Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    N’diaye transferi önemli.

Top sürer, top çalar, vasat üstü top kullanır, pres yapar, şut çeker, rakip ceza sahasında fink atar, agresif oynar.

Şu anki performans durumunu bilmem, barındırmış olduğu tüm bu özellikleri sahaya yansıtır mı onu da bilmem ama bu vasıfları taşıdığını biliyorum.

Geçen sezon gs’de eski formunu aratsa da göstermiş olduğu performans bu lig için yeterliydi.
    Henüz bir netlik yok sanırım transfer ile ilgili.

(UEFA)

Yorum

• Netleşir de takıma katılır inşallah.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• novak ve pereira nın yedekleri yok. ligin 2. yarısı olası bi ceza/sakatlanmada onlar kadar performans verebilecek en az 1 bek oyuncusu şart.

nwakame'ye yedek mutlaka şart.

n'diaye de olursa bence 3 transfer yeterlidir.
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Hoca bence 6 numara, 10 numara, stoper ve kanat istiyor ancak yönetim sadece Ndiaye'yi ve stoper alıp transferi kapatacak

Yorum

• Oyunun her iki yönünü ciğersiz 2 orta saha lazım. Eğer Sturridge'yi kanat forvet oynayacaksak bu şart. Defansa yardım eden yapıda değil çünkü. Orta saha Uzun boylu santraforlara karşı biraz ezilirler fakat lig de sadece yatabare, bajic, demba ba,crivelli (1.84 ama sıçraması pozisyon alması gayet iyi), jerome ve jahovic var. Stopere uzun ve hızlı birisini bulabilirsek adamlara yakın oynarsa bu açık kapanır.

Misal Onazi---Sosa----Ndiaye

Maiga---Sosa---Ndiaye.

yaratıcılık manasında beli bir nebze sıkıntılı olabiliriz. fakat sosa gibi oyun kurucu ve 2 tane ciğersiz ile bu takımda basan sayısı artar. En azından açıklar daha iyi kapanır diye düşünüyorum.
            Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
            çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hoca bence 6 numara, 10 numara, stoper ve kanat istiyor ancak yönetim sadece Ndiaye'yi ve stoper alıp transferi kapatacak
              Bu sefer Hoca'nın isteğini makul seviyede yapacaklardır bence....
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• Pereira'nın sözleşmesi bitiyor, devre arası sağ bek alıp, abdülkadir gelene kadar pereira'yı önde oynatıp orta sahada dinamizm sağlayabiliriz, zaten defansif yönü iyice zayıfladı, 1 taşta 2 kuş..

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hoca başkana falan alınmasın başkan az bile dedi.. otursun düşünsün.. denizli, gs, göztepe toplamda 8 puan kaybettik ünal hocanın tercihleri yüzünden şimdi 40 puanla 2. kim olacak diye düşünüyorduk.. hoca sitem edecekse takıma iyi bir taktisyen ve performans antrenörü almadığı için sitem etmeli...
                  Topladığı puanları hocaya yazma son 9 senenin en çok puanını hocaya yazma kaybedilenleri hocaya yaz. Tanıyorum ben bunu “ dersten iyi not alınca ben aldım kötü not alınca hoca verdi”

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam bu devirde değil 3M Euro, 15 yaşındaki çocuğa 1M TL dahi kimse vermez.
                    Bahsettiğim rakama alınırsa iyi iş olur. Sizin zikrettiğiniz rakamlar uçuk rakamlar.
                    O rakamlar hazır oyuncuya verilir. Riski yüksek isimlere verilmez.
                    Hocam Emre Demir bilinen bir oyuncu. Barselona altyapısında oynadı

Yorum

• şöyle bir oğlan paylaşmışlar. fm profili bizim onaziye benziyor. pek video yok internette.

https://trscouts.com/yaw-ackah/
                      https://www.transfermarkt.com.tr/yaw-ackah/profil/spieler/672933

https://fmdataba.com/tr/20/p/158606/yaw-ackah/

onazinin profili : https://fmdataba.com/tr/20/p/148496/ogenyi-onazi/

buda kıyaslaması

yazılanlar doğru ise. pek video olmadığı için diyorum böyle. bize uygun profilde birisi sanki. dinamik topa basan birisi. 20 yaşında daha. Başarıya aç adamlar da lazım bize.
                      En son CasTo tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 15:00.
                      Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                      çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Devre arası hem 6 numara hem 10 numara transferi bence olmaz.
                        Sosa Mikel gibi önemli oyunculara sahibiz
                        İlerde Sörloht ve Sturridge var ikisi de verimli oynuyor.
                        Sturridge kesilmez adam oynadığı her maçta skora direk etki ediyor.Mevcut durumda 10 numara da Sturridge oynatmak zorundayız.Sağ kanatta oynayamaz Kayserispor maçı baz alarak yorumlamak yanlış Konya maçında sağ kanat otoban oldu Sturridge defansa kadar gelip adam kovalamasını beklemek yanlış olur.

Yorum

• iyi gerçek güçlü bir stoper
                          parmak ın yerine hızlı güçlü fizikli bir oyuncu
                          yeterli
                          abartmaya gerek yok
                          fazla transfer yapıyı bozar
                          ileri bölge zaten çok etkili
                          ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Akıllı hareket etmek lazım. Ligin ikinci yarısının ilk 6 haftasında çok enteresan maçlar var. Havlu atma ihtimalimiz de var, aradan kopup gitme de.
                            There is no spoon...

Yorum

• hocayı tartışmak Trabzonspora ihanettir

hoca etrafında toplanmış bir takım var şu anda hoca giderse bu takım ilk 3 e giremez

sanılanın aksine oyuncuları oyuncu yapan takım olgusu ve hoca şu anda

başkan çok iyi işler yapıyor ve destekliyorum ama saçmalamış net

tek ihtiyaç huzur...

hangi hoca bu kadar sakat verse bu kadar mücadele içinde şikayet etmezdi sizce

Ünal sırtlardan inmemelidir aklınızı başınıza alın

bu kadar salaklık olmaz arkadaş yok artık yahu...
                              çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                              RİLKE

Yorum

• Castro>Sosa
                                Castro>Parmak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X