Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Acaba Sakho-Sigurdsson tandemi nasil olurdu?
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• herşeyden önemlısı adamın gözu hep ılerıde tabıkı videoya bakarak dıyorum ama en azından bızdekı andavallar duracagına bu dursun yedekte ama kısa surede kapar formayı o enerjısını verıyor
      ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• Orda niye en iyi takımlar almamış mantığı saçma burda anadolu takımlarında nasıl iyi oyuncular varsa orda da olabilir her yerde olabilir kaliteli oyuncular. Yazıcı'dan boşalan şutör oyuncu yerini doldurması açısından önemli.
        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 03.01.2020, 10:34.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Acaba Sakho-Sigurdsson tandemi nasil olurdu?
          Sakho'yu bilmiyorum ama Ragnar alınır umarım. Şampiyonluğun kilidini açabilir Viking.

Yorum

• Bu nedelev de acayip bir uzun pas yeteneği yok mu.

Nedelev'den Wakaeme ye uzun pas ,waka'dan bir çalım ,Sörlota al da at pası ,Sörlot vurdu ve gol. Bu senaryo çok döner gibi geliyor bana. Allahım çıldırıyorum
            bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              izlenip alındı ise eyvallah ama devre arasında net transfer yapmak varken kapalı kutu oyuncuyu almak bana makul gelmedi.
              Büyük ihtimal takip edilmiştir hatta Hüseyin Hoca'nın isteği olabilir.

Yorum

• Eski futbolcumuz Nesim, Bulgaristan'da menajerlik yapıyordu. Aatif ve Doka'yı o getirmişti. Ulaşıp bilgi alabilsek keşke...
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Yusuftan fizik gücü kötü denmiş de Yusuf’un fizik gücü çok kötüydü. Videolardan anlaşılmasa bile fizik gücü Yusuf’tan iyi duruyor. Uzun pasları da bana colmanı hatırlattı. Şutörlüğü Yusuf’tan iyi değil. Hatta Yusuf’un çok daha iyi. Pas oyununda da Yusuf çok daha önde. Hızı Yusuf’tan iyidir diye düşünüyorum. Çünkü Yusuf’un en büyük eksikliği hızı ve fizik gücü bana göre.

Yorum

• Büyük ihtimalle çok düşük maliyete gelecek adam, ne kaybettirir ki. Sıkışan 1-2 maçta şu sol ayağıyla etki etse yeter.

Yorum

• Talisca'dan, Hulk'dan sonra Nedelev'de ne bileyim zayif kaldi biraz

Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• Grosicki vs. gibi ununu elemiş eleğini asmış oyunculardansa bu tarz trasnferleri çok doğru buluyorum. Muhtemelen 700 800 bin euronun altında bir maaşla oynayacak. Gayet iyi bir yaşta, aldıktan sonra satma fırsatımız var. En önemlisi futbola, başarıya, para kazanmaya aç bir oyuncu. Hiç fena olmayan bir milli takım tecrübesi de var. Fmde mevcut yeteneği 124. Kendi takımın en iyisi. Muhtemelen Bulgar liginde de ilk 3 ilk5'e girer. Bu tarz transferlerden yanayım. Bir de opsiyonlu kiralık olursa kaybetme şansımız hiç yok. Avdijaj vesaire gönderilip Nedelev'i kenarda görmek isterim. Istatistikleri, transfermarkt ve fm profilleri gayet iyi duruyor benim için. Videoyu da beğendim. Birileri de 2 3 maçını izleyip beğendiyse yarın gelsin başlasın ��
                        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Yedekten girip Sörloth'un kafaya orta kesecek adam olarak alınıyordur, Gol kralı yapmaya geliyor
                          Advijaj Andusic Onazi bir de defanstan bir yabancı gider herhalde.
                          Boşluğu 2 net 1 yedek adamla dolduracaklar gibi gözüküyor.
                          Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
                          İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yusuftan fizik gücü kötü denmiş de Yusuf’un fizik gücü çok kötüydü. Videolardan anlaşılmasa bile fizik gücü Yusuf’tan iyi duruyor. Uzun pasları da bana colmanı hatırlattı. Şutörlüğü Yusuf’tan iyi değil. Hatta Yusuf’un çok daha iyi. Pas oyununda da Yusuf çok daha önde. Hızı Yusuf’tan iyidir diye düşünüyorum. Çünkü Yusuf’un en büyük eksikliği hızı ve fizik gücü bana göre.
                            Ben söylemiştim, haklisin aslında tam ifade edememişim.
                            Topsuz koşudaki hızı ger koşuları kastetmiştim.

Yorum

• Nedelev bana hagi yo andiririyor
                              video da cok iyi bir yenetege benziyor
                              ucuz maliyet ise talisca ve hulk gibi transferlerden se bunu tercih ederim
                              basariya paraya ac ve maliyeti dusuk
                              bizi sarsmayacak transfer

Yorum

• Avdijaj-Onazi-İvaildo devre arası yolcu diye düşünüyorum.

Yerlerine de sırasıyla Nedelev-Ndiaye-XXXXX düşünülmüş sanırım. Kağıt üstünde baktığımız zaman tabi Stoper için kim düşünülüyor bilmiyorum ama bariz bir kalite artışı olduğunu söyleyebiliriz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X