Dembaba bile alınabilirdi, Suturiç yatmaya gelmiş
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Başak geçen sene şampiyon oldu Arap sermayeli bir kulüp sadece birileri araya girdi şampiyon olmayın denildi öyle durdular onlar da.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Malatya'nın oyuncuları beden dili olarak bitik halde.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüç dört sene önce mahmut irfan desek bırakın şu anadolu futbolcularını denirdi. sahada yürüyen yıldız yok ,adamlar çatır çatır oynuyor, öyle karışık takımlarla karşılarına çıkarsak ezer geçerler malesef.
keşke sosa da parmak için yardımcı olsa.
hakan yeşil taha behlül kerem
sosa ya ver dördünü bak nasıl gelişim sağlarlar
Yorum
-
Başakşehir'in Malatya maçı ilk 11'i..!
Mert Günok (30) Clichy (34) Epureanu (33) Caiçara (30) Visca (29) Elia (32) Mahmut (31) Demba Ba (34)
Ponck (25) İrfan Can (24) Crivelli (24)
Yaş ortalaması bu kadar yüksek olan bir takım çatır çatır top oynuyor.. üstelik bizim gibi Avrupa maçları da oynadılar hatta Roma-Gladbach'lı grubu da lider olarak bitirdiler.. hayret valla..!
Yorum
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşakşehir'in Malatya maçı ilk 11'i..!
Mert Günok (30) Clichy (34) Epureanu (33) Caiçara (30) Visca (29) Elia (32) Mahmut (31) Demba Ba (34)
Ponck (25) İrfan Can (24) Crivelli (24)
Yaş ortalaması bu kadar yüksek olan bir takım çatır çatır top oynuyor.. üstelik bizim gibi Avrupa maçları da oynadılar hatta Roma-Gladbach'lı grubu da lider olarak bitirdiler.. hayret valla..!
Yorum
-
İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnalsporlular saldıracak ama %100 haklısın.Takıma 1,5 senede sistem kuramayan adam savunuluyor.Bahaneleri de bitmiyordu.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüç dört sene önce mahmut irfan desek bırakın şu anadolu futbolcularını denirdi. sahada yürüyen yıldız yok ,adamlar çatır çatır oynuyor, öyle karışık takımlarla karşılarına çıkarsak ezer geçerler malesef.
Neyse alsak büyük bir ihtimalle Sosa bizde olmazdı. Her işte hayır vardır.
Yorum
-
Bizle başaksehir yarışırsak başak şampiyon olur. Fenerle başak yarışırsa dur emri ile fener olur. Geçen yıl başak noldu hatırlayon küme düşme hattındaki takım gibi yalandan oynuyorlardi.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum