Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bjk bile şu kadrosuyla oyununu kabul ettirebiliyor. Biz daha ne oynadığımızı çözemedik 7 maç oldu. Ünal hocanın bir an önce kendini toparlayıp şu takıma bir oyun şablonu yerleştirmeli.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bjk ın rize maçının ilk yarısını izledim, ben avcıyla fazla gitmezler dedim ama adam gelir gelmez dokundu takıma, eğer sabrederseler bjk nin önü açık. Bizim oynadığımız oyunu görünce de deliriyorum.
      Topu geri kazanma rekoru kırdılar.. sistem oturtmaya çalışıyorlar.. bizim sorunumuz daha önce de yazdım takım taktik yok.. her maç sonrası helal olsun koçlarıma aferin aslanlar alkışlayalım bu arkadaşları.. sosa'yı waka'yı çok koşturmak marifet değil adamın mecali kalmadı topu aşırmaya.. neyse.. olacağına varıyor.. akıllanmayan koskoca bir camia.. en azından bir premier lig maç özeti filan da mı izlemiyorlar.. gol nedir savunma nedir taktik nedir.. 2 hafta sonraki maçta bakalım göreceğiz takım ne halde.. her maç gol yiyoruz..

Günümüz dünyasında veri denen bir şey var..

Umalım da Avdijaj'dan canavar çıksın, Struddige sakatlık yaşamasın, Kamil Ahmet zaten her zaman sakat orası muamma, Mikel form tutmalı, Novak da sakatlanmamalı vs. bir sürü şarta bağlı başarımız..

Hele 16 transfer yapan bir takım nasıl bu hale düşüyor onu hiç anlamıyorum

Falcao-Babel-Feghouli-Lemina-Seri-Nzonzi'ye çöp yazacaklar arkadaşlar var burada..

Yıllardır batacak istanbul takımları.. her sene başında onlar çok kötü biz çok iyiyiz..
      En son LittleFinger tarafından düzenlendi; 02.09.2019, 23:03.
      Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
      Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Bizim şampiyonluk hayali bekletisi kurmamamiz lazım..GS ve FB kadroları kat kat üstün seneye sabredip hedef koymak lazım..ha Yusuf gibi yine birilerini satarsan çok bekleriz. Yusuf un eksikliği çok çok belli oluyor bunu gördük. Ha 2. Yarıya kadar puan farklı açılmaz ise herşey farklı olabilir. Onazi nezaman tam hazır olur

Yorum

• Hangi sosyal medyaya baksam gs transferleri, falcao bilmem ne. Adamların kum gibi taraftarı aq nasıl aynı sartta mücadele edicez. Bizim acilen kulup olarak sosyal medyada örgütlenmemiz lazım. Kafadan 1-0 yenigiz biz. Algı olusturamıyoruz

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Topu geri kazanma rekoru kırdılar.. sistem oturtmaya çalışıyorlar.. bizim sorunumuz daha önce de yazdım takım taktik yok.. her maç sonrası helal olsun koçlarıma aferin aslanlar alkışlayalım bu arkadaşları.. sosa'yı waka'yı çok koşturmak marifet değil adamın mecali kalmadı topu aşırmaya.. neyse.. olacağına varıyor.. akıllanmayan koskoca bir camia.. en azından bir premier lig maç özeti filan da mı izlemiyorlar.. gol nedir savunma nedir taktik nedir.. 2 hafta sonraki maçta bakalım göreceğiz takım ne halde.. her maç gol yiyoruz..

Günümüz dünyasında veri denen bir şey var..

Umalım da Avdijaj'dan canavar çıksın, Struddige sakatlık yaşamasın, Kamil Ahmet zaten her zaman sakat orası muamma, Mikel form tutmalı, Novak da sakatlanmamalı vs. bir sürü şarta bağlı başarımız..

Hele 16 transfer yapan bir takım nasıl bu hale düşüyor onu hiç anlamıyorum
            Sistemsiz bir transfer dönemi geçirince böyle oluyor maalesef boşluklarımızı hala dolduramadık hep eksik birşeyler kalır zaten...
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Herkesin bildigi birkaç şeyi hatırlatayım.

3 İstanbul takımı neden çok transfer yapar.

bu dönen şişkin para hacminden herkes! faydalansın diye.

herkesin faydalandığı sistem çökmemelidir.

Şampiyon oluruz da bu sebepten oldurtmazlar.

Konu bu kadar futbol dışıdır.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              İşte biz de bu sene kadroya eksik mevkilerin nwakaemelerini bulup ekleseydik, yusufu kaybetmeseydik onlar kadar para harcamayıp şampiyonluk yarışında en önde olurduk.
              Son yıllarda en yüksek şampiyonluk şansını bu sene olarak görüyordum. Ama maalesef sturridge'den sonra bekler yedeklenmeyip, salt iyi savunma yapan bir 6 numara almadığımız için umudumu kaybettim.
              Bu orta saha kim ne derse desin Parmak ile olmayacak. Hücum olarak tatmin olacağız ama hep baskı yiyeceğiz, top çalan,kontraya çıkartan bir önlibero arayacağız, orta sahamız hızlı geçilecek, çok gol atıp çok gol yiyeceğiz.
              Ama bunları hep stoperlerden bileceğiz. İşi anlayan aslında 6 numara eksikliğinden dem vuracak.
              Daha sonradan ara transferde eksiklerimizi kapattığımızda "Ahhh keşke bu kadar çok puan kaybetmeseydik" diye eski maçlara yanacağız

Yorum

• Bjk'den bu sezon bir cacık olmaz onu geçin. Kontracı orta sıra kanatları var ellerinde hep. Diğer ikisinin kadrolarından da pek çekinmezdim şu orta alan boş olmasa. 55 dakika kaldı ve Wanyama halen daha imzalamamış kimseyle. 1 tek onu alsak bile ilk 11 olarak ligin en iyi kadrosu bizde olur. Rotasyon, sakatlık falan onlar ayrı.

Yorum

• Şunu da söyleyim çok bariz belli oluyor bu. Geçen senenin üzerine koyamamiz gerekirken gerisine düştük. Kimse ligin başı falan demesin birsuru maç oynadık. İstanbul takımları bayağı bir para harcadı zor baş ederiz. Yedekler de adam akıllı güvenilir kimse yok. Roda ve Yusuf kalsaydı ve onazi de dönünce ozaman işte en büyük adaydı. Roda ve Yusuf takıma abartısız % 30 katkı veriyordu belkide az dedim.

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kimse tepki göstermsin adam gibi yanıldığımı söylesin yada itiraz etsin..bence takım geçen seneki takımın çok daha gerisine düşmüştür..Yusuf ve Roda gibi 2 kalite kaybedilmiş yerine resmen çöpler doldurulmuştur..Stridge hakkında bişey diyemiyorum,umarım eski haline yakın bir form tutar...sırf ismi meşhur diye adam transfer etmek doğru değil,son durumunu görmek gerekirdi..tabi ki sonuna kadar destek ama vaziyet bana bu türlü görünüyor
                    Okuyordum yazdığınız yorumu, “çöp” ifadesini görünce bıraktım okumayı.

Ne gerek var ya bu kelimeyi kullanmaya?

Yetersiz, bizim takıma uymaz gibi ifadeler kullansanız olmaz mı?

Herkesten rica ediyorum.

Gerek yok bu tarz kelimelere.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Eleştirilere de 2 hafta ara vermek de yarar var ama.. UEFA grupları 2 deplasman 3 maç 5 puan.. rakiplerin hepsi puan kaybı yaşadı.. geçen senelere göre kağıt üzerinde daha başarılı bir sezon.. benim her zaman eleştirdiğim ise sahada oynanan oyun ve planlamadaki akılsızlıklar.. bilmiyoruz tabii belki de U19'dan birilerini alıp koyacaklar onları izleyeceğiz..
                      Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                      Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• taylan antalyalı da g.saraayla anlaşmış

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bjk ın rize maçının ilk yarısını izledim, ben avcıyla fazla gitmezler dedim ama adam gelir gelmez dokundu takıma, eğer sabrederseler bjk nin önü açık. Bizim oynadığımız oyunu görünce de deliriyorum.
                          Rize maçı pek gösterge olmayabilir ama.

Başlama vuruşundan itibaren Rize çekti tüm takımı ceza sahası önüne.

Al oyna dedi Bjk’ye.

Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• [MENTION=11753]coolank[/MENTION] yokmu erzurumdaki çocuğu gs ye gitmiş

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yav etme nasıl kadro sorunun yok,takımı 2+3 kişi götürüyor,kalecin her maç kahraman oluyor..
                              Gecen sene feghouli galatasaray ı tek başına şampiyon yaptı. Kim bizim takimdaki 2 3 kişi. .. sosa mı nwakaeme mi uğurcan mı Novak mı ömür mü... hangi 2 3 kisiden bahsediyorsun... ha bu arada bir maç sorloth kurtardı bir maç ekuban kurtardı. Yeni malatya da pereira kurtardı. Bu 2 3 kişi kim...

Diğer takımları kim kurtarıyor. Fener'den Emre yle max Kruse birde vedat i çıkar küme düşerler. .. bjk de kim var. Kadro olarak diyorsan en güçlü kağıt üstünde gs ama kaç maçtir da en kötü gs oynuyor.
                              TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• Hep baska takımın taraftarı seviniyor arkadas. Bir sezon da biz sevinelim. Bin tane trabzonlu müteahhit var istanbulda. Kazandıkları paranın zekatını verseler kulup ihya olur.

haram olsun kazandıgınız paralar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X