Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Obi satilip mensah alinabilir kayseriden yerini fazlasiyla doldurur mensah devre arasi serbest kalacak muhtemelen alacaklarina karsilik elimizi cabuk tutmak lazim talibi coktur..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Joao Carvalho, Sigurdsson, Ndiaye belki bir de kanat

Yorum

• Sturridge falan gitmeyecek unutun onu . Hoca da yönetimde Stuya inaniyor

Livaja gündemde değil diyen arkadaş kaynağını değistirsin .
        En son Emirhan Yazıcı tarafından düzenlendi; 25.12.2019, 12:58.
        Twitter : @EY61_
        Youtube : EY61

Yorum

• Kamil Grosickiye ne dersiniz ?
          Twitter : @EY61_
          Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Erol Bulut aslen Trabzonludur. Mutlaka düşünülmelidir.
            Adı Trabzonspor ile yan yana bile gelmemeli

Yorum

• livaja mıdır nedir nasıl beğenirler anlamam çöpün teki

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kamil Grosickiye ne dersiniz ?
                Hayır derim neden? Son dönemdeki performansını bilmiyorum. Sivas'tan sonra da hiç takip etmedim.
                Siz böyle yazınca profiline baktım. İngiltere'ye kadar gitmiş. Bu yükseliştir. Başarılı olduğunu söyleyebiliriz.

Nedenine gelince. Öncelikle gidecekleri bilmiyoruz. Gidecekleri bilmediğimiz gibi gideceklerini de bilmiyoruz
                Takıma 30 yaş üzerinde topçuları alıp yaş ortalamasını yukarıya çekiyoruz. Kaldı ki proje takım havasını da bitiriyoruz.
                Avdijaj gitti diyelim yerine ben yine geleceği olan futbolcu alınmasını istiyorum.
                31 yaşındaki futbolcuyu getirerek bu projeye başladığımız yerde verdiğimiz mesajların tersini yapmış oluruz.

Yorum

• Kuzey candır. Trondsen uzun zamandır listedeydi. Bir oyuncu daha var kuzeyden. Liste geniş. Umarım en hayırlısı olur.
                  Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                  Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Trabzonspor, Kamil Grosicki ile görüşmeyi gerçekleştirdi. Oyuncuyla ilk görüşme olumlu geçti. Oyuncunun kulübü ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.-salim manav

Yorum

• Trabzonspor, Norveç 1. Lig ekiplerinden Rosenborg'da forma giyen Anders Trondsen’i transfer listesine aldı. (61saat)

Yorum

• Başladı sallamasyon transfer haberleri dönemi hayırlı olsun
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Pereira Şubat ayında 36 oluyor, sezon sonu için yolarımız ayrılır gibi. Yerine Nazım Sangare hamlesi yapabilsek güzel olur gibi, sözleşmesinin yenilendiğine dair net bir şey yok, bedavaya ayarlamak lazım şimdiden. Nazım Sangare ve gelişim potansiyeli olan Serkan yeterli olur gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Giorgi Chakvetadze, 25, from Georgia ➤ Watford FC, since 2023 ➤ Attacking Midfield ➤ Market value: €4.50m ➤ * 29.08.1999 in Tiflis, Georgia

şu çocuğu alalım. hem kanatlara hem 10 numaraya alternatif olur.

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Pereira Şubat ayında 36 oluyor, sezon sonu için yolarımız ayrılır gibi. Yerine Nazım Sangare hamlesi yapabilsek güzel olur gibi, sözleşmesinin yenilendiğine dair net bir şey yok, bedavaya ayarlamak lazım şimdiden. Nazım Sangare ve gelişim potansiyeli olan Serkan yeterli olur gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              Nazım iyi bir bek değil
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor, Kamil Grosicki ile görüşmeyi gerçekleştirdi. Oyuncuyla ilk görüşme olumlu geçti. Oyuncunun kulübü ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.-salim manav
                                Grosicki iyi bir oyuncu adam geçebilen hızlı 3.bölgeye giden gayet iyi bir oyuncu da bizim takım nerde bir sacma herif var onu alır gelirler.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X