 4-5 takimin zirvede yer alacagi sekilde devam edecektir..Istanbul seciminin kaybedilmesinden Ist. klüplerini sorumlu tutan bir takim cevrelerin sampiyon olmamiza yesil isik yaktiklarini düsünüyorum..Fenerasyon da ki bir kisim buna engel olmaya calisacaktir..Basaksehir B plani gibi duruyor..Bizim sampiyonlugumuz engellenirse Basaksehir sampiyon yapilabilir..Koc un baskanliginda bir Fb nin sampiyonlugunun istendigini düsünmüyorum son olan bitenden sonra..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Önceki başkanların harcadığıyla bununkini kıyasla zaten daha başarılı olduğunu görürsün o konuyu tartışmam kimseyle.
Ünal Karaman'ı göndermekte de iyi yaptı, ben Denizli maçından sonra göndermiştim, tahammül edilecek bir futbol oynatamadı sezon başından beri.
Ünal Karaman efendidir karakterlidir vs. bunların hocalık kabiliyetiyle alakası yok maalesef. Bu kadro bu kadar leş oynayacak bir kadro değil. Hüseyin Çimşir ondan kötü oynatmaz herhalde.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 18.01.2020, 18:15.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim oyuncular robinho arda gibi, taraftarın karışmadığı düzgün bir takımda onlar yedek kalıyor. yetenekli oyuncu diye herkes sahada değil.
Bizde Wakaeme, Sturridge yedek kalırsa kanatta oynayacaklar Süper Lig seviyesinde mi o bile tartışılır.
Elimizde Visca ve Elia ayarında kanat varsa keselim Wakaeme ile sturridge’iEy Türk Gençliği!
Yorum
-
İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHemen hemen herkes her şeyin farkında. Siz olmasanızda olur.
Peki önceki yönetimler zamanındaki kur ile bugünkü kur farkına bakıp,yapılan sözleşmeleri kıyaslarsan ne göreceksin.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum