Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Okay bu yonetim goreve gelir gelmez, sozlesmesindeki serbest kalma maddesini kullanma munasebetiyle, yonetimin bile haberi olmadan gitmedi mi Ispanya'ya ?

Yani kacar gibi.

Hatta hic unutmam, Hayrettin Hacisalihoglu keske bize de soyleseydi Okay gidecegini, biz Ispanya'daki kulubune imza atinca ogrenmeseydik bu durumu da dedi ?

Menajeri Batur Altiparmak varken ve bu yonetim takimin basindayken...

Okay'in geri donme ihtimali % 0.0001 bile degil.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yirtici, basan, savasan, pas yapan, top kaybetmeyen, diri, tempolu, atik, ileriye dönük ortasaha da gelsin ama Dogan, Majid oynayacagina Okay oynasin
      Majid'in son 2 macda oynadigi pozisyon belli, yedigimiz gol sayisi sifir
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Okay' la ilgili yazılanlara çok şaşırıyorum. Ne el frenliğini gördük biz Okay' ın. Takımımız pas yapan takım. Okay da pas trafiğinde çok iyi görev alabilen, insiyatif alabilen bir oyuncuydu.

Özellikle kafayla attığı goller hala gözümün önünde. Onazi' nin kendisini kesemediği, bizim de metiyeler düzdüğümüz bir oyuncumuzdu. Giderken ne kadar ahlanıp vahlandığımızı daha dün gibi hatırlıyorum. Kaç maçtır oynamayan oyuncu milli takımda bir anda nasıl döktürsün (örnek: obi mikel'in bizdeki ilk zamanları)

Yani ben mi acaba hafıza kaybı yaşadım? Yoksa bizi bırakıp gittiği için kin mi besledik bu adama anlamış değilim.

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Skubic alınırsa iş yapar. Sürekli transfer yapabilecek bir mali yapımız yok. Seneye ŞL ye gitsen bile transfere harcayacağın para belli. Kadroyu korumaya bakacaksın önce.

Novak, Sosa kalmalı. Pereira 1 sene daha derse olabilir teknik ekibin raporuna göre. Yoksa skubic çok iyi alternatif.

Sturrige sürekliliği olmadığı için para kazandırıp gidebilir. Devamlılık problemi olmasa müthiş olurdu.

Gençlerden en az 2 tanesini bu sene sonunda kadroya dahil etmemiz gerek.

skubic eski formundan uzak. düşüşte düşüşte olan hiçbir futbolcuyu kulüpten içeri sokmayacaksın.. standardı olan ya da genç yükselen değerleri alacaksın.. benim şahsi fikrim menarjerlerini bağlayıp, ikna edip ( özellikle yurt dışına gitme konusunda oyuncunun yanında olacağımızı, gerekirse serbest kalma maddesi koyacağımızı söyleyerek -sonradan bu maddeyi artırabiliriz; ipler biizm elimizde olmak kaydıyla-) nazım sangare, emre kılıç, mert hakan gibi sözleşmesi bitecek yükselişteki yerli oyuncularla gelecek sene için şimdiden anlaşacaksın.. yabancı sınırlamasının geleceğini düşünürsek bu çok önemli.. fırsat transferlerini bu sene böyle oyunclarla yaparız..

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Okay' la ilgili yazılanlara çok şaşırıyorum. Ne el frenliğini gördük biz Okay' ın. Takımımız pas yapan takım. Okay da pas trafiğinde çok iyi görev alabilen, insiyatif alabilen bir oyuncuydu.

Özellikle kafayla attığı goller hala gözümün önünde. Onazi' nin kendisini kesemediği, bizim de metiyeler düzdüğümüz bir oyuncumuzdu. Giderken ne kadar ahlanıp vahlandığımızı daha dün gibi hatırlıyorum. Kaç maçtır oynamayan oyuncu milli takımda bir anda nasıl döktürsün (örnek: obi mikel'in bizdeki ilk zamanları)

Yani ben mi acaba hafıza kaybı yaşadım? Yoksa bizi bırakıp gittiği için kin mi besledik bu adama anlamış değilim.
            okay efendilikten kaybediyor.

