Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşallah livaja olur. N'diae ve livaja olsa harika iş çıkarmış sayılırız.

Yorum

• ndiaye geldi diyelim
      parmak ile kanga takaslansa
      livaja ve sigurdsonu alsak
      onazi ve ivanildoyu göndersek
      sturridge yi iyi paraya çin e okutsak
      iki kanatta oynayabilen skorer bir açık alsak
      ne güzel olurdu be....

Yorum

• Narsingh pek sarmadı bana inşallah daha iyisi gelir

Yorum

• Erol Bulut aslen Trabzonludur. Mutlaka düşünülmelidir.

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ndiaye geldi diyelim
            parmak ile kanga takaslansa
            livaja ve sigurdsonu alsak
            onazi ve ivanildoyu göndersek
            sturridge yi iyi paraya çin e okutsak
            iki kanatta oynayabilen skorer bir açık alsak
            ne güzel olurdu be....
            tarihde görülmüş şeyler değil

Yorum

• livaja yı bende beğenmiştim fakat forvet ve forvet arkası oynuyor gözüküyor. Sadece bizim maçta izledim onun harici nasıl bilmem. Sizce ihtiyaç var mı bu mevkiye ? Şorlth olmasa neyse derdimde bize 10 numara mevkisinde daha çok basan birisi lazım sanki. Çünkü ne şorlth ne de sturridge basan bir oyuncu değil.

fikir edinmek için maç özetlerimize bakayım dedim. Ömürün sol ayağı sargılı sargılı oynuyor içim gitti Öte yandan gerçekten hızlı atak ediyoruz o dönemde takım daha diri ama orta saha yine yol geçen hanı gibi. Yalnız şu dikkatimi çekti. Sol kanattan ne zaman gelsek Abdulkadir Ömür merkeze,ofans bölgesine kaydırıyor kendini. Boşluğu görüyor oradaki. Sağ taraf ya boş kalıyor yada pereira oluyordu. Şimdiki taktiğe bakıyorum Yusuf sarı yapıştırıyor kendini sağ kanata. Pereira da arkasında beklemek zorunda kalıyor. 2 forvette ileride yan yana olunca sanki 4 kişi aynı çizgide bekliyor, ofans bölgesi bomboş kalıyor gibi oluyor. Futbol yetenek olduğu kadar zeka işi de. Ömür boşluğu görüp kaydırıyor kendini ama Yusuf sarı yapıştırıyor kendini. 10 kişi geçse 11. yi geçmeye çalışıyor Yusuf Sarı.
              En son CasTo tarafından düzenlendi; 25.12.2019, 10:18.
              Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
              çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor'un uzun süredir ilgilendiği bir futbolcu vardı. Stoper. Kendisi farklı bir takımla sözleşme imzaladı. Ocaktan itibaren orada oynayacak. Janti, asabi ve delikanlı bir arkadaştı kendisi. Gelse birçok kişi için kabul edilebilir bir isim olabilirdi.
                ismini bize bahşeder misiniz?

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ismini bize bahşeder misiniz?
                  Cevap için biraz daha ilgi lazım. Birkaç kişinin daha alıntılayıp sorması gerekiyor.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Erol Bulut aslen Trabzonludur. Mutlaka düşünülmelidir.
                    Hani su 96 da bizi yikan ve sonundada delice sevinen erol bulutmu ?
                    Mumkun oldugunca uzak dursun golge etmesin baska ihsan istemem

Yorum

• Kanga ya hoca soguk bakiyormus, Ndiaye, Tecrübeli 1 stoper birde Kanat olacak diye duydum, Ndiaye ve stoper kesin, ama kanat tam kesin degil.

Edit: Öncelik hep EPL

Edit2: Livaja gündemde yokmus, Kanga olmayacak, EPL harici oyunculara bakmayin derim bosuna.
                      En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 25.12.2019, 11:34.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kanga ya hoca soguk bakiyormus, Ndiaye, Tecrübeli 1 stoper birde Kanat olacak diye duydum, Ndiaye ve stoper kesin, ama kanat tam kesin degil.
                        ndiaye alınmışsa, onazi de iyileşti, kanga olmaması mantıklı gibi duruyor şuan için. stoper ivanildo gönderilip yerine mi düşünülüyor acaba. yoksa iranlı mı gidici bilgin varmı?

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ndiaye alınmışsa, onazi de iyileşti, kanga olmaması mantıklı gibi duruyor şuan için. stoper ivanildo gönderilip yerine mi düşünülüyor acaba. yoksa iranlı mı gidici bilgin varmı?
                          Parmak ve Hüsseini nin isteyeni varmis, benim sahsi fikrim, o denilen Kanat, Ndiaye ve iyi bir stoper gelecekse ki diger 2 oyuncuda Epl den Hüsseini ve Parmak da satilabilir.
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• EPL mi sadece yoksa championship de dahil mi? Epl den alacağın adamın kiralık olma ihtimali kuvvetli. Açıkçası kiralık oyunculara çok sıcak bakmıyorum. Tabii sorloth tarzında olursa ıstırırım bile
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Narsingh, lukoki, mensah çok gereksiz transferler olur.
                              Livaja ile Kanga aynı mevkii futbolcusu değil, Livaja 1 mevkii daha önde oynuyor. Kıyaslanması saçma.
                              En son smart tarafından düzenlendi; 25.12.2019, 11:59.

Yorum

• Livaja ve Kanga bizim maçlarda çok iyiydi yalnız Altaylı göbekli Tatos da bizim maçlarda Pirlo gibi oynadı

Bizim maçları ölçü olarak almamak lazım. Savunma anlayışımız o kadar rezalet ki bize karşı oynayanı yıldız yapıyoruz.
                                8. Kuşatma

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X