Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mikeli yollarsan tam aradığın adam asıl mikel aradığınız adam değil sürekli saga sola oynayan hicbir halta yaramayan bir herif ndiaye dikine gidebiliyor takım dikine e hic gidemiyor orta saha problemimizin en başında da bu sorun var zaten sen saga sola paslasacam diye rakip rahatca yerleşiyor senin forvetini kitliyor bence mikel hemen gönderilmelidir.
    Gelde bunu futbol cahillerine anlat. Yok son maçta sahanın en iyisiymiş. Yok pas yüzdesi mükemmelmiş.
    Geriye pas yana pas yapa yapa reyting kasıyor. Birde rakip topçulara asistlerini de unutmamak lazım.

Bizim sistem için hiçte iyi bir oyuncu değil. Belki başka takım için olabilir ama bizi geri çekmekten başka bir iş yapmıyor.
    Onun bizim istediğimiz seviyede ciğersiz olmaması, sahada basmadık yer bırakmayan bir 6 numara olmayışı stoperleri kötü gösteriyor. Modern futbolda 6 numara öyle bir şey ki güvenlik sibobu adeta. Gerektiğinde 8 numaranın arkasını toplayacak. Gerektiğinde savunma yapıp top kaparak stoperlerin yükünü azaltacak.
    Mikelde bunların hiçbri yok maalesef.

Yorum

• Sosa ndiaye önünde carvalho olur.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Hiç kimseyi satma, Ndiaye - Bir Stoper - Birde kiralık bir sol açık al en azından ikinci devre bir umudumuz olur.
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bu takımda Sosa,Mikel, Tony ve Stu 11 oynadığı sürece salak salak puanlar kaybetmeye devam edeceğiz.
          Hem topsuz oyunda felaket hem topla yavaş ve ağır oyuncularla bir yere varamazsın.

Yorum

• İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Olsun diğer Arjantinlimiz de 35 yaşında çakı gibi MaaşAllah. Belki iyi ikili olurlardı.
            Son denizli maçından sonra 35lik çakıya yeşilçam repliği ile seslenelim.

'' Çakı gibi maşallah tırnak çakısı gibi "

Yorum

• Badou Ndiaye stoper de oynar yararlı transfer olacağına inanıyorum..
              En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 21.12.2019, 13:07.
              ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu takımda Sosa,Mikel, Tony ve Stu 11 oynadığı sürece salak salak puanlar kaybetmeye devam edeceğiz.
                Hem topsuz oyunda felaket hem topla yavaş ve ağır oyuncularla bir yere varamazsın.
                Eldeki oyuncular bunlar.
                Onun icin 4 3 3 e donmeliyiz.
                Sosa mikel ve 3. orta saha (bence on libero olmali ndiaye yanlis transfer)
                Alacagimz on libero oyun kurarken stoperleri bek bolgesine cekip kendisi son adam olacak. Oyun boyumuz kisalip en buyuk zaafimiz ortadan kalkacak.

Ileridekilerde 3 forvet seklinde.
                Suan ki taktigimiz 4 2 4 gibi. Ve ortada ki 2 pres yapamayan oyuncular.

Yorum

• 1.3 Milyon euro alacak bizden . Gayet makul bir ücret

Kanga(Şimdilik , prag absürt bi sekilde para istiyor) ve Carvalho isimleri gündemde yok Ünal Karaman Sağ ön ve stoper istiyor . 10 numara icin gorusulen isimler gizli
                  Twitter : @EY61_
                  Youtube : EY61

Yorum

• çok fazla yabancı işine bulaşmamak lazım devre arasında.

bir tane sağlam kaşar bir stoper alalım takım zaten düzelir.
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Ben satılacak ismin Hosseni olacağını düşünüyorum. Son maçlarda oynamamasını, sakatlık vs durumlarını buna yoruyorum. Bence gidecek.

İnşallah yerine çok sağlam bir stoper alınır. İki sene oldu şu sorunu çözemediler. 30 yaş üstü tecrübeli bir ismi bulmak çok zor olmasa gerek.

Yorum

• Mikel icin Ingiltere'den 2 kulupten teklif geliyor iddialari dogruysa, supriz satislardan biri de o olur.

Hosseini Avrupa'da birkac macta baya baya top oynadi, talibi cikar mutlaka.

Satilirsa sasirmam.

Ne kadar inanmasam da, Parmak'in Prag ve Basel maclari piyasa yapmasina yetmistir.

Ona da teklifler gelir.

Eger kanat icin arayis varsa da, Sturridge gonderilir.

Hareketli bir donem gecirecegiz sanki.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Ömür yazıcı rodalega sosa ve onazi bu takımin vazgeçilmezi gibiydi. Sosa da uzatmak istemiyorsa iyi oynamayacaksa takımda herkes gidebilir. Yeni kadro kurup şampiyonluga bile oynayabiliriz çünkü burası sivasin lider olduğu ismi süper ama kendisi dandik lig.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Stoper için ne kadar sevmesem de Lugano, Ramos tarzı hırslı ve çirkef bi adam lazım ya takımı ateşleyecek kimse yok. Adamlıkla, fair playle falan olmuyor bu işler. Hakemin etrafını en son ne zaman 10 kişiyle sardık hatırlamıyorum. Ndiaye ise bana kalırsa fiyasko bir transfer olacak. Bizim aradığımız ihtiyacımız olan tarz bu değil. İnşallah Osmanlıspordaki haline yakın oynar da ben yanılırım.
                            En son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 21.12.2019, 14:18.

Yorum

• N'diaye asker oyuncu. Bize asker oyuncu lazım. Ben olumlu bakıyorum. Zamanında GS'ye gittiği için çoğu kişinin içi cız etti şimdi yalan söylemeyin.

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mikel icin Ingiltere'den 2 kulupten teklif geliyor iddialari dogruysa, supriz satislardan biri de o olur.

Hosseini Avrupa'da birkac macta baya baya top oynadi, talibi cikar mutlaka.

Satilirsa sasirmam.

Ne kadar inanmasam da, Parmak'in Prag ve Basel maclari piyasa yapmasina yetmistir.

Ona da teklifler gelir.

Eger kanat icin arayis varsa da, Sturridge gonderilir.

Hareketli bir donem gecirecegiz sanki.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Gönderilmesini istedigin adamlari haber gibi yazarak paylasmissin, gazeteci olsan iyi ekmek yersin o isten.
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X