19 yaşında geldi bu takıma geldiğinden beri kadrodan kesik yemeden istikrarlı oynadı. 3 sene boyunca da özellikle ikili mücadele istatistiklerinde hep zirvedeydi ligde. ama her nedense onazi kadar sevilmedi. bizdeyken her hafta yersiz okay eleştirilerine laf ediyordum. Gittiği gün de neden gitti, ihanet etti, ucuza gitti dedi o beğenmeyen adamlar. Şimdi de haksızca eleştiriliyor. Bence de geri gelmesin bu koşullarda, ama bu kadar gömmeye de gerek yok.

Yorum

• Keşke Sturrige almasaydık edilen masraf büyük adam müzmin sakat..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bireysel olarak Okay Mehmet Topal sevdasına kurban gitti bence. O stoperlerin arasına giden oyuncu olmak istemiyordu. Daha çok defansif bir 8 numara oynarken daha faydalıydı. 6 numarada bugün Mikel de oynayamayacak yadırgayacak.

Okay-Mikel-Sosa ortasahası hantal olur. Bu yüzden lüks olur.

Şenol Güneş Okay'ın oynamamasından dolayı çekincelerim vardı demişti muhtemelen Okay da Avrupa şampiyonası için oynamak istiyor. Fb, Gs, Bjk hiçbirinde ilk 11 başlayamaz. Bizde de bir ihtiyaç var ama o Okay değil. Daha dinamik bir isim.

Okay'ın gidişi başından kaşarlık. Paranın epeyi de Kayseri'ye gitmişti. Stoperleri 3lemeye başladıktan sonra evet el freniydi ama onu bu tarza evirmemeleri lazımdı.

Gelse fiyat performans oranı iyiyse iyi olur ama ilk 11 için gerekli olan transfer değil.
                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Ortasahaya Okay mı olur Ndiaye mı olur bilmem ama mutlaka 1/2 kişi almamız lazım.

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bireysel olarak Okay Mehmet Topal sevdasına kurban gitti bence. O stoperlerin arasına giden oyuncu olmak istemiyordu. Daha çok defansif bir 8 numara oynarken daha faydalıydı. 6 numarada bugün Mikel de oynayamayacak yadırgayacak.

Okay-Mikel-Sosa ortasahası hantal olur. Bu yüzden lüks olur.

Şenol Güneş Okay'ın oynamamasından dolayı çekincelerim vardı demişti muhtemelen Okay da Avrupa şampiyonası için oynamak istiyor. Fb, Gs, Bjk hiçbirinde ilk 11 başlayamaz. Bizde de bir ihtiyaç var ama o Okay değil. Daha dinamik bir isim.

Okay'ın gidişi başından kaşarlık. Paranın epeyi de Kayseri'ye gitmişti. Stoperleri 3lemeye başladıktan sonra evet el freniydi ama onu bu tarza evirmemeleri lazımdı.

Gelse fiyat performans oranı iyiyse iyi olur ama ilk 11 için gerekli olan transfer değil.
                    Ersun'un işleri işte. Okay-Onazi gayet iyiydiler, Onazi'nin bir tık iyisi alınsa iyi olur dedik gidip Kucka'yı getirdiler. Üstüne Topal gibi iki yönlü oyuncuyu stoperin arasına giren yeteneksiz Topal rolüne evirdi. Şimdi yapıştı üstüne milli takımda bile öyle oynatıyorlar adamı.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• Elimizde Okayın daha üst modeli Mikel var iken Okayı ne yapacağız.Ortasaha düzenimiz belli.Transfer gelmezse eğer ortasaha düzenimiz Mikel,Sosa ve Parmak olarak devam edecek.Okayın bu düzende as oyuncu olarak oynaması mümkün değil çünkü sistemi bozar.Yedek oturtursak ise sorun yaşatır çünkü adam oynayamadığı için ayrılmak istiyor.Okaya ihtiyacımız yok.Alternatif olarak gelecek isimler farklı profilde adamlar olmalı ve yedek kalmayı sorun edecek isimler almamalıyız.

Transferde hedefimiz Lemina,Colman vb. box to box isimler olabilir çünkü bu tür oyuncular hem 6 hem de 8 gibi hatta çok zor da kalınırsa 10 numara olarak bile kullanılabilirler.Okay gibi statik bir 6 numara bize lazım değil.Gs alır falan diyorlar da Gs de daha üst modelde Nzonzi var.Gs de Okaya ilk 11 de yer açamaz.

