Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yedek yok sonra mosorro bile gelip üstünlük kuruyor diyip È™u mosorroyu castroyu neden almadık diyoruz. Maç sıkışınca doğan giriyor.
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      B hafta lig başlıyor umarım bizim için hayırlı olur takımda bir şeylerin değişmesi gerektiğini düşünüyorum iç sahada agresif bir takım dış sahada ise daha oturaklı bir takımla oynamamız lazım
      İlk kadroyu fm de bile göremeyiz.
      2. kadro şeklinde oynarız ama parmak, mikel in yerinde oynar.
      Zaten son hazırlık maçımızda da ideal 11 le başladık.
      Parmak ve mikel in forma rekabeti olacak.

Yorum

• Gadromuz yederli galiba

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Biraz alakasız olacak ama Edwin Cardona boşa çıkmış. Daha önce yazıldı mı bilmiyorum. Ofansın her bölgesinde oynuyor ve asıl mevkisi 10 numara. 27 yaşında daha.
          Geçen sene 17 maç 6 gol 10 assist yapmış meksika liginde. 11 maçta arjanda oynamış 3 gol 1 assist yapmış orada. Bu sene ise 13 maçta 2 gol 1 assist. Herhangi bir sıkıntısı yoksa yararlı olur mu acaba bize ? Her kanadı yedekliyor neredeyse..
          Güncel performans bilgileri Edwin Cardona (Atlético Nacional) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar

fm profili isteyenler için ;

Ayrıca edwin cardonaya nazaran sene sonu carlos eduardo ile anlaşsak daha iyi olur. Sene sonu sözleşmesi bitiyor. Herkesin istediği 8-10 karışımı birisi.

https://www.transfermarkt.com.tr/car...spieler/110078
          Sosa imzalamaz belki, ikisini de alalım
          En son Sandor Clegane tarafından düzenlendi; 15.01.2020, 11:04.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlk kadroyu fm de bile göremeyiz.
            2. kadro şeklinde oynarız ama parmak, mikel in yerinde oynar.
            Zaten son hazırlık maçımızda da ideal 11 le başladık.
            Parmak ve mikel in forma rekabeti olacak.
            Aslında birinci kadroyla çok rahat oynarız sadece Ekuban ve Ndiaye yi sahada çok koşturmak lazım orta sahada oyun bozacaklar gerisi zaden hallolur
            @ okşoholu

Yorum

• Carlos Eduardo'yu geçen dönem alalım demiştim ama bizim yönetim pek böyle adamlarla ilgilenmiyor, Brezilyalılarla yani. Nedense.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Semih GÜL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya herkes yedekleyecek diyor, bizim Sağ kanat oyuncumuz kim ? ne yedeği asıl mevki burası olan bir adam lazım bize
                ---------parmak----sosa
                -------stu-------ndiaye----waka
                ------------------sorloth

Sag kanat Sturridge olur, kanat forvet / 10 numara arasinda dolanir. Parmak ve Ndiaye ile arka taraflari yamalariz.

Sturridge varken, Ömür de donecekken oraya yildiz almazlar. Scout transferi genc ucuz, ilerde para edecek birisi lazim. Yattara gibi. Eger A kalite orta yas ve uzeri biri gelirse orada buyuk kaos cikar, her iki kanadi yedekleyecek genc scout transferi olmali.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Alırsalar bütün dikkati enerjiyi, parayı toplayıp stoper alsınlar. Ön tarafta hiç olmadığı kadar güçlüyüz. Yusuf Sarı, Ekuban, iyileşince Abdülkadir Ömür, Parmak bunlar yedek yani düşünün İnanılmaz iyi değil mi ?

Nwakaeme________Sorloth___________Sturridge
                  ________Mikel_____Sosa______Ndiaye_________

Daha ne olsun ya

Şu takıma gerçekten tartışılmayacak, lider bir stoper alalım o sene bu sene olur artık !
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Bence ilk 11lere Sturridge yazmayın boşuna ilk devre gibi geçecek onun için 2. devre pek fark olmaz sakatlık idman eksikliği arada bie oynar asist gol, ama yola çıkılmaz bunla. Ben sağlam Ekuban'ı yazarım kadroya artık.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Aha da Guilherme olmamış BJK ile!!

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        lider stoperse mevzu lilledeki oyuncuya kıyasla söylüyorum bunu Mamadou Sakho derim bizim aradığımız ilaç.

piyasada bir sürü stoper var ayrı konu ama lider ve ingiliz liginde çalışıyor antreman teknikleri belli müthiş topçu
                        devre arasında altı aylık alırsak ligin anasını bile...

aradığımz ilaç Mamadou Sakho derim

üst düzey tecrübeli bir oyuncu

6 ay kiralayalım

sakatlık problemi varsa tabi bulaşmayalım derim

6 ayı çıkarırsa bilemem tabi

şu tablo korkutuyor tabi

This is the injury history of Mamadou Sakho from Vereinslos. On this page injuries as well as suspensions.

defansta çok sağlam bir adam lazım sakatlık işi sıkıntı sakatlık geçmişi de sıkıntı
                        Abi bağ yaralanması diyor kopmuş mu yeni bağ eklenmiş mi kopmadan anlayamadım. Bağ kopmamissa korkmadan oynar.
                        Y cuales deseos me vas a dar?
                        Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
                        Tuyo será, y tuyo será”

Yorum

• İlk olarak Ömer Keskinsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aha da Guilherme olmamış BJK ile!!

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Guilherme şampiyonluk hamlesi olur Beşiktaş akıllıca davrandı ama finacial fp ye takildilar yusuf şimşek vol 2. ligdeki en iyi skorerlerden 5 gol ve 6 asist. Sağ kanati da yedekleyen bir oyuncu.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• TFF Başkanı Nihat Özdemir, kademeli olarak yabancı futbolcu sayısını düşürmeyi planladıklarını ifade etti.
                            Özdemir, “Biz sicil lisans kurulu kurduk. Orada alınan kararların ve uygulamaların hepsinin arkasında olacağız. Yabancı sayısı sayısı için ilk önce Kulüpler Birliği Başkanı olarak Fikret Orman daha sonra da Mehmet Sepil’den görüş istedik ancak bir dönüş olmadı. Ardından Şenol Güneş’le görüştük. Kendisi bize bir çalışma hazırlıyor. Bu çalışmaya göre bir yol haritası belirleyeceğiz. Kademeli olarak yabancı sayısını düşürmeyi planlıyoruz”

Yerli futbolcular tekrar değerli olacak.

Yorum

• Guilhermeyi biz alabiliriz maliyeti de uygun anladigimiz kadarıyla. Iyi bir rotasyon olur ivanildo onazi ve avdijaj da gittiğinde 3 kişilik yer açılmış olacak

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Stoper artı kelepire guilherme.. gelsin şampiyonluk

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X