Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdiden devre arası için kiralık oyuncu bakılmalı. Sol bek ve 10 numara/kanat oynayabilecek oyuncu lazım.
    Büyük liglerde forma şansı bulamayan yetenekli oyuncuları yarım dönem kiralamak şu an en makul hamle gibi.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Devre arası için öncelik sol bek alternatifi.

Göbek veya ileri uç için ihtiyaç yok. Abdülkadir ne zaman dönecek tam belli değil ve 10 numara oynatacağımız maçlar için de ihtiyaç var ikili orta saha işini denedik fena patladı. Kanatta da oynayabilen 10 numara tarzı bir oyuncu iki bölgeyi de götürür.

Aslında bana kalsa 1 tane elimizdeki tüm stoperlerden iyi bir stoper isterdim ama 4 tane adam varken hayatta almazlar. Gerçi eldekiler de çok kötü değil zaten.

Ortada da oynayabilen bir kanat(Aleksic gibi)
      Sol bek
      2 transfer yeterlidir.

Yorum

• sturirdge olsun obi olsun ileride takımımızda teknik direktör olarak yapmasını isterim. bosingwayı da unutmayalım. boside her zaman bu külüpte antrenörlük yapabilir. bir aidiyetlik var.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Kalede sıkıntı yok.

Stoperde Hüseyin,Hosseini,İvanildo ve Campi var doğal olarak yeni bir stoper alınmaz.

Kamil her iki beki de yedeklediği için bek de alacaklarını sanmıyorum,maliyeti düşük savaşçı bir sol bek olursa bir ihtimal alınabilir.

Önlibero da Mikel,Doğan ve Onazi var o bölgeye de oyuncu alınmaz.

Merkezde Sosa ve Parmak var,bu arkadaşlara mutlaka iyi bir alternatif lazım bunun için de Kanganın en doğru tercih olacağını düşünüyorum.Kanga birçok sistemde(4-3-3,4-2-3-1 vb.) kullanılabilir.Sosa ve Parmak sürekli dinlenmeden oynarlarsa ipler bir yerde kopabilir,yorgunlukla bir yere kadar gideriz dolayısıyla ortasahaya kaliteli bir oyuncu transferi şart.

Kanatlar için de iyi bir alternatif şart.Yusuf Sarı ve Donis Advijaj yetersiz.İngiltereden veya diğer büyük liglerden Ekuban vb. bir isim bulup alabilirsek iyi olur.

İleri uçta Sturridge,Sorloth ve Ekuban var.Bu bölgeye transfer gerekli değil.

Sonuç olarak ; maliyeti uygun bir sol bek,8-10 karışımı bir ortasaha oyuncusu ve her iki kanatta da oynayabilecek bir kanat oyuncusu alabilirsek bu sezon şampiyonluğun en büyük favorisi oluruz.Büyük ligler çok iyi taranmalı,kiralanabilecek oyuncuların listesi çıkarılmalı.Devre arası kaliteli takviyelere kesinlikle ihtiyacımız var.Geçen sezon şampiyonluğun en büyük favorilerinden biriydik ancak yorgunluktan ve alternatiflerin kalitesinin düşük olmasından ötürü şampiyon olamadık.Mikel ve Sturridge gibi isimlerde form tutmaya başladılar yavaş yavaş.Bek,ortasaha ve kanat rotasyonuna birkaç iyi isim ekleyebilirsek sezonun ikinci yarısı bizim için mükemmel bir şekilde geçebilir.

Yorum

• Olur da ilk yarıyı lider ya da liderin 1-2 puan gerisinde bitirirsek.. Trabzon'un zengin iş adamları eli taşın altına koyup şu takıma , şampiyonluk baskısını kaldırabilecek, takımın gücüne güç katacak, çok iyi bir 10 numara almalı...
            Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• teknik heyete tecrübeli eski yıldızlarımızı kazandırmak lazım.bosingwa gibi adamlar ileride bizim takımı çalıştırabilmeli. o zaman evrensel bir futbol oynayabiliriz.
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Gelecek vadeden bek bulmamız lazım. Pereira yaşlanıyor bir sakatlansa oyunumuz felç oluyor resmen. Yedek sol açık da ilave olarak almamız lazım.
                Biz dar sokaklarında
                Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Ekuban, Sturridge hazır olursa ve Onazi de sağlam dönerse transfere gerek olmaz. Sezon sonunu beklemek lazım.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• ek olarak hala novak ile sözleşme imzalanmadı.. haber de yok..
                    Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                    çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• sağ bek için biraz maliyetli ama rahat 4-5 sene sıkıntı cekmeyiz. çok güzel orta kesiyor. canerin sağ ayaklısı. az alkmar a gitmeden önce çok beğeniyordum gündemimize de girmişti..
                      Jonas Svensson, 32, Norveç ➤ Beşiktaş JK, 2023'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 1.50 mil. € ➤ * 6 Mar 1993, Verdal, Norveç

En son CasTo tarafından düzenlendi; 09.10.2019, 12:46.
                      Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                      çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Kanga nın sözleşmesi Haziran 2020 de bitiyor. Uygun fiyata alınabilir ve birçok derdimize çare olur.

Tek Kanga gelse sakatların düzelmesiyle birlikte şampiyon oluruz. TFF, Şikelobisi, Digütürk, Hakemlere rağmen şampiyon oluruz.
                        TRABZONSPOR.

Yorum

• 4 2 3 1 mi 4 3 3 mü buna karar verip buna göre takviye yapmamız lazım.

Yorum

• aaron meijers sol beke çok iyi olur düşük maliyetli inanılmaz bir saha görüşü var. iyi assit yapar. 500 bin civarı bonservisi var. futbolunun son demleri 31 yaş ama tecrübesiyle iyi yedekler ...

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ekuban, Sturridge hazır olursa ve Onazi de sağlam dönerse transfere gerek olmaz. Sezon sonunu beklemek lazım.
                              Kesinlikle katılmıyorum.Orta alanda defansif ortasaha olarak Onazi,Doğan ve Mikel var ama hücuma dönük ortasaha olarak sadece Sosa ve Parmak var.Orta alanda ki diziliş 4-3-3 dizilişi.Mikelin önünde sağ içte Sosa,sol içte Parmak var.

Sosa ve Parmakı yedekleyebilecek 8-10 karışımı bir oyuncu kesinlikle şart.Mikeli dinlendirme şansın var en kötü ikinci yarılarda dakika 60 civarı oyundan alabilirsin ya da direkt 90 dakika dinlendirip yerine Onaziyi veya Doğanı kullanabilirsin.

Parmak ve Sosayı ise dinlendiremiyoruz.Sosanın oyun kurucu rolü,duran top kullanma becerisi ve kilit pasları var dolayısıyla yerine idare edecek bir oyuncu bile bulmak zor.Parmak ise eksikleri olsa bile devamlı dikine top taşıyan bir isim onun da yerine koyabilecek bir isim şuan için yok.

Daha önceden de ifade ettiğim gibi 8-10 karışımı iyi bir ortasaha oyuncusu transferi kesinlikle şart.

Yorum

• Gelecek yaz Melnjak'in sozlesmesi bitiyomus.. bi yoklasakmi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X