Yorum

• Serkan Asanın tabiki pozitif(hız,dayanıklılık,mücadele) özellikleri var ileride daha da iyi bir seviyeye çıkıp alternatif olarak katkı sağlayabilir ama bek dediğin kesinlikle Portekizli olacak.Sağ bek alacaksak kesinlikle Portekizli bir oyuncu olmalı.Kafayı buna taktım ben artık.

Portekizli beklerin hem teknik kapasitesi hem de oyun görüşü gerçekten iyi oluyor.Pereira tek başına takım gibi,sağ kanatta makine gibi çalışıyor,topla dribbling ve adam eksiltme,sürekli verkaçlarla oyun kurucu görev üstlenmesi vb. çok önemli detaylar.

Yorum

• Portekizli beklerin hem teknik kapasitesi hem de oyun görüşü gerçekten iyi oluyor.Pereira tek başına takım gibi,sağ kanatta makine gibi çalışıyor,topla dribbling ve adam eksiltme,sürekli verkaçlarla oyun kurucu görev üstlenmesi vb. çok önemli detaylar.[/QUOTE]

soaresin sözlemesi bitiyor hemen alınmalı.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Okay hakkında şurada edilen kötü sözleri görünce cidden afalladım. Ve hatta güldüm(!)
                            Bu çocuk bizden transfer olurken İstanbul üçüzleri almak için ağızlarının suyu akıyordu. Bütçeleri yetmedi.
                            Okay, bu takımda muazzam bir performans göstererek Avrupa'ya gitti. Bazı arkadaşlarımız unuttu sanırım.
                            Okay, bu takımdan gitmeden önce hava topu, top kesme/kazanma istatistikleri zirvede idi. Unuttunuz sanırım.
                            Şimdi çocuk takımında forma giymiyor diye arkasından sallamak gerçekleri eğip bükmeye benziyor.

Her neyse, Okay bu takıma faydalı olur mu? Okay aradığımız oyuncu mu? Bunu konuşalım.
                            Bence Okay bu takıma gelirse faydalı olur. Özellikle sezon başında yol geçen hanı olan orta sahamızı tutardı.
                            Okay ve önünde Mikel, Sosa ile oynarsak defansif olarak güçlü bir orta saha olur. Ama handikapları da var.
                            Böyle bir orta saha yeterince dinamik olmayabilir. Ama geçen haftaki Hoseini'li orta sahadan dinamik olacağı net!
                            Ben böyle bir orta saha kurar mıydım? Kurardım. Mesela zorlu Avrupa ve Derbi maçlarda oldukça kuvvetli olurdu.
                            Ama ilk tercihim böyle bir orta saha olmazdı. Ben orada daha dinamik, hareketli ve basan bir oyuncu isterdim.
                            Onazi bu işleri iyi yapıyor. Ama ''PAS'' sorunu var. Ayrıca yerini kaybediyor. Bu bölgeye Onazi'den iyisini isterdim.

Burada Okay'ı konuşuyoruz ama illa 6 numara almak zorunda değiliz. 8/10 numara tarzı da olabilir.
                            Zira takımda Sosa dışında 10 numara yok. Tamam A.Ömür dönünce o eksik giderilecek ama şuan eksik var.
                            Kısacası benim devre arasında ilk tercihim 10 numara olurdu. Ama Okay'a da asla hayır demem.
                            Totale baktığımız zaman takımında forma giyemeyen bir Okay var. Uygun bedele alınır veya kiralanırsa olur.
                            Bazı arkadaşlarımız dediği gibi Okay gelirse takım kötü olmaz. Bilakis bazı eksiklerimizi de gideririz.
                            Biz bu takımda yeri geliyor Doğan'ı oynatıyoruz. Okay mı sorun olacak?!

Yorum

• Anthony nwakaeme 'nin veliahtını yazıyim, gol vuruş becerisini çok yüksek, teknik iyi, üstelik genç, Avdijaj ve Andusisç' i yollayıp muhakkak bu adam alınmalı, Yoane Wissa...

Yorum

• Nazim Sangare'yi ara transferde veya sene sonunda kapmak lazim.
                                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X