Acaba Sakho-Sigurdsson tandemi nasil olurdu?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Orda niye en iyi takımlar almamış mantığı saçma burda anadolu takımlarında nasıl iyi oyuncular varsa orda da olabilir her yerde olabilir kaliteli oyuncular. Yazıcı'dan boşalan şutör oyuncu yerini doldurması açısından önemli.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 03.01.2020, 10:34.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba Sakho-Sigurdsson tandemi nasil olurdu?2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleizlenip alındı ise eyvallah ama devre arasında net transfer yapmak varken kapalı kutu oyuncuyu almak bana makul gelmedi.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
Yorum
-
Yusuftan fizik gücü kötü denmiş de Yusuf’un fizik gücü çok kötüydü. Videolardan anlaşılmasa bile fizik gücü Yusuf’tan iyi duruyor. Uzun pasları da bana colmanı hatırlattı. Şutörlüğü Yusuf’tan iyi değil. Hatta Yusuf’un çok daha iyi. Pas oyununda da Yusuf çok daha önde. Hızı Yusuf’tan iyidir diye düşünüyorum. Çünkü Yusuf’un en büyük eksikliği hızı ve fizik gücü bana göre.
Yorum
-
Grosicki vs. gibi ununu elemiş eleğini asmış oyunculardansa bu tarz trasnferleri çok doğru buluyorum. Muhtemelen 700 800 bin euronun altında bir maaşla oynayacak. Gayet iyi bir yaşta, aldıktan sonra satma fırsatımız var. En önemlisi futbola, başarıya, para kazanmaya aç bir oyuncu. Hiç fena olmayan bir milli takım tecrübesi de var. Fmde mevcut yeteneği 124. Kendi takımın en iyisi. Muhtemelen Bulgar liginde de ilk 3 ilk5'e girer. Bu tarz transferlerden yanayım. Bir de opsiyonlu kiralık olursa kaybetme şansımız hiç yok. Avdijaj vesaire gönderilip Nedelev'i kenarda görmek isterim. Istatistikleri, transfermarkt ve fm profilleri gayet iyi duruyor benim için. Videoyu da beğendim. Birileri de 2 3 maçını izleyip beğendiyse yarın gelsin başlasın#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
Yedekten girip Sörloth'un kafaya orta kesecek adam olarak alınıyordur, Gol kralı yapmaya geliyor
Advijaj Andusic Onazi bir de defanstan bir yabancı gider herhalde.
Boşluğu 2 net 1 yedek adamla dolduracaklar gibi gözüküyor.Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider
Yorum
-
İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuftan fizik gücü kötü denmiş de Yusuf’un fizik gücü çok kötüydü. Videolardan anlaşılmasa bile fizik gücü Yusuf’tan iyi duruyor. Uzun pasları da bana colmanı hatırlattı. Şutörlüğü Yusuf’tan iyi değil. Hatta Yusuf’un çok daha iyi. Pas oyununda da Yusuf çok daha önde. Hızı Yusuf’tan iyidir diye düşünüyorum. Çünkü Yusuf’un en büyük eksikliği hızı ve fizik gücü bana göre.
Topsuz koşudaki hızı ger koşuları kastetmiştim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum