İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle..................uğurcan......................
JP.......ivanildo.....husseini......novak
.............sosa......mikel...................
abduş..........sturidge.........nwakame
...................sörloth.......................
efsane kadro oldu.
sadece stopere daha tecrübeli biri gerekli olabilir.
ortasahada da mikelin performansına bağlıyız.
yedekte de ekuban - yusuf - avdijaj - onazi - doğan - parmak - kamil - hüseyin - campi - arda gibi isimler yeterli olur.
ama abduş - onazi - ekubanın ne zaman döneceği meçhul belki devre arası belki daha da sonra..
o yüzden bize devre arası direk 11 oynayabilecek 1 stoper ve 1 kanat alınmalı. tabi unutmadan bir de iki bek pozisyonunu birden yedekleyebilecek birisi.
Sturridge ve Wakanın tempolarının ve savunmaya katkılarının da düşük olduğu göz önüne alınırsa defansif anlamda çok daha büyük sıkıntılar yaşanabilir.Sol kanadı zaten Novak tek başına savunuyor,merkezi de sadece Mikel ve Sosa savunursa çok ciddi sorunlar yaşanabilir.
Denemeden tabiki ne kadar konuşursak konuşalım neler olacağını bilemeyiz.Zaman bize birçok şeyi gösterecek.Keşke Ekuban ve Ömür de sakat olmasaydı o zaman çok daha farklı ve güçlü kadrolar çıkarabilirdik ve rotasyonda da çok rahat olabilirdik.En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 20.10.2019, 11:05.
Yorum
-
Uğurcan'a eğer 14 milyonluk teklif varsa satarım. Satmam diyenler neden böyle düşünüyor anlamadım. Çok iyi para.. Yönetim inşaalah satmayarak hata yapmaz.
Satılmalıysa neden?
Çünkü özellikle Süperlig'de bir kaleciden kazanacağın max. tutar budur.
Arkada bekleyen Erce ve Arda var.
Avrupa'ya futbolcu ihraç ederek ekol olma yolunda ilerler aynı zamanda ekonomiyi biraz daha düzeltiriz.En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 20.10.2019, 11:14.
Yorum
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan'a eğer 14 milyonluk teklif varsa satarım. Satmam diyenler neden böyle düşünüyor anlamadım. Çok iyi para.. Yönetim inşaalah satmayarak hata yapmaz.
Satılmalıysa neden?
Avrupa'ya futbolcu ihraç ederek ekol olma yolunda ilerler aynı zamanda ekonomiyi biraz daha düzeltiriz.
Athletic Bilbaonun 25 yaşında ki kaleci Kepa Arrizabalaga bu sezonun başında 80 milyon euro karşılığında Chelseaye gitti.
Uğurcanın hala eksikleri var ama kendisini sürekli geliştiriyor.14 milyon euro iyi bir para falan değil.Uğurcanın refleksleri iyi,yan toplarda iyi,çabukluğu iyi.Birçok olumlu özelliği var.Yaşı daha 23.En az 20 milyon euro eder.
Yorum
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan'a eğer 14 milyonluk teklif varsa satarım. Satmam diyenler neden böyle düşünüyor anlamadım. Çok iyi para.. Yönetim inşaalah satmayarak hata yapmaz.
Satılmalıysa neden?
Avrupa'ya futbolcu ihraç ederek ekol olma yolunda ilerler aynı zamanda ekonomiyi biraz daha düzeltiriz.
Yorum
-
Uğur için 14m euro az bana göre. Modern futbolda kaleci de olması gereken tüm özellikler uğurda var. Sadece biraz daha geliştirmesi lazım. Özellikle biraz fazla açılıyor kaleden. Artık kalecilere sadece top kurtarıyor mu şu bu diye bakmıyorlar. Oyuna topu nasıl sokuyor nasıl oyun kuruyor diye bakıyorlar. Uğur biraz daha üstüne koyarsa 20yi rahat zorlar..
Mesela Arda refleks olarak bana göre uğurdan daha iyi kaleci. fakat Arda inanılmaz ağır. Topa uçmaya mecali yok gibi. topu oyuna sokması ağır. Bunları atlatıyorsa uğurdan daha iyi kaleci olur..Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
uğurcanı 35 ten aşağıya satan aptaldır.. uğurcan istanbul takımlarında oynasaydı değeri şu an en az 15 milyon euro dur.. biz transfermarkette de ülkenin zencisiyiz malaesef uğurun gerçek market değeri en az 13 milyon euro olmalıydı.. oblak vari bir kaleci uğur adamlar onu boşuna izlemiyor teklifleri de oblak oluşundan müthiş potansiyeli var.. defansımız iyi olsa ancak şimdiye kadar 5 gol yerdi avrupa ve türkiyede .. ama defans bloğu takım bloğu zayıf.. tek eksiği yan top çkışları ve libero çıkışları neden toplara çıkmıyor anlamıyorum...
Yorum
-
uğurcan için 14-15 iyi para bence ama aceleye gerek yok.
türkiye liginin ederi bu arkadaşlar en iyiler bile 20 üzerine zor gider bu ligde. almanya hollanda fransa portekiz değiliz. oralarda oynasa şuan uğurcan 30 milyon ederdi
yusufu gördük mesela adam takımında top oynayamıyor milli takıma giremiyor.
takımımız için çok önemli bir futbolcuydu doğru ama gitti satışından iyi bile kazandık bence..
o yüzden çok fazla elde bekletmek anlamsız 2-3 sezon iyi performans gösterdi mi yolla gitsin.
uğurcanın gerçi en az 1-2 sene daha kalması lazım bence erken şuan.
hem de takım için kalecilerde istikrar şart çünkü kaleciler tutmaz pek tuttumu hiç bir takım 8-10 seneden aşağı bırakmaz bizim şansımıza onurdan sonra uğurcanın gelmesi oldu.
yoksa normalde en kötü 2-3 sene kaleci arardık. o yüzden satılması için erken en az 2 sene daha kalsın sonra 15 e satılabilir.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
seneye 10 numara düşünüyorsak ya da devre arası josip ilicic tam bizim aradıığmız adam. kanga veya ilicic alınabilir sözleşmesi bitiyor.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseneye 10 numara düşünüyorsak ya da devre arası josip ilicic tam bizim aradıığmız adam. kanga veya ilicic alınabilir sözleşmesi bitiyor.
En mantıklısı Kanga.Teknik kapasitesi,oyun görüşü,fizik kapasitesi falan iyi.Şut tehditi var.Ortasahaya çok ciddi katkı sağlar.
Yorum
-
Hakan mert, Emre Kılınç falan bunlar boş isimler. Kerem ya da Behlül hafiften süre alsın ikinci devre katkı verirler. Ya da transfer etmeye değer bir oyuncu alınsın. İlicic'i hem vermezler hem maaşı bizi aşar, alabileceğimiz bir oyuncu değil kesinlikle. Yunus Mallı'nın adını gördüm 1-2 yerde o da iş yapmaz. Kanga bunlardan net daha iyidir ki onu da çok istemem.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum