Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geldi mi sturridge?..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aston Villa'lılar habüre Sturridge konuşuyor twitterda. Aldıracaklar sonunda adamı.
      6 hata ceza aldı deniliyor ingiltere. Riske girip almaz ingiliz klüpleri bence.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• Lille demek nicolas pepeden ibaretti.Bu kadroyla en fazla 7.felan olur.Hep dedim Yusuf daha iyi takımlara giderdi diye.

Yorum

• bizim futbol göze hoş gelıyor .
          kötü oynadıgımız yerler defansın hataları ve ortasahanın yolgecen hanı oldugu kısımlar .
          Onun dısında top bizdeyken basdonduren paslasmalar yapabılıyoruz . cek videosunu bilmeyene barça diye yuttur .
          dun gs macını ızledım .
          bugun rıze macını izledim,
          şimdi lille macını ızlıyorum .
          hiçbirinde bizim maclardaki o zevk veren futbol yok .
          En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 17.08.2019, 21:29.
          61

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lille demek nicolas pepeden ibaretti.Bu kadroyla en fazla 7.felan olur.Hep dedim Yusuf daha iyi takımlara giderdi diye.
            Rakibi 15. olmuş geçen sene, bu Lille CL'de sonuncu olur gerçekten iyi değiller.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• yusuf'un lille takımının temposuna alışması 5-6 hafta daha alır bence. bu haftalara bir iki spektaküler gol sığdırırsa kadrodaki yeri tartışılmaz en azından.

amiens takımı da ilginç takım olmuş. kakuta, akolo, ghoddos... akolo'ya sion'dayken gıpta ediyordum, bundesliga yaramamış gibi pek.
              İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
              ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• 2 pas yapamiyor lille.
                Yusuf lille e fazla. Takim yusufa guvendikce takimin lideri olacaktir.

Yorum

• Yusuf al ver yapma peşinde ama Lille başka oyun oynuyor.

Yorum

• Bizimki hic riske girmeden al gulum ver gulum oynuyor. Aldigi topu yana aciyor, hucum presine de dostlar alisveriste gorsun dercesine katiliyor.

Gerci mac da cok sikici. Bir Nwakaeme, Sosa, Omur olsa da izlesek.
                    Yahsi Bati 51:28

Yorum

• yusuf için lille maçını izleyelim dedik valla bizim 2. lig daha heyecanlı
                      güzelim city maçını bıraktık bu maç için
                      neyse city maçının acısını trabzonumun maçıyla telafi ederiz
                      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Ey gidi yusuf... gittin oraya bak orada da ince ince doğruyorlar

Yorum

• Valla bizim pas oyunumuz Avrupa'da çoğu takımdan yukarıda, kontra atak oynuyorlar hala yıl olmuş 2019. 100 m koşucusu doldurmuşlar takıma. Avrupa futbolu üst düzey takımlar hariç garip bir durumda. Teknikten ziyade atletik oyuncular oynatıyorlar.
                          En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 17.08.2019, 21:35.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2 pas yapamiyor lille.
                            Yusuf lille e fazla. Takim yusufa guvendikce takimin lideri olacaktir.
                            Aynısını düşündüm pas yapmak istiyor yusuf ama lille hep topu havalandırıyo başka şeyler yapıyor top oynamak dışında

Yorum

• lille takımının iq ortalaması 60 falan yusufu saymazsak.

bunlar nasıl 2. olmuş, anca at gibi koşuyorlar.

Yorum

• Kolo Toure hikayesine benzedi.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X