Obi satilip mensah alinabilir kayseriden yerini fazlasiyla doldurur mensah devre arasi serbest kalacak muhtemelen alacaklarina karsilik elimizi cabuk tutmak lazim talibi coktur..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sturridge falan gitmeyecek unutun onu . Hoca da yönetimde Stuya inaniyor
Livaja gündemde değil diyen arkadaş kaynağını değistirsin .En son Emirhan Yazıcı tarafından düzenlendi; 25.12.2019, 12:58.Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErol Bulut aslen Trabzonludur. Mutlaka düşünülmelidir.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKamil Grosickiye ne dersiniz ?
Siz böyle yazınca profiline baktım. İngiltere'ye kadar gitmiş. Bu yükseliştir. Başarılı olduğunu söyleyebiliriz.
Nedenine gelince. Öncelikle gidecekleri bilmiyoruz. Gidecekleri bilmediğimiz gibi gideceklerini de bilmiyoruz
Takıma 30 yaş üzerinde topçuları alıp yaş ortalamasını yukarıya çekiyoruz. Kaldı ki proje takım havasını da bitiriyoruz.
Avdijaj gitti diyelim yerine ben yine geleceği olan futbolcu alınmasını istiyorum.
31 yaşındaki futbolcuyu getirerek bu projeye başladığımız yerde verdiğimiz mesajların tersini yapmış oluruz.
Yorum
-
Kuzey candır. Trondsen uzun zamandır listedeydi. Bir oyuncu daha var kuzeyden. Liste geniş. Umarım en hayırlısı olur.
Yorum
-
Pereira Şubat ayında 36 oluyor, sezon sonu için yolarımız ayrılır gibi. Yerine Nazım Sangare hamlesi yapabilsek güzel olur gibi, sözleşmesinin yenilendiğine dair net bir şey yok, bedavaya ayarlamak lazım şimdiden. Nazım Sangare ve gelişim potansiyeli olan Serkan yeterli olur gibi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePereira Şubat ayında 36 oluyor, sezon sonu için yolarımız ayrılır gibi. Yerine Nazım Sangare hamlesi yapabilsek güzel olur gibi, sözleşmesinin yenilendiğine dair net bir şey yok, bedavaya ayarlamak lazım şimdiden. Nazım Sangare ve gelişim potansiyeli olan Serkan yeterli olur gibi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor, Kamil Grosicki ile görüşmeyi gerçekleştirdi. Oyuncuyla ilk görüşme olumlu geçti. Oyuncunun kulübü ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.-salim manav
